Dodaj do ulubionych

Mój drogi Ptaśku

09.02.11, 20:26
Z okazji utworzenia rezerwatu miłego twemu sercu stworzenia, zapraszam Cię do Przemyśla :-)))

www.nowiny24.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110208/PRZEMYSL/843521793
Obserwuj wątek
    • Gość: malpa Re: Mój drogi Ptaśku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 21:22
      a dziękuję , właśnie niedługo sie wybieram - czekam na cieplejsze dni
      Brawo! Super!
      wolę ogladać rezerwat w Przemyślu niz towarzyszkę barską w Lublinie
      • Gość: hm... Ze niby co? Wolaja pitoka, malpa odpowiada?!?!?!?! IP: *.futuroexito.pl 09.02.11, 21:56
        jak to jest? malpa Jadzia sie wysypala i wkopala? czy pitok plenipotencji mapie udzielil?

Oj, jadzia, jadzia, nie malpuj ;-P
      • Gość: hm... Re: Mój drogi Ptaśku IP: *.futuroexito.pl 09.02.11, 21:58
        to zdaje sie nazywa sie dostac malpiego rozumu ;-P
      • Gość: potrzeszcz Re: Mój drogi Ptaśku IP: 62.244.151.* 09.02.11, 22:07
        Małpo, szukasz domu?
        www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/newsweek_nauka/malpa-szuka-domu,42443,1
        • wampir-wampir Re: Mój drogi Ptaśku 09.02.11, 22:32
          Gość portalu: potrzeszcz napisał(a):

> Małpo, szukasz domu?

Małpa już znalazł dom. W Przemyślu ;-)))

www.pressmedia.com.pl/sn/index.php?option=com_content&task=view&id=19140&Itemid=40
          • czarownica.z.tubtina Re: Mój drogi Ptaśku 09.02.11, 22:49
            Acha, to by wiele wyjasnialo... Najpierw porzucony za mlodu, teraz ponownie, a wszystko po to, zeby w koncu wyladowac w bidulcu...

Rozczulilam sie, straszne zycie ma malpiaty...

I jeszcze ciocia go nie chciala przygarnac... Dobrze, ze chociaz tajnos sie wreszcie ulitowal...
    • Gość: potrzeszcz Re: Mój drogi Ptaśku IP: 62.244.151.* 09.02.11, 22:04
      Dzięki za zaproszenie :)
      Jak będe w pobliżu, to wstąpię i popatrzę: www.fotoprzyroda.pl/album_pic.htm?pic_id=1067
      • Gość: malpa Re: Mój drogi Ptaśku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.02.11, 22:47
        potrzeszcz! to ja ci wytłumaczę te szyfry
        jak wampir pisze do Ptaśka ,to znaczy ,że pisze Jadzia
        to Jadzia jest wampirem
        kapujesz?
        a jak Jadzia nie pisze bezpośednio do Ptaśka, to znaczy ,że wampir pisze do małpy
        kapujesz?
        a że Jadzia wie, iż szukam długo odpowiedniego domu dla POlikota , to mi POdrzuca ofertę
        kapujesz?
        ten rezerwat rozważę, ale musi byc napisane: Towarzyszce barskiej- wstęp wzbroniony!
        szkoda zwierząt
        Polikot ma być w środku , bo tam będzie organizował bezpłciowe państwo - co oznacza , że jak wszystkie zwierzęta puszczą bąka to PO POlikocie i PO problemie
        kapujesz?
        a widziiiiiiiiisz!
        • pogarda Re: Mój drogi Ptaśku 10.02.11, 12:46
          Cos sporo tego "kapowania" u ciebie... Zostalo ci z czasow dawno i slusznie minionych to kapowanie we krwi?
          pzdr
        • Gość: potrzeszcz Re: Mój drogi Ptaśku IP: *.ip.netia.com.pl 10.02.11, 12:52
          > ten rezerwat rozważę, ale musi byc napisane: Towarzyszce barskiej- wstęp wzbro
          > niony!

Najwyraźniej nie doceniasz tow. Barskiej. Ona się przegrupuje i prędzej czy później i tak przeniknie :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka