zubelz 19.02.11, 22:23 Ależ jestem dzieckiem szczęścia! wygrałem całe trzy złote ( bo nie zagrałem) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:26 Czym się chwalisz sknerusie! Ja więcej wygrałem! Nie skreśliłem 10 zakładów! Są lepsi na forum? :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:31 nie gram w TOTO, bo nie chce miec szczęscia w grze. Chce miec szczęście w miłosci! :P Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:37 nie mam, dlatego boję się zagrać w TOTO Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:40 Zagraj! Nawet jeżeli cię porwą to i tak ktoś zarobi. Nie bądź "psem ogrodnika" Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:45 wiesz, nikomu by to nawet do głowy nie przyszło. I na szczęście. Wiesz jakiego kłopotu by sobie narobił porywacz? Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 22:47 Jednak wolę nie wiedzieć, ale napisz innym ku przestrodze i zagraj w totka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.11, 22:57 a jednak nie zagram Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 23:07 Boisz się zakochać w porywaczu? (to takie romantyczne) Dziewczyny to lubią Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 23:14 dziewczyny tak, ale ja wiem, ze to sie nazywa "Syndrom sztokholmski" i mnie na takie plewy juz żaden "porywacz" nie nabierze Poza tym...lata już nie te:P Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 23:17 Posłuchaj tego pikaso08.wrzuta.pl/audio/5hfYLeIyykb/eliot_-_na_milosc_nigdy_nie_jest_za_pozno_disco_polo_2010 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Cos wloskiego IP: *.lublin.mm.pl 19.02.11, 23:19 dietblogprofughi.blogs.it/2009/11/27/storia-d-italia-a-fumetti-novembre-7470251/ Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Cos wloskiego 19.02.11, 23:23 Pani Joanno. Jako samiec to wolał bym młodą ale jako człowiek to jednak moją starą. (zawsze można przewidzieć reakcję) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honorata Re: Cos wloskiego IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.02.11, 17:30 zubelz napisał: > Jako samiec to wolał bym młodą ale jako człowiek to jednak moją starą. (zawsze można > przewidzieć reakcję) Pewnie trudniej przewidzieć erekcję. Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 23:20 może i nie jest za późno...ale juz nie wypada. ...nie lubie takich piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: Wygrałem w TOTO lotka 19.02.11, 23:29 trudno dyskutowac o gustach:)))), ale na przykład lubie ostatnio bardzo te piosenkę Haliny Wyrodek ttp://www.youtube.com/watch?v=BdiMTnMe8Yk Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa ta nasza mlodość 19.02.11, 23:30 www.youtube.com/watch?v=BdiMTnMe8Yk Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: ta nasza mlodość 19.02.11, 23:43 ...i tak tez mi sie jakoś zrobilo smutnawo zmeczona juz jestem Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: ta nasza mlodość 19.02.11, 23:50 Nie!! Życiem to chyba jeszcze nie!! ....na szczęście szybko regeneruje siły Zobacz jak można "zarżnąć" piosenke. Skadinąd dziweczyna ma dobry głos www.youtube.com/watch?v=Ap5KugUJDOo&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
bosonoga.contessa Re: ta nasza mlodość 19.02.11, 23:59 opowiedziałabym Ci, ale.... nie tu, bo to juz naprawde prywatna rozmowa Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: ta nasza mlodość 20.02.11, 00:04 Może kiedyś? A na koniec. Dla Ciebie wiciuwicz.wrzuta.pl/audio/6EN2NxuHU6u/cyganeria-juz_pozno Wbrew słowom tej piosenki, mnie się chce spać. miałem paskudny dzień. Dobrej nocki. Odpowiedz Link Zgłoś
elan13 Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 22:00 empi napisał: > Czym się chwalisz sknerusie! Ja więcej wygrałem! Nie skreśliłem 10 zakładów! Są > lepsi na forum? :) > pzdr. Wy handlowego wyznania, to macie łeb do interesów! Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 22:05 elan13 napisał: > Wy handlowego wyznania, to macie łeb do interesów! Żydku, plując na twoich rodaków nie staniesz się bardziej Polakiem choćbyś się zesrał na rzadko. Nie da rady... Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Hehe! 20.02.11, 13:50 zubelz napisał: > Ależ jestem dzieckiem szczęścia! wygrałem całe trzy złote ( bo nie zagr > ałem) A ja skuszony kumulacją zagrałem. Wygrałem całe 5 zeta (kupon chybił-trafił na 5 zakładów prostych za 15PLN przyniósł jedną trójkę za 20PLN). Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Hehe! 20.02.11, 14:05 Cóż, zwykle nie gram, ale tym razem i ja dałem się porwać szałowi kumulacji. Trzy zakłady za 9 zeta i dwie trójki, czyli zeta 32. Na czysto 23 złotych. Dwa zakłady skreśliłem, jeden na chybił trafił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hm... Re: Hehe! IP: *.futuroexito.pl 20.02.11, 18:11 wyglada na to, ze jestem dzieckiem szczescia - za 3 zl mam 17 zl na czysto ;-P. Jeszcze zeby wymagania co do szczescia (te prawdziwe) nie byly tak wysrubowane i odnosily sie tylko do mamony... Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 14:05 czy Wam się aż tak nudzi że zakładacie takie idiotyczne wątki? zamiast marnować czas na takie bzdury lepiej pomyśleć nad biznesplanem, poświęcić czas na rozpoznanie rynku itd. Z taką mentalnością to zawsze będziecie klepać biedę. Żenua. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 14:08 Przeszkadzają Ci takie wątki Sothink, to ich nie czytaj. Proste. Sądząc po tym ile czasu poświęcasz na forumowe przepychanki z Aronem, zamiast zająć się rozwijaniem z pewnością dochodowego biznesu, tracisz szansę na zostanie miliarderem. Pomyśl o tym :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 16:48 ile? jeden czy dwa posty dziennie? hehehe, zajmuje mi to 5 minut. no ale rozumiem, taka jest już Wasza mentalność, czyli ludzi z budżetówki .... Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 14:14 sothink czy ktoś tu narzeka na biedę? :) mamy tyle forsy, że nawet nie chce nam się totolotka wysłać. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Wygrałem w TOTO lotka 20.02.11, 17:29 A że ją mamy, nie mamy kompleksów spowodowanych jej brakiem, więc nie klepiemy o niej wkoło Macieja :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Lotto IP: *.lublin.mm.pl 21.02.11, 08:30 Lotto, opoznieni jestescie. W Totka dwa razy mialam po 5 trafnych.Nie gram od podwyzki zakladow. Za dlugo bylam frajerką. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Lotto 21.02.11, 08:45 TotoLotek wciąż nas buja my mu forsę on nam buduje obiekty sportowe! pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś