Dodaj do ulubionych

obłudnicy

04.03.11, 20:38
Ile obłudy w tych mediach, które dziś grzmią z oburzenia - jak to pewna marokańska 18-letnia piękność, dobra znajoma włoskiego prezydenta, pojawiła się na balu debiutantek w Austrii.

A nie przeszkadzało wam dwulicowcy parę lat temu, że na balu debiutantek pojawiła się postkomunistyczna księżniczka niejaka Ola Kwaśniewska?

Że Marokanka tańczy na rurze? Kwaśniewska tańczyła w "Tańcu z gwiazdami" i nie będę odosobniony w twierdzeniu, że wrażenia artystyczne w przypadku tej pierwszej są o niebo lepsze. Że się śliczna Ruby prostytuuje? Raczej nie, dotrzymuje tylko towarzystwa włoskiemu premierowi (lat 75) i austriackiemu biznesmenowi (lat 78), panowie szczyt możliwości mają już dawno za sobą. Co innego Kwaśniewska, jak się prowadzi ta 30-letnia panienka, trudno powiedzieć (nie śledzę prasy kolorowej), ale faktem jest, że tatuś prostytuował się Sowietom przez wiele lat, i to za znacznie większe pieniądze niż Marokanka. I tak w ogóle traktowanie pochodzenia od wysokiego postkomunistycznego aparatczyka jako nobilitującego, to jedna wielka kpina!

Na tego typu balach niewątpliwie odgrywa też rolę uroda uczestniczki. Tutaj dla porównania pięknej Marokanki z kałmucko-semickiej urody młodą Kwaśniewską nie ma nawet wspólnego mianownika. To dwie zupełnie inne przestrzenie.
Obserwuj wątek
    • zubelz Re: obłudnicy 04.03.11, 20:48
      Aronku. Ty jesteś gorszy od k**wy. Ona zarabia a ty swoim pisaniem co robisz?
      • Gość: bosman zubelzie - to wychrzta... IP: *.lublin.mm.pl 06.03.11, 13:44
        a nie aaaaaaaaaaronek. Ale to prawie to samo tyle że jeden obrzezany.
        • zubelz Re: zubelzie - to wychrzta... 06.03.11, 13:58
          Gdyby nawet. To jednak do prawdziwego "wolaka" to jeszcze mu trochę brakuje! Prawdopodobnie brakuje mu tylko śmierci. Jego śmierci.
          • Gość: bosman nadejdzie i jego pora. n/t IP: *.lublin.mm.pl 06.03.11, 13:58
            • Gość: p Re: nadejdzie i jego pora. n/t IP: *.104.69-86.rev.gaoland.net 06.03.11, 15:27
              Na was8888888888888888 tez przyjdzie czas MEMENTO MORI
              • zubelz Re: nadejdzie i jego pora. n/t 06.03.11, 15:29
                A ty zostaniesz?
    • kosiarka.stokrotek Re: obłudnicy 06.03.11, 21:34
      elan, Twój wpis jest po prostu niegodziwy.
      Oceniasz media,( myślę, ze nie wszystkie, bo i wszystkie się tą sprawą nie zajmowały)pisząc o obłudzie, a sam czynisz znacznie większa niegodziwość, oceniasz kobietę, której nie znasz i starasz sie ukazać ją w złym swietle. Po co to robisz?
      Miło, ze wychwalasz Ruby, tak, to rzeczywiscie ładna dziewczyna i może sie podobać, ale uwierz mi, na pewno nie kazdemu.
      • elan13 Re: obłudnicy 06.03.11, 22:53
        kosiarka.stokrotek napisała:

> elan, Twój wpis jest po prostu niegodziwy.
        > Oceniasz media,( myślę, ze nie wszystkie, bo i wszystkie się tą sprawą nie zajm
        > owały)pisząc o obłudzie, a sam czynisz znacznie większa niegodziwość, oceniasz
        > kobietę, której nie znasz i starasz sie ukazać ją w złym swietle. Po co to robi
        > sz?

Ależ <kosiarko> miła, dlaczego niegodziwy? Czy napisałem nieprawdę? Zgoda, oceniam media, irytuje mnie ich dwulicowość, z jednej strony dopatrują się nierządu tam, gdzie wcale nie ma dowodów, że jest, z drugiej strony nie zauważają k.u.r.e.w.s.t.w.a na dużą skalę, mimo, że dowodów nie brakuje. Oburzają się na obecność Ruby na balu debiutantek, ale na obecność córek niedemokratycznych kacyków nie zwracają uwagi. Ciekawe, czy zrobiliby tyle szumu, gdyby na podobnym balu pojawiła się córka Łukaszenki, albo Kadafiego?

> Miło, ze wychwalasz Ruby, tak, to rzeczywiscie ładna dziewczyna i może sie podo
        > bać, ale uwierz mi, na pewno nie kazdemu.

Oczywiście, że ci wierzę, i wcale nie twierdziłem, że Ruby podoba się każdemu. Weźmy takiego starszego gejowego Biedronia, albo "wielebnego" Niemca, Raczka czy Poniedziałka...
        • Gość: kosiarka.stokrotek Re: obłudnicy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.11, 23:12
          dostrzegam w Twojej wypowiedzi dość zjadliwą, ale niewyszukaną ironię. Wydaje mi się, mimo wszystko, ze umiaru troszke by sie przydalo.... ale cóż, to tylko mi sie tak wydaje chyba.
          • tajnos.agentos Re: obłudnicy 07.03.11, 08:06
            Nie wymagaj umiaru od tego parszywca, jego oprogramowanie nie posiada takiej opcji.:D
    • Gość: stoleczny desant Re: obłudnicy IP: *.home.aster.pl 07.03.11, 18:57
      Masz elanek swoja ulubienicę:
      www.pudelek.pl/artykul/30859/posladki_urbanskiej_w_bitwie_na_glosy/
      Laska zaczyna wyglądać jak transwestyta. Misiaczku:P
      • elan13 Re: obłudnicy 08.03.11, 02:08
        Gość portalu: stoleczny desant napisał(a):

> Masz elanek swoja ulubienicę:
        > www.pudelek.pl/artykul/30859/posladki_urbanskiej_w_bitwie_na_glosy/
        > Laska zaczyna wyglądać jak transwestyta. Misiaczku:P

Bardzo przepraszam, ale o co chodzi, jaki transwestyta? Oglądałem ten program, najlepszy był zespół Ursziuli Dudziak, nie podobała mi się fryzura Nataszy Urbańskiej - na Niemrę z lat 30-tych. Na jej pupę w programie nie zwróciłem uwagi, a na pudelkowych zdjęciach wszystko jest zgodnie z zasadami sztuki budowy...

Nie rozumiem tego zamieszania - Urbańska z gołą pupą, i widać było stringi! Nieprawda, kształtna pupa ładnie wyeksponowana. Pudelek też jest obłudny. Sam widzałem jak kiedyś w telewizji pokazali Kazimiełę Szczukę. Takie straszydło o semickich rysach z gołą twarzą i w dodatku z bliska. I nie było afery na Pudelku!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka