Dodaj do ulubionych

Rozterki forumowe

02.04.11, 15:18
Od wczoraj targa mną niepewność co do moich dalszych losów na forum. Nie wiem mianowicie, co mam ze sobą zrobić. Myślę, że najlepiej będzie, jeżeli zdam się na vox populi. W związku z tym poproszę o odpowiedź na następujące pytanie:

Podporządkuję się każdej decyzji voxa populisa.
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 15:53
      A dleczego nie ma opcji "poświęcić się wyłącznie własnemu forumowi?" ;-)))
      • Gość: accipiter Re: Rozterki forumowe IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 16:02
        Hm, nie wziąłem tego pod uwagę, ale tak czy inaczej to by było równoznaczne z opcją nr 5
      • voxa.populissa Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 16:14
        Wampirze, popatrz na rozklad glosow - 56% za odejsciem na zawsze! Czyli opcja wlasnego forum - krzewienie swiatlych przemyslen pitoka na wlasnym forum - zostala wybrana ;-P
    • dociek Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 16:21
      A opcja; mam to gdzieś, co zrobisz? ;-p
    • czarownica.z.tubtina Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 16:55
      vocis populi, a nie jakiegos "voxa populisa". Juz pisalam, ze ptasiek nie zna laciny klasycznej!
      • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 17:06
        Tak, Ptasiek nie chodził do klasy humanistycznej, a jeśli chodził to wstyd straszliwy. W naszym roczniku było dwa razy tyle łaciny co normalnie. Reformowali, reformowali i przedobrzyli. Lektoraty teraz też na trzech, czterech kierunkach najwyżej. Należy wybaczyć Ptaśkowi ;-)))
        • Gość: accipiter Poprawna odmiana IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 17:14
          mianownik - Kto? Co? - vox populi, vox Dei
          dopełniacz - Kogo? Czego? (Czyj?) - voxa populisa, voxa Dei'ego
          celownik - Komu? Czemu? - voxowi populisowi, voxowi Dei'emu
          biernik - Kogo? Co? - voxa populisa, voxa Dei'ego
          narzędnik - Kim? Czym? - voxem populisem, voxem Deim
          miejscownik - O kim? O czym? - voxie populisie, voxie Deim
          wołacz - (O!) - voxie populisieeee!!, voxie Deisieeee!!!
    • Gość: accipiter Re: Rozterki forumowe IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 17:03
      Ta sonda trwa do jutra, do 11.00.
    • Gość: accipiter Re: Rozterki forumowe IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 17:05
      Hehe, ktoś nieźle daje na nr 5 :))))
      • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 17:09
        Ale w sumie to bez sensu ten vox, jako że klikać może tylko jedna osoba tyle razy, ile ma ochotę. Lepiej byś zrobił zdając się na łaskę forumowiczów podpisanych z nicka pod własnymi postami ;-)))
      • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 17:14
        Ptasiek, to ja tak nabiłem Ci takich głosów :). Dowód na bzdurność takich sond. Zostań z nami ;). Z kim będzie Ci tak źle jak z nami!
        • Gość: accipiter Re: Rozterki forumowe IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 17:17
          Po kim jak po kim, ale po Tobie bym się takiego wyklikania nigdy nie spodziewał. Najpierw ten żart niby primaaprilisowy, a teraz to. Tylko pogłębiłeś moją depresję forumową...
          • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 17:28
            To wszystko w trosce o Twoje forumowe zdrowie :) Lecz się Ptaśku, wielonickowość w necie to tak jak w realu kłopot z osobowością. Nie martw się, to się jeszcze nadaje do leczenia ;) Forum potrafi to dla Ciebie zrobić. Forumowicze, pomożecie?
            pzdr.
            • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 19:51
              empi napisał:

Forum potrafi to dla Ciebie zrobić. Forumowicze, pomoże
              > cie?
              > pzdr.

Empi, na Twoje pytanie odpowiem, że bedę neutralna wobec potrzeszcza poniważ nie odpowiada mi Jego grubiaństwo . Ale zupełnie mi na forum nie przeszkadza.
              • accipiter_gentilis Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 20:01
                Jakie znowu rubiaństwo? To nie moja wina, że syreny wyglądają jak wielkie poczwartki, a jedna z nich nazywała się krowa morska :)

PS
                Jeżeli jesteś choć trochę podobna do tej syreny z sygnaturki, to jestem w stanie zakochać się w tobie od pierwszego wejrzenia :)
              • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 21:11
                Ptasiek, bo tak go nazywajmy, robi postępy! Dzięki nam i tym samym daje na satysfakcję. On na ludzi wychodzi a my się dowartościwujemy :)
                pzdr.
                • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 21:17
                  empi napisał:

> Ptasiek, bo tak go nazywajmy, robi postępy!

Każdy lekarz się cieszy, gdy jego terapia skutkuje. Ptasiek już jest nasz. Wkrótce wstąpi do sekty, pardon gminy. A może przestraszył się tego i stąd ta desperacka ankieta z sugestią zniknięcia na wieczność?

;-)))
                  • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 21:24
                    Może i robi postępy, ale w moich oczach dyskwalifikuje Go brak taktu (mówiac najdelikatniej)
                    • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 21:44
                      młody jest, nieopierzony. To na nas spoczywa odpowiedzialność za wychowanie takich podfruwajców;) .
                      pzdr.
                      • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 21:51
                        empi napisał:

> młody jest, nieopierzony. To na nas spoczywa odpowiedzialność za wychowanie tak
                        > ich podfruwajców;) .
                        > pzdr.
                        Wiesz empi, ja juz jestem za stara na takie pisklę..... nawet adoptować by mi sie juz nie chcialo.
                        • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:07
                          Wiesz empi, ja juz jestem za stara na takie pisklę..... nawet adoptować by mi sie juz nie chcialo.
                          Przecież na nas starszych spoczywają obowiązki wobec takich młodzianów!
                          Takie będą Rzeczypospolite, jakie ich młodzieży chowanie....
                          pzdr.
                          • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:10
                            Problem w tym, ze to juz nie młodzież....
                            • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:20
                              syrena.z.glebin napisała:

> Problem w tym, ze to juz nie młodzież....

Ponoć mężczyźni nigdy do końca nie wyrastają z krótkich spodni. Mnie też się zdarza nie panować nad sobą i ciągnąć dziewczyny za warkocze. Staram się być dorosły, ale nie zawsze mi się udaje. Tak czasem działa na nas płeć piękna :-)))
                              • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:25
                                wampir-wampir napisał:

> Mnie też się zdarza nie panować nad sobą i ciągnąć dziewczyny za warkocze. Staram się być dorosły, ale nie zawsze mi się udaje. Tak czasem działa na nas płeć piękna :-)))

"Czasem" wampirze, tylko czasem....i to jest Twój urok. Nie miałabym zapewne nic przeciwko temu żebys mnie za warkocz pociagnął finezyjnie:)
                                • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:35

> "Czasem" wampirze, tylko czasem....i to jest Twój urok. Nie miałabym zapewne ni
                                  > c przeciwko temu żebys mnie za warkocz pociagnął finezyjnie:)

Hmm... nie omieszkam :-)))
                                  • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:38
                                    wampir-wampir napisał:

> syrena.z.glebin napisała:
                                    >
                                    >
                                    > > "Czasem" wampirze, tylko czasem....i to jest Twój urok. Nie miałabym zape
                                    > wne ni
                                    > > c przeciwko temu żebys mnie za warkocz pociagnął finezyjnie:)
                                    >
                                    > Hmm... nie omieszkam :-)))
                                    >
                                    To sie nazywa zuchwała nadzieja!! Nigdy tego nie zrobisz:)))
                                    • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:40

> To sie nazywa zuchwała nadzieja!! Nigdy tego nie zrobisz:)))

Nigdy nie mów nigdy :-)))
                                      • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:42
                                        wampir-wampir napisał:

>
                                        >
                                        > > To sie nazywa zuchwała nadzieja!! Nigdy tego nie zrobisz:)))
                                        >
                                        > Nigdy nie mów nigdy :-)))
                                        >
                                        Tym razem ta dewiza zawiedzie na pewno:))))
                                        Nigdy wampirze!
                                        • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:44

> Tym razem ta dewiza zawiedzie na pewno:))))
                                          > Nigdy wampirze!

Ja bym jednak nie był pewny. Podróżuję w czasie, przestrzeń to dla mnie nie przeszkoda i mam takie śliczne ząbki. Uda mi się. Nie dziś, nie za rok, to za dwieście lat ;-)))
                                          • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:55
                                            w marzeniach wampirze! w marzeniach!
                                            ....a z mojego warkocza pyłu nawet juz nie będzie za dwieście lat.
                                            • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:57

> ....a z mojego warkocza pyłu nawet juz nie będzie za dwieście lat.

A jeśli Cię wcześniej pokąsam? Będziesz jak ja nieśmiertelna i na warkocz pora kiedyś przyjdzie ;-)))
                                              • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 23:03
                                                No cóz, jestem realistką, więc wiem, ze nie masz szans:)))
                                                .....na pokąsanie mnie oczywiscie
                                                • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 23:05

> No cóz, jestem realistką, więc wiem, ze nie masz szans:)))
                                                  > .....na pokąsanie mnie oczywiscie

Wszystkie tak mówiły. Kobiety... ;-)))
                                                  • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 23:08
                                                    chyba zauwazyłes , ze nie jestem kobietą, taką extra(!)
                                                    Zwyczajne kobiety nie zadaja sie z wampirami:)
                                                  • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 23:10

> chyba zauwazyłes , ze nie jestem kobietą, taką extra(!)
                                                    > Zwyczajne kobiety nie zadaja sie z wampirami:)

A kto tu mówi o zwyczajnych? Mnie interesują wyłącznie nadzwyczajne!
                                                  • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 23:11
                                                    wampir-wampir napisał:

>
                                                    > > chyba zauwazyłes , ze nie jestem kobietą, taką extra(!)
                                                    > > Zwyczajne kobiety nie zadaja sie z wampirami:)
                                                    >
                                                    > A kto tu mówi o zwyczajnych? Mnie interesują wyłącznie nadzwyczajne!
                                                    >
                                                    W takim razie nie o mnie chodzi:)))))) Dobrej nocy wampirze, udanych łowów:)*
                                                  • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 23:16

> W takim razie nie o mnie chodzi:))))))

To wie tylko wampir :-)))

> Dobrej nocy wampirze, udanych łowów:)*

Dziękuję, dobranoc :-)))
                                        • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:58
                                          :-* :kwiat:
                                          pzdr.
        • Gość: accipiter Re: Rozterki forumowe IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 17:19
          I na dodatek podejrzewałem Czarownicę :)
          • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 17:23
            Jeśli głaskanie po główce nie zadziałało na dłuższą metę, to jednak proponuję fluoksetynę. Wiosenne przesilenie, sezon na doły, trzeba dbać o siebie. Dawka podstawowa - 20 mg. Wystarczy. Dziób do góry ;-)))
          • czarownica.z.tubtina Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 17:50
            Popelniles pitoku podstawowy blad marketingowy! Pytanie, na ktore chciales uzyskac jak najmniej glosow umiesciles na samym koncu. Zapomniales jedynie, ze jest ono tuz nad wezwaniem "zaglosuj". Wiec co robi kazdy ankietowany? Zeby zaglosowac klika w to co ma najblizej, czyli w opcje nr 5.

Nie tylko trzeba znac lacine, zeby jej uzywac w mowie, ale takze trzeba miec minimalna chocby znajomosc sporzadzania ankiet. Inaczej uzyskuje sie takie odpowiedzi jak ty!

Disce puer latine, ego te faciam "mosci panie" czyli Ucz sie, chlopcze laciny, ja cie zrobie "moscipanem" - ponoc (historycznie nieudowodnione) tak powiedzial krol Stefan Batory do Jana Karola Chodkiewicza. Masz wiec doskonaly wzor (dla twoich obsesji nawet czysty ipeenowsko), nic tylko sie uczyc ;-P.
            • Gość: accipiter Re: Rozterki forumowe IP: *.adsl.inetia.pl 02.04.11, 18:17
              Tubtino, nie osłabiaj mnie. Po pierwsze niby dlaczego przyszło ci do głowy, że chciałem uzyskac najmniej głosów na pytanie nr 5? A po drugie hehe... gdyby to pytanie było w środku albo na początku, to sądzisz, że rozkład głosów byłby inny? Ech, te kobiety i to ich myślenie abstrakcyjne...
              • czarownica.z.tubtina Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 18:36
                a jednak jestes gluptakiem, pitokiem o bardzo malym rozumku
                • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 18:42
                  o bardzo malym rozumku
                  to mi się jakoś tak sympatycznie kojarzy ;)
                  pzdr.
                • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 18:42
                  czarownica.z.tubtina napisała:

> a jednak jestes gluptakiem

To był mój pomysł. Za wykorzystanie na forum GwL będę pobierał prowizję w wysokości 10% od posta. Policzę Ptaśkowi uczciwie, według stawek z poprzedniej kampanii. PiS płacił wówczas 5 groszy, PO - 8. Dla Ptaśka z powodów oczywistrych niższa stawka ;-)))
                  • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 18:51
                    Głuptak (zwyczajny), głuptak biały (Morus bassanus)
                    Pochodzenie nazwy
                    Niezbyt pozytywnie kojarząca się nazwa rodziny i rodzaju pochodzi z czasów gdy na nie polowano. Troska o swoje potomstwo był tak silna, że rodzice nie uciekali przed ludźmi z dala od gniazd i siedzieli na nich dopóki ich nie zabito! Powierzchowna ocena o łatwym łupie dała słowne połączenie "głupiego ptaka" - głuptaka, oczywiście niesłusznie.
                    z Wikipedii
                    pzdr.
                  • czarownica.z.tubtina Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 18:57
                    sprawdz w archiwum, wampirze, a przekonasz sie, kto ma prawo do tantiem za nazwe gluptak dla pitoka ;-P
                    • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 19:22
                      czarownica.z.tubtina napisała:

> sprawdz w archiwum, wampirze, a przekonasz sie, kto ma prawo do tantiem za nazw
                      > e gluptak dla pitoka ;-P

Eee, nie chce mi się, ale skoro byłaś pierwsza, nie będę się dopominał należnego cashu ;-)))
        • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 17:25
          empi napisał:

> Dowód na bzdurność takich sond.
          > Zostań z nami ;). Z kim będzie Ci tak źle jak z nami!

Tak, słusznie, ale skoro już wpuściłeś się w kanał tą ankietą, pomyśl o zmianie nicka. Głuptak pewnie jest wolny ;-)))
          • zubelz Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 18:03
            Zmień na Ptasiek , bardzo wielu ci tak pisze. Sam nie wymyślaj niczego, bo i tak będziesz ptaśkiem.
    • jola.iza1 Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 20:33
      Nie zagłosowałam, bo tak czy owak, zostaniesz. Wielu odchodziło z forumów głośno, a wracało cicho:)
      Taki żywot forumowiczów:)

-
      ??
      www.poomoc.pl/
      • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 20:50
        Czy ja wiem? Leniaka nie ma już długo. Wpadł raz gościnnie, zagadkę rozwiązał, rzucił o trupim bagnie i cisza, przepadł. Coraz mniej rówieśników. Ptasiek, ani mi się waż stąd zabierać ;-)))
        • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 21:15
          Czy ja wiem? Leniaka nie ma już długo. Wpadł raz gościnnie, zagadkę rozwiązał, rzucił o trupim bagnie i cisza, przepadł
          Tęsknimy jak zabraknie? :). Każda różnorodność coś wnosi na forum. Może któregoś dnia pojawi się jakby nigdy nic :).
          pzdr.
        • ejno Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 21:16
          Czy decyzja została już podjęta?
          • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 21:19
            Ptasiek przyznał sie do depresji. Podejmowanie decyzji w tym stanie byłoby nierozsądne. Nie naciskajcie. Poczekajmy na poprawę samopoczucia ;-)))
            • ejno Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 21:25
              Nie namawiam, nie zachęcam, nie zmuszam:)
              • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 21:44
                Tak właśnie należy postępować. chory sam musi nabrać przekonania o konieczności poprawy swojej sytuacji. Izolacja w depresji jest jednak bardzo niewskazana. Pogłębia się frustracja, pojawiają się lęki, nie można na to pozwolić. Ptasiek, wracaj na forum, razem raźniej ;-)))
                • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 21:52
                  ale przedtem na kurs savoir vivre'u
                  • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:00
                    No przecież się tłumaczył. Nieporadnie, niezgrabnie, ale widać skruchę. I uczucie też zadeklarował i sporządził stosowną sygnaturkę. Zasługuje na szansę ;-)))
                    • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:02
                      wampir-wampir napisał:

> No przecież się tłumaczył. Nieporadnie, niezgrabnie, ale widać skruchę. I uczuc
                      > ie też zadeklarował i sporządził stosowną sygnaturkę. Zasługuje na szansę ;-)))
                      >
                      Szansę? Na co?
                      • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:03
                        A to już od Ciebie zależy ;-)))
                  • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:03
                    ale przedtem na kurs savoir vivre'u
                    Syrenko, nie bądź okrutna dla niego. Przecież taki kurs to on przechodzi codziennie, regularnie na forum!. Widać już nawet postępy. Jak przystało na młodziana chodzi wcześnie spać i nie pisze głupot po nocach na forum :)
                    pzdr.
                    • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:07
                      empi napisał:

> ale przedtem na kurs savoir vivre'u
                      > Syrenko, nie bądź okrutna dla niego. Przecież taki kurs to on przechodzi codzie
                      > nnie, regularnie na forum!. Widać już nawet postępy. Jak przystało na młodziana
                      > chodzi wcześnie spać i nie pisze głupot po nocach na forum :)
                      > pzdr.
                      Miły Empi,
                      mozna wybaczyć Mu nocne głupoty:))) Któz z nas nie zaszalał nocą?
                      Nie o to chodzi przecież lecz o grubiaństwo,którego niestety nie akceptuję:)))))
                    • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:09
                      Kto wie, może kiedyś spożytkuje sygnaturkę - piję mleko, słucham mamy, nie chodzę nocami - ja jej od dawna nie używam ;-)))
                      • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:11
                        Ale czy przeprosi wprost - nie wiem. Ostatnio chyba tylko Zubelz zdobył się na coś takiego w osobnym wątku. Zaimponował mi tym.
                        • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:13
                          Tak, zapamietałam tego dżentelmena, dzieki własnie temu wspaniałemu zachowaniu!!
                          Bravo Zubelz!
                          • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:18
                            ok. co robimy z bosmanem? Wydaje się zacnym stworzeniem lecz okrutnie bluźni. Teraz śpi lub łajbę rychtuje do sezonu, więc możemy go obgadać;)
                            pzdr.
                            • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:21
                              lubie bosmana:)))
                              taki zawód DDDDD
                            • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:22
                              Bosman tylko sprawia wrażenie szorstkiego. Pod płaszczykiem bluzgów to naprawdę fajny gość. Co niby mielibyśmy z nim robić? Wywabić na forum może, bo faktycznie dawno nie zaglądał.
                              • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:26
                                wampir można teraz pisać o nim całkiem szczerze, to się potem wytnie :)
                                pzdr.
                                • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:32
                                  empi!!!
                                  To jest nieetyczne!!!
                                  • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:36
                                    Ja napisałem szczerze. Lubimysię z Bosmanem od pierwszego wejrzenia na tym forum :-)))
                                  • empi Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:37
                                    > empi!!!
                                    > To jest nieetyczne!!!
                                    mam się obrazić, że pomyślałaś o tym wycinaniu poważnie? Może nieetycznie, że tu o nim sobie pogadamy? Bez obaw, się nie wytnie! Obgadać go możemy tym bardziej, że rozmowa i tak zboczy w pozytywnym dla niego kierunku:)
                                    pzdr.
                                    • syrena.z.glebin Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:40
                                      Empi:)))) i tym razem nie zawiodła mnie intuicja. Wiem, dlaczego Cie lubię:)*
                                      • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:41
                                        Emotek buziak-przytulak, no, no :-)))
                                        • voxa.populissa Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 22:57
                                          Wy tu, panie dziejaszku, dziewczyne balamucicie, o bosmanie dyskutujecie (jakem voxa.populissa nie tykac bosmana, zberezniki!) a zapominacie o sprawcy tego calego zamieszania... A jemu gore!!! Coraz wiecej glosow w opcji 5. Oj, nie ma pitok dobrego publicity na tym forum!!!
                                          • _aaa_ Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 23:02
                                            voxa.populissa napisała:

> Coraz wiecej glosow w opcji 5. Oj, nie ma pi
                                            > tok dobrego publicity na tym forum!!!

A bo nudny jest i tyle:)))
                                            • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 23:06
                                              Cósik ostatnio trochę mniej. Rozwinął skrzydła. Nie bywasz, nie wiesz :-)))
                                              • voxa.populissa Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 23:14
                                                toz to przeciez typowy nielot, przyciezki od piwska i nieruchawy
                                                • wampir-wampir Re: Rozterki forumowe 02.04.11, 23:17
                                                  Ptasiek? Ech, gdybyś go znała rok temu, to mówiłabyś inaczej. Ja duży postęp notuję.
                            • Gość: bosman "witojcie" forkmowie i forkumy... IP: *.lublin.mm.pl 03.04.11, 12:12
                              dzięki za szczere i co tu gadać - miłe słowa :-)))
                              Łajbę jadę szykować na Mazurach w długą majówkę. Ciut ciut mnie tutaj mnie nie było ale na chlebek z masełkiem i szyneczką, i flaszeczkę dżiniku lub ouzo też trzeba czasem uciułać. Zaś wczoraj szykowałem moją ślicznotę - 25-letnią EmZet-uchnę do sezonu. Trzyma się jak ta lala. Rowerek też. Wiecie - przegląd, smarowanko, pompowanko i takie tam. Jak chcecie mogę Wam pokazać jej fotkę :-)
                              Pozdrawiam kompanionów jak i antagonistów :-)
                              WIOSNA qrvuchna, wiosna! Moja pięćdziesiąta ósma! Ile mi ich zostało?
                              • syrena.z.glebin Re: "witojcie" forkmowie i forkumy... 03.04.11, 16:32
                                Gość portalu: bosman napisał(a):

> WIOSNA qrvuchna, wiosna! Moja pięćdziesiąta ósma! Ile mi ich zostało?

Drogi bosmanie, życzę Ci tych wiosen wiele i to w dobrym zdrowiu!!
                                Z takim jak Ty podejsciem do świata masz szanse na dobre i długie życie....... ..i niech tak sie stanie:)))))
                                • Gość: bosman dzięki Ci, dzieki... IP: 31.60.165.* 04.04.11, 11:22
                                  :-))).
                                  Dobre i długie? Czas pokaże. Dopóki chcą mnie "zatrudniać" jest czacza a potem - zobaczymy :-).
                                  Ale co tam - nie będę martwił się na zapas. Zdrowie - nie narzekam, kobitkę mam OK, świrusów na FGWL niezłe stadko jest więc z kim "pogadać" i jest komu "wiązaneczkę puścić", zassać co nieco tez zdrówko pozwala, oby tak dalej. Pozdrawiam :-).
    • Gość: accipiter Do Pogardy IP: *.adsl.inetia.pl 03.04.11, 11:53
      No i co Pogardo? Widzisz, ile postów powstało na mój temat? Na Twój temat nigdy tyle nie było. I kto teraz jest numerem 3 na forum? :)))
    • Gość: bosman sraszku miedzyudy IP: *.lublin.mm.pl 03.04.11, 12:15
      zostań na forum - skoro chcesz oczywiście. A ksywkę przyjmij cipiter genitalis. Będzie i troszkę z łaciny i troszkę ornitologicznie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka