Dodaj do ulubionych

Wygrałem w TOTO lotka

19.02.11, 22:23
Ależ jestem dzieckiem szczęścia! wygrałem całe trzy złote ( bo nie zagrałem)
Obserwuj wątek
    • empi Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:26
      Czym się chwalisz sknerusie! Ja więcej wygrałem! Nie skreśliłem 10 zakładów! Są lepsi na forum? :)
      pzdr.
      • zubelz Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:28
        Empi hazardzista?
        • bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:31
          nie gram w TOTO, bo nie chce miec szczęscia w grze.
          Chce miec szczęście w miłosci! :P
          • zubelz Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:32
            A masz?
            • bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:37
              nie mam, dlatego boję się zagrać w TOTO
              • zubelz Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:40
                Zagraj! Nawet jeżeli cię porwą to i tak ktoś zarobi. Nie bądź "psem ogrodnika"
                • bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:45
                  wiesz, nikomu by to nawet do głowy nie przyszło. I na szczęście.
                  Wiesz jakiego kłopotu by sobie narobił porywacz?
                  • zubelz Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:47
                    Jednak wolę nie wiedzieć, ale napisz innym ku przestrodze i zagraj w totka.
                    • Gość: bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 22:57
                      a jednak nie zagram
                      • zubelz Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 23:07
                        Boisz się zakochać w porywaczu? (to takie romantyczne) Dziewczyny to lubią
                        • bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 23:14
                          dziewczyny tak, ale ja wiem, ze to sie nazywa "Syndrom sztokholmski" i mnie na takie plewy juz żaden "porywacz" nie nabierze
                          Poza tym...lata już nie te:P
                          • zubelz Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 23:17
                            Posłuchaj tego pikaso08.wrzuta.pl/audio/5hfYLeIyykb/eliot_-_na_milosc_nigdy_nie_jest_za_pozno_disco_polo_2010
                            • Gość: JB Cos wloskiego IP: *.lublin.mm.pl 19.02.11, 23:19
                              dietblogprofughi.blogs.it/2009/11/27/storia-d-italia-a-fumetti-novembre-7470251/
                              • zubelz Re: Cos wloskiego 19.02.11, 23:23
                                Pani Joanno. Jako samiec to wolał bym młodą ale jako człowiek to jednak moją starą. (zawsze można przewidzieć reakcję)
                                • Gość: Honorata Re: Cos wloskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 17:30
                                  zubelz napisał:
                                  > Jako samiec to wolał bym młodą ale jako człowiek to jednak moją starą. (zawsze można
                                  > przewidzieć reakcję)

Pewnie trudniej przewidzieć erekcję.

• bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 23:20
                              może i nie jest za późno...ale juz nie wypada.
                              ...nie lubie takich piosenek
                              • zubelz Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 23:24
                                Dlaczego?. A jakie?
                                • bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 23:29
                                  trudno dyskutowac o gustach:)))), ale na przykład lubie ostatnio bardzo te piosenkę Haliny Wyrodek
                                  ttp://www.youtube.com/watch?v=BdiMTnMe8Yk
                                  • bosonoga.contessa ta nasza mlodość 19.02.11, 23:30
                                    www.youtube.com/watch?v=BdiMTnMe8Yk
                                    • zubelz Re: ta nasza mlodość 19.02.11, 23:35
                                      Toż to krok do apatii.
                                      • bosonoga.contessa Re: ta nasza mlodość 19.02.11, 23:43
                                        ...i tak tez mi sie jakoś zrobilo smutnawo
                                        zmeczona juz jestem
                                        • zubelz Re: ta nasza mlodość 19.02.11, 23:47
                                          Życiem?
                                          • bosonoga.contessa Re: ta nasza mlodość 19.02.11, 23:50
                                            Nie!! Życiem to chyba jeszcze nie!!
                                            ....na szczęście szybko regeneruje siły

Zobacz jak można "zarżnąć" piosenke. Skadinąd dziweczyna ma dobry głos

www.youtube.com/watch?v=Ap5KugUJDOo&feature=related
                                            • zubelz Re: ta nasza mlodość 19.02.11, 23:56
                                              Czemu tak smutno?
                                              • bosonoga.contessa Re: ta nasza mlodość 19.02.11, 23:59
                                                opowiedziałabym Ci, ale....
                                                nie tu, bo to juz naprawde prywatna rozmowa
                                                • zubelz Re: ta nasza mlodość 20.02.11, 00:04
                                                  Może kiedyś? A na koniec. Dla Ciebie wiciuwicz.wrzuta.pl/audio/6EN2NxuHU6u/cyganeria-juz_pozno
                                                  Wbrew słowom tej piosenki, mnie się chce spać. miałem paskudny dzień.
                                                  Dobrej nocki.
                                                  • bosonoga.contessa Re: ta nasza mlodość 20.02.11, 00:05
                                                    dobranoc
      • elan13 Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 22:00
        empi napisał:

> Czym się chwalisz sknerusie! Ja więcej wygrałem! Nie skreśliłem 10 zakładów! Są
        > lepsi na forum? :)
        > pzdr.

Wy handlowego wyznania, to macie łeb do interesów!
        • tajnos.agentos Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 22:05
          elan13 napisał:

> Wy handlowego wyznania, to macie łeb do interesów!

Żydku, plując na twoich rodaków nie staniesz się bardziej Polakiem choćbyś się zesrał na rzadko. Nie da rady...
    • qqbek Hehe! 20.02.11, 13:50
      zubelz napisał:

> Ależ jestem dzieckiem szczęścia! wygrałem całe trzy złote ( bo nie zagr
      > ałem)

A ja skuszony kumulacją zagrałem.
      Wygrałem całe 5 zeta (kupon chybił-trafił na 5 zakładów prostych za 15PLN przyniósł jedną trójkę za 20PLN).
      • wampir-wampir Re: Hehe! 20.02.11, 14:05
        Cóż, zwykle nie gram, ale tym razem i ja dałem się porwać szałowi kumulacji. Trzy zakłady za 9 zeta i dwie trójki, czyli zeta 32. Na czysto 23 złotych. Dwa zakłady skreśliłem, jeden na chybił trafił.
      • Gość: hm... Re: Hehe! IP: *.futuroexito.pl 20.02.11, 18:11
        wyglada na to, ze jestem dzieckiem szczescia - za 3 zl mam 17 zl na czysto ;-P.
        Jeszcze zeby wymagania co do szczescia (te prawdziwe) nie byly tak wysrubowane i odnosily sie tylko do mamony...
    • sothink Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 14:05
      czy Wam się aż tak nudzi że zakładacie takie idiotyczne wątki? zamiast marnować czas na takie bzdury lepiej pomyśleć nad biznesplanem, poświęcić czas na rozpoznanie rynku itd. Z taką mentalnością to zawsze będziecie klepać biedę. Żenua.
      • wampir-wampir Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 14:08
        Przeszkadzają Ci takie wątki Sothink, to ich nie czytaj. Proste. Sądząc po tym ile czasu poświęcasz na forumowe przepychanki z Aronem, zamiast zająć się rozwijaniem z pewnością dochodowego biznesu, tracisz szansę na zostanie miliarderem. Pomyśl o tym :PPP
        • sothink Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 16:48
          ile? jeden czy dwa posty dziennie? hehehe, zajmuje mi to 5 minut.
          no ale rozumiem, taka jest już Wasza mentalność, czyli ludzi z budżetówki ....
      • empi Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 14:14
        sothink czy ktoś tu narzeka na biedę? :) mamy tyle forsy, że nawet nie chce nam się totolotka wysłać. :)
        pzdr.
        • wampir-wampir Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 17:29
          A że ją mamy, nie mamy kompleksów spowodowanych jej brakiem, więc nie klepiemy o niej wkoło Macieja :-)))
          • Gość: jb Lotto IP: *.lublin.mm.pl 21.02.11, 08:30
            Lotto, opoznieni jestescie. W Totka dwa razy mialam po 5 trafnych.Nie gram od podwyzki zakladow. Za dlugo bylam frajerką.
            • empi Re: Lotto 21.02.11, 08:45
              TotoLotek wciąż nas buja
              my mu forsę on nam
              buduje obiekty sportowe!
              pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka