Dodaj do ulubionych

dr Łopatyński - endokrynolog

23.05.11, 15:54
Czy ktoś ma o nim opinię, jaki to lekarz? Na razie wiemtylko, bo odczułm na własnej skórze, że niewychowany i arogancki, kolejny "bóg" z onkologii; kiedy ci lekarze zaczną traktować ludzi z szacunkiem a nie odpędzać się od nich jak od komarów-mówię tu o zachowaniu w szpitalu, może jak bierze kasę to jest grzeczny...
Obserwuj wątek
    • natkaa66 Re: dr Łopatyński - endokrynolog 23.05.11, 20:00
      To prawda,że traktowanie ludzi przez panów doktorów jest poniżające!!!Czy ta "elita" mysli,że jest najbardziej wykształcona??
      Pozdrawiam i życzę zdrowia!!
      • k_a_s_i_a36 Re: dr Łopatyński - endokrynolog 11.12.14, 18:26
        Leczyłam się u tego lekarza ale zrezygnowałam. Nie będę tu opisywała jak nieprzyjemnie mnie potraktował. Lubię lekarzy profesjonalnych i konkretnych. Na początku owszem wykazał profesjonalizm jednak z czasem okazało się, że to zwykły zarozumiały arogant. Jeśli lekarz jest naprawdę z powołania to kieruje się w pracy współczuciem wobec chorego - a ten człowiek nie ma współczucia a miły dla pacjenta jest jedynie z powodu pieniędzy, które za tym idą. Rozumiem wszystkie rozgoryczone pacjentki powyżej. Nie jestem roszczeniową pacjentką a spotkało mnie to samo i myślę, że to iż doktor dla kogoś jest miły jest takim samym jego kaprysem jak to, że bywa arogancki i źle wychowany. Może komuś takie balansowanie na linie odpowiada ale dla mnie takie podejście lekarza jest niedopuszczalne bo mam rodzinę i cenie sobie własne zdrowie.
    • Gość: emka Re: dr Łopatyński - endokrynolog IP: 31.135.23.* 12.05.13, 09:05
      opinie, które wyrażasz są bardzo krzywdzące. Pan doktor jest wspaniałym specjalistą i dobrym człowiekiem. Po kilku pierwszych wizytach również wydawało się, że Pan doktor jest wyniosły. Z czasem jednak przekonałam się, że jest wspaniałym specjalistą i niesamowitym człowiekiem. Państwo odnosicie wrażenie, że Pan Łopatyński jest niemiły itp. Proszę jednak zwrócić uwagę, że jest to człowiek bardzo zapracowany i nie zawsze po ciężkich zabiegach na bloku operacyjnym ma ochotę w przychodni robić za małpę i zabawiać rozkapryszone pacjentki, które z igły robią widły. Proszę pamiętać, że jest to człowiek bardzo zajęty, ponieważ jest jednym z lepszych specjalistów. pozdrawiam cieplutko
      • Gość: pacjentka;) Re: dr Łopatyński - endokrynolog IP: *.mtm-info.pl 22.10.13, 15:24
        Witam , zgadzam się z Tobą emka , że Pan doktor jest bardzo zajętym człowiek i z bloku operacyjnego biega do przychodni i oprócz tego wykłada na uczelni, czasami się zastanawiam kiedy ma czas coś zjeść bo pacjentów ma masę i nie spotkałam się żeby był wyniosły i niemiły dla kogokolwiek. Podziwiam go za wszystko, ma ogromną wiedzę i jest super chirurgiem. Lekarz z powołania. Oby więcej takich. ;)
        • Gość: kjfdjfksjd Re: dr Łopatyński - endokrynolog IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.14, 10:07
          To, że ktoś ma mnóstwo pacjentów, to nie znaczy, że może być bezczelny. Opinie niezadowolonych pacjentek nie są nieuzasadnione. Żeby jeszcze była gwarancja, że się nie myli w swoich przypuszczeniach, to i niezbyt uprzejme traktowanie można byłoby wytrzymać... Ale jedyną pewną i pocieszajacą rzeczą jest to, że to nie jedyny endokrynolog na świecie.
        • Gość: mkjhhgyhghghgy Re: dr Łopatyński - endokrynolog IP: *.dynamic.chello.pl 19.07.14, 10:10
          To, że lekarz z powołania wie, jak powinno się traktować pacjentów, szczególnie onkologicznych, nie podlega dyskusji. W przypadku tego Pana Doktora jest z tym jakiś problem...
          • Gość: oburzona Re: dr Łopatyński - endokrynolog IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.14, 15:46
            Również i mnie pan doktor potraktował arogancko, jeszcze w pierwszych wizytach był w miarę miły , im dłuższy okres wizyt tym gorzej , kiedy rozszalało się moje TSH i lekarz kardiolog nie mógł wykonać badań/ na rozszalałym sercu i pulsie pow 150 / kazał mi się natychmiast zgłosić do endoktrynologa w celu ustalenia odpowiedniej dawki , .Pan doktor nie chciał mnie przyjąć , kazał mi jechać tam gdzie byłam operowana /Gliwice/ , kiedy powiedziałam że przecież jestem jego pacjentką i oczekuje od niego pomocy , rzucił mi prawie pod nogi karteczkę do rejestracji i powiedział że ostatni raz mnie przyjmuje , proszę sobie szukać drugiego lekarza /nie wskazując innego /gdy zapytałam dlaczego- odpowiedział że wymusiłam na nim wizytę i on ma kaprys więcej mnie nie przyjąć. . A najgorzej mnie denerwują pacjentki idolki doktora kiedy mówią pod gabinetem: cicho bo pan doktor zmęczony i zdenerwowany / to niech tyle nie pracuje nie jest niezastąpiony - pacjentki które ślęczą pod gabinetem od rana do póżnego popołudnia w ciasnym korytarzu są nie zmęczone jeszcze muszą liczyć na dobry humor lekarza bo inaczej ich zburczy
            • Gość: agnus Re: dr Łopatyński - endokrynolog IP: *.cdma.centertel.pl 13.08.14, 18:48
              Nie zgadzam się z takimi opiniami.Każdy może mieć gorszy dzień.Ja leczę sie od 4 lat u pana doktora i nigdy nidgy nie spotkałam się z opryskliwością czy złośliwością.zawsze jestem traktowana poważnie i z humorem.Jestem wdzięczna panu doktorowi za to, że uniknęlam operacji i w tej chwili jestem nawet bez tabletek.Pan doktor udziela mi nawet wielu praktycznych wskazówek i porad. Jestem bardzo zadowolona i każdemu polecam!
    • malgoska777 Re: dr Łopatyński - endokrynolog 22.09.14, 08:10
      też słyszałam, że jest arogancki, byłam na wizycie - moim zdaniem jest po prostu konkretny -wizyta krótko i na temat, ja tak lubię i nie widziałam nic aroganckiego w zachowaniu tego pana. Za to panie w recepcji na onkologii ubliżają pacjentom, podnoszą głos, masakra- dziwię się że to nikomu nie przeszkadza.
    • Gość: rysiek62 Re: dr Łopatyński - endokrynolog IP: *.net.pulawy.pl 01.12.15, 08:50
      Witam , 27.11.2015 miałem całkowitą resekcję tarczycy wykonywaną przez P.dr.T.Łopatyńskiego,wcześniej chodziłem kilka razy na konsultacje,mogłem się przyjrzeć kobietom czekającym na wizytę,każdej się wydawało że to ona jest najważniejsza,że cały swój czas P.dr. powinien poświęcić tylko dla niej ,często nawet się nie zarejestrowały i próbowały na siłę wymóc przyjęcie.Będąc na oddziale mogłem zobaczyć TEORETYCZNY harmonogram pracy P.dr.~7-8 obchód,8-12 operacje,12-14 konsultacje po 14 inne zajęcia,ale to nie osiedlowy zieleniak czynny od-do i koniec.Jedna operacja zajmie godz.czy półtorej druga(jak moja 3 godz.)a kobiety (bo to główne pacjentki) pod gabinetem :no już po 12-tej,no gdzie on jest,no ile można czekać,no ale tu bałagan itd.itp.Dla mnie P.dr.T.Łopatyński to fachowiec przez DUŻE F,a należy pamiętać iż to tylko człowiek też musi jeść i odpocząć i niektóre wpisy są zgodne to nie jedyny endokrynolog ale wielki FACHOWIEC .Na wizytach było konkretnie to,to i to i następna(y) a niektórym się wydaje że są same.Reasumując warto czekać na wizytę jeśli chce się mieć FACHOWĄ poradę(chodziłem kiedyś w Puławach do endokr.prywatnie mówił co innego a w szpitalu (czekało się od 2-giej w nocy na wizytę) co innego.CIERPLIWOŚCI w kolejkach i POLECAM
      • Gość: marzena Re: dr Łopatyński - endokrynolog IP: *.ennet.pl 12.09.17, 07:49
        Szukam endokrynkologa i tak sobie czytam te różne opinie na różnych portalach. Czy mam rozumieć, że ten lekarz przyjmuje tylko mężczyzn a nie chce przyjmować kobiet? My przeprowadziliśmy się z Bydgoszczy. Ciągle coś się dzieje z moja tarczycą, jak już niby było dobrze to trafiłam z migotaniem przedsionków do szpitala a problem tarczycy wrócił. Nie chce wciąż zmieniać lekarzy bo wiadomo pierwsze pytanie w gabinecie po zmianie to dlaczego pani zmieniła lekarza.Jeśli ten lekarz nie ma czasu dla chorych i nie przyjmie mnie jak mi sie pogorszy to nie ma sensu abym do niego chodziła. Jeśli on taki zapracowany bardzo jest..
    • Gość: wojtus08022012 Re: dr Łopatyński - endokrynolog IP: *.pl 18.11.16, 00:16
      do pana dr trafiłam jakies pol roku temu gdy wykryto u mnie guzy na tarczycy.Pierwszy raz pojechałam prywatnie na ul Krucza. Pan dr wyslal mnie na biopsje która była wykonana państwowo przez pana dr osobiście. Po otrzymaniu wyniku okazało się ze moje guzy mogą być rakowe wiec konieczna jest operacja. Po otrzymaniu wyniku pan dr natychmiast mnie przyjal i ustalil termin operacji za 3 miesiące. 2 tygodnie przed operacja przeszłam szereg badan oczywiście wszystko nieodpłatnie. Operacje miałam wykonana w Centrum Onkologii. Fachowa opieka, mily personel, pan dr wykonal operacje szybko i sprawnie,caly czas interesowal się moim stanem zdrowia. Może komus wydawac się trochę szorstki ale to swietny specjalista polecam każdemu.
    • Gość: ew Re: dr Łopatyński - endokrynolog IP: *.vtelecom.pl 11.03.23, 20:23
      Wizyta za 300zł, a pan doktor nawet nie potrafi udawać miłego. Do tego seksistowskie komentarze i wyśmiewanie objawów pacjenta. Nie polecam.
    • editko Re: dr Łopatyński - endokrynolog 01.03.24, 21:12
      Byłam dzisiaj u p.doktora Łopatyńskiego z mamą. Bardzo konkretny, rzeczowy człowiek, wprowadzający w czasie wizyty bardzo miła atmosferę. Mama jechała zestresowana a wyszła bardzo zadowolona i stwierdziła, ze jeszcze nie była u takiego lekarza. Nazwała doktora ANIOŁEM, powiedziała mu o tym. W gabinecie byłyśmy godzinę, doktor kilkakrotnie wszystko nam wytłumaczył, odpowiedział wyczerpująco na wszystkie pytania, wzbudził nasze zaufanie.TO SPECJALISTA W SWOJEJ DZIEDZINIE. Oby więcej takich lekarzy było

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka