wampir-wampir 09.02.11, 20:26 Z okazji utworzenia rezerwatu miłego twemu sercu stworzenia, zapraszam Cię do Przemyśla :-))) www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110208/PRZEMYSL/843521793 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malpa Re: Mój drogi Ptaśku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 21:22 a dziękuję , właśnie niedługo sie wybieram - czekam na cieplejsze dni Brawo! Super! wolę ogladać rezerwat w Przemyślu niz towarzyszkę barską w Lublinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Ze niby co? Wolaja pitoka, malpa odpowiada?!?!?!?! IP: *.futuroexito.pl 09.02.11, 21:56 jak to jest? malpa Jadzia sie wysypala i wkopala? czy pitok plenipotencji mapie udzielil? Oj, jadzia, jadzia, nie malpuj ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: Mój drogi Ptaśku IP: *.futuroexito.pl 09.02.11, 21:58 to zdaje sie nazywa sie dostac malpiego rozumu ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Mój drogi Ptaśku IP: 62.244.151.* 09.02.11, 22:07 Małpo, szukasz domu? www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/newsweek_nauka/malpa-szuka-domu,42443,1 Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Mój drogi Ptaśku 09.02.11, 22:32 Gość portalu: potrzeszcz napisał(a): > Małpo, szukasz domu? Małpa już znalazł dom. W Przemyślu ;-))) www.pressmedia.com.pl/sn/index.php?option=com_content&task=view&id=19140&Itemid=40 Odpowiedz Link Zgłoś
czarownica.z.tubtina Re: Mój drogi Ptaśku 09.02.11, 22:49 Acha, to by wiele wyjasnialo... Najpierw porzucony za mlodu, teraz ponownie, a wszystko po to, zeby w koncu wyladowac w bidulcu... Rozczulilam sie, straszne zycie ma malpiaty... I jeszcze ciocia go nie chciala przygarnac... Dobrze, ze chociaz tajnos sie wreszcie ulitowal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Mój drogi Ptaśku IP: 62.244.151.* 09.02.11, 22:04 Dzięki za zaproszenie :) Jak będe w pobliżu, to wstąpię i popatrzę: www.fotoprzyroda.pl/album_pic.htm?pic_id=1067 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: Mój drogi Ptaśku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 22:47 potrzeszcz! to ja ci wytłumaczę te szyfry jak wampir pisze do Ptaśka ,to znaczy ,że pisze Jadzia to Jadzia jest wampirem kapujesz? a jak Jadzia nie pisze bezpośednio do Ptaśka, to znaczy ,że wampir pisze do małpy kapujesz? a że Jadzia wie, iż szukam długo odpowiedniego domu dla POlikota , to mi POdrzuca ofertę kapujesz? ten rezerwat rozważę, ale musi byc napisane: Towarzyszce barskiej- wstęp wzbroniony! szkoda zwierząt Polikot ma być w środku , bo tam będzie organizował bezpłciowe państwo - co oznacza , że jak wszystkie zwierzęta puszczą bąka to PO POlikocie i PO problemie kapujesz? a widziiiiiiiiisz! Odpowiedz Link Zgłoś
pogarda Re: Mój drogi Ptaśku 10.02.11, 12:46 Cos sporo tego "kapowania" u ciebie... Zostalo ci z czasow dawno i slusznie minionych to kapowanie we krwi? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potrzeszcz Re: Mój drogi Ptaśku IP: *.ip.netia.com.pl 10.02.11, 12:52 > ten rezerwat rozważę, ale musi byc napisane: Towarzyszce barskiej- wstęp wzbro > niony! Najwyraźniej nie doceniasz tow. Barskiej. Ona się przegrupuje i prędzej czy później i tak przeniknie :) Odpowiedz Link Zgłoś