wampir-wampir 05.04.11, 19:15 ... tą debilną sondę? Wszystkie wątki przejrzałem nie dowierzając, ale nic, nie ma skrzydlatego stwora. Jak tak dalej pójdzie, to tylko Empi tu zostanie ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Syrena.z.głebin Re: Czyżby Ptasiek potraktował serio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.11, 19:48 Gdy Empi zostanie sam to na pewno zajrzy do Niego Contessa Bosonoga...:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Czyżby Ptasiek potraktował serio 05.04.11, 20:05 Nie no. Ja tez czasem nos wściubię:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do aaa 05.04.11, 20:43 Małgosia to już w ogóle rzadko bywa na necie. Czuję się zaniedbywany i mogę znów wpaść w szpony Szanownej Pani. Kto mnie wtedy obroni? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
syrena.z.glebin Ech wampirze:) 05.04.11, 20:56 Wampirze, a po cóż Ci obrońca? Przecież doskonale sobie radzisz z kobietami i nie tylko....:PPP Przy Twojej aparycji, każda traci głowę zapewne:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Ech wampirze:) 05.04.11, 21:00 No właśnie sęk w tym, że traci i to dosłownie, a ja się później muszę mordować na forum, by wrócić na rozkosznie złą drogą, co z nieocenionym wsparciem Małgosi udawało mi jak dotąd, a teraz trochę się boję ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
syrena.z.glebin Re: Ech wampirze:) 05.04.11, 21:04 ach taaaak!...no to masz problem, ale nic na to nie poradzę:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Ech wampirze:) 05.04.11, 21:11 No jeśli o ścisłość chodzi, to mam go od tak dawna, że już przywykłem i dłuższe okresy spokoju - jak ten ostatnio - traktuję jak ciszę przed burzą, ale może niepotrzebnie się martwię :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: do aaa 05.04.11, 21:36 syrena.z.glebin napisała: > aaa, na czecie to Ty bywasz? Nieczęsto. A co potrzeba? ps. wampir, ja w necie siedzę non stop, ino zadko daję o tym swiadectwo. Wiesz, to jak z BogiemOjcem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do aaa 05.04.11, 21:39 _aaa_ napisała: > ps. wampir, ja w necie siedzę non stop, ino zadko daję o tym swiadectwo. > Wiesz, to jak z BogiemOjcem:))) O, to dobrze, ale tu Cię prawie nie ma. Zastrzeżenia zgłaszam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: do aaa 05.04.11, 21:40 wampir-wampir napisał: > > O, to dobrze, ale tu Cię prawie nie ma. Zastrzeżenia zgłaszam :-))) > A teraz to niby gdzie ja jestem???? Za plecami osobisty monszszsz, a ja pisze na forum zamiast pic wino urodzinowe. Ty to czujesz???:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do aaa 05.04.11, 21:51 _aaa_ napisała: > Za plecami osobisty monszszsz, a ja pisze na forum zamiast pic wino urodzinowe. > Ty to czujesz???:))) Urodzinowe??? To wszystkiego naj Baranku :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
syrena.z.glebin Re: do aaa 05.04.11, 21:58 wampir-wampir napisał: > _aaa_ napisała: > > > Za plecami osobisty monszszsz, a ja pisze na forum zamiast pic wino urodz > inowe. > > Ty to czujesz???:))) > > Urodzinowe??? To wszystkiego naj Baranku :-))) > Dołączam do zyczeń!! Wszelkiej pomyślności _aaa_!...obyś spotkała złotą rybkę:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: do aaa 05.04.11, 23:11 syrena.z.glebin napisała: > > > Dołączam do zyczeń!! Wszelkiej pomyślności _aaa_!...obyś spotkała złotą rybkę:) > )))) Dzięki syreno, ale co do goldenka płetwiastego...obym jej juz nigdy nie spotkała. Odpowiedz Link Zgłoś
syrena.z.glebin Re: do aaa 05.04.11, 23:15 W takim razie wycofuje niemiłe zyczenie i życzę zdrowia, milosci i wiecznej młodości:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do aaa 05.04.11, 23:16 _aaa_ napisała: > Dzięki syreno, ale co do goldenka płetwiastego...obym jej juz nigdy nie spotkał > a. A karpia na wigilę zjadłaś? Bo taki zapomniany w wannie lubi się po czasie w złotą rybkę zmienić i spełnić trzy najgłupsze życzenia. Ale pewnie zjadłaś... Odpowiedz Link Zgłoś
syrena.z.glebin Re: do aaa 05.04.11, 23:22 wampir-wampir napisał: > _aaa_ napisała: > > > Dzięki syreno, ale co do goldenka płetwiastego...obym jej juz nigdy nie s > potkał > > a. > > A karpia na wigilę zjadłaś? Bo taki zapomniany w wannie lubi się po czasie w zł > otą rybkę zmienić i spełnić trzy najgłupsze życzenia. Ale pewnie zjadłaś... > chciałabym jakiegos karpika chociaz na jedno głupie życzonko...złapać:PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: do aaa 05.04.11, 23:31 syrena.z.glebin napisała: > chciałabym jakiegos karpika chociaz na jedno głupie życzonko...złapać:PPPP A na jakie? Może mnie się uda, po co zaraz ryba ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
syrena.z.glebin Re: do aaa 05.04.11, 23:37 wampir-wampir napisał: > syrena.z.glebin napisała: > > > chciałabym jakiegos karpika chociaz na jedno głupie życzonko...złapać:PPP > P > > A na jakie? Może mnie się uda, po co zaraz ryba ; Och! wampirze, pozostaje mi zaledwie westchnąć...niestety:)))) Dobrej nocy i udanych łowow:)* Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Czyżby Ptasiek potraktował serio 05.04.11, 21:11 To ja tak mu napukałem w sondzie i od razu się przyznałem, tak na wszelki wypadek, by się swoją ewentualną porażką nie zdeprymował :) Jak tak dalej pójdzie, to tylko Empi tu zostanie ;-))) Na forum to jak z ptaszkami, przylatują, odlatują i wszystkie jakieś takie podobne do siebie :). Nigdy nie wiadomo czy to ten sam co wczoraj odwiedza dziasiaj lub jutrzjszy to nowicjusz.Tylko ja ten sam :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Czyżby Ptasiek potraktował serio 05.04.11, 21:13 Dobrze, że trafia się czasem coś stałego na świecie, a na forum zawsze Empi :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
syrena.z.glebin Re: Czyżby Ptasiek potraktował serio 05.04.11, 21:15 :)))))Empi, Twoja stałość jest urocza.....i niebezpieczna:) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Czyżby Ptasiek potraktował serio 05.04.11, 21:18 wampir-wampir napisał: > Dobrze, że trafia się czasem coś stałego na świecie, a na forum zawsze Empi :-) > )) Ano... właśnie sprawdziłem swoje dane rejestracyjne... 14 października 2004... gdzie mi tam do wampirka... do empiego nawet nie śmiem się porównywać. Ale ptasiek tak jak fruwa i przelatuje... tak czasami bywa i na innych forach... ostatnio ustrzeliłem go na forum "Mężczyzna" pod dawno nieużywanym na "Lublin" nickiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Czyżby Ptasiek potraktował serio 05.04.11, 21:30 Ja dziś nawet zajrzałem na jego słynne forum, ale ino wiatr tam hula. Może go złowił jakiś ornitolog i więzi? Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: Czyżby Ptasiek potraktował serio 05.04.11, 21:43 wampir-wampir napisał: > Ja dziś nawet zajrzałem na jego słynne forum, ale ino wiatr tam hula. Może go z > łowił jakiś ornitolog i więzi? Gorzej (przynajmniej dla folkloru naszego forum) jeśli to była ornitolożka... i go wzięła była i zaobrączkowała (choć w jego wypadku ryzyko oceniałbym na skrajnie niskie;). Odpowiedz Link Zgłoś