kokosowa_roxi 19.10.08, 14:15 Juz w którym poscie na tym forum czytalam o maskach do włosów Wax, która z was moze sie o nich konkretnie wypowiedziec. Gdzie kupic, ile kosztują i czy naprawde pomagaja. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
garraretka Re: Odzywki Wax 19.10.08, 15:38 szukaj.gazeta.pl/forumSearch.do?&s.sm.query=wax&s.sm.title=&s.sm.forumXx=211&sf=tresc&s.sm.author=&y=3&x=14 Odpowiedz Link Zgłoś
pustynna_roza Re: Odzywki Wax 19.10.08, 17:48 na mnie nie za bardzo dzialaly, juz by mi sie nie chcialo tak ciapac, lepszy efekt daje zainwestowanie w porzadny szampon np Farauk albo Matrix, oszczednosc czasu i pieniedzy.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaamilka Re: Odzywki Wax 20.10.08, 08:34 A mi właśnie fryzjerka, która również sprzedaje matrixa, powiedziała, że kosmetykiem który najmniej działa na włos jest właśnie szampon... Czyli jednak dobra odżywka jest niezbędna i konieczna. Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Odzywki Wax 20.10.08, 09:37 Ja zaczęłam stosować kiedy wypadały mi włosy (w połączeniu z szamponem Vichy) i wydaje mi się że działa. Stosuję już od ponad dwóch lat i jestem zadowolona. To nie jest duży wydatek bo wielki słój (440g) kosztuje 26 zł i starcza na długo (ale to pewnie w zależności od długości włosów). Stosowałam rożne inne odzywki specjalistyczne i żadna inna nie była lepsza (no, może z wyjątkiem ceny) Odpowiedz Link Zgłoś
wiki-w Re: Odzywki Wax 20.10.08, 11:09 Tak ogolnie, to ja tez jestem za WAXEM. Ale z tym dzialaniem to jest roznie, (mysle, ze tak jak ze wszystkimi maskami). To chyba zelezy od tego, czego wlosom w danej chwili brakuje. To taka moja teoria i mysle ze jest sluszna. Dobry przyklad z tym waxem:- Raz dziala na moje wlosy bardziej a raz mniej, mimo, ze uzywam tego samego opakowania. Dodam jeszcze, ze nie uzywam tego czesto, by wlosy sie do dego za bardzo nie przyzwyczajaly. nakladam np. 2 razy w tygodniu i koniec, pozniej jade tylko na normalnych odzywkachok. 2 tygodnie. Nastepnie 1 -2 razy jakas maska, ale juz z innej firmy (inny skalad odzywczy), ponownie 1-2 nawet 3 tygodnie zwykla odzywka i pozniej znow wax itd. Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: Odzywki Wax 20.10.08, 22:08 ja stosuje Wax-i jestem bardzo zadowolona.stosuje 2 razy w tygodniu przez jakies 2 miesiace a potem przerwa na jakies 3 miesiace.własnie otworzyłam nowy słoiczek:) cena ok 17 zł Odpowiedz Link Zgłoś
maggi9 Re: Odzywki Wax 20.10.08, 22:16 Stosuję i jestem zadowolona:) Radzę uważać na cenę.Np w superpharm chcą za malutki słoiczek(50g chyba) ok 14 czy 16zł kiedy w normalnej aptece duży słój(480g) kosztuje od 20 do 26 zł.Ja kupuję właśnie w aptece lub w sklepie ze zdrową żywnościa/kosmetykami. Odpowiedz Link Zgłoś
mal-sia Re: Odzywki Wax 20.10.08, 22:30 zgadza sie.Ja ostatnio kupiłam WAX z fajnym czepkiem w komplecie:) Odpowiedz Link Zgłoś
paulinaa Re: Odzywki Wax 21.10.08, 09:22 pieknie sie wszyscy dzielą doswiadczeniami a chyba zapomniałyście o najwzniejszym-jakiej odzywki wax uzywacie, bo ma je kilka firm w swojej ofercie i one znacznie sie od siebie różnią, stąd też różnice w cenach ja polecam wax l'biotica, efkty widoczne juz po 2 użyciach Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr Re: Odzywki Wax 21.10.08, 13:52 ja używam tej: www.zdrowko.com.pl/sklep,1772,,,03,,pl-pln,197785,0.html Odpowiedz Link Zgłoś
patria5 Re: Odzywki Wax 22.10.08, 14:12 mi ostatnio fryzjerka zwróciła uwagę na fakt, że nie ma juz zalecenia do stosowania WAX w/po chemioterapii.... sprawdziłam w swojej aptece i faktycznie na tej partii już zalecenia nie ma... jak jest u Was? Odpowiedz Link Zgłoś