przemek-leniak 15.06.11, 09:14 link stary to tekst ale czasem warto zajrzeć sobie i do starych tekstów... tak by mozna było sobie podumac o tym co stało się później i tez nad tym co dzieje się i dziś Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wampir-wampir Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 15.06.11, 09:34 Przeczytaj Bratkowskiego "Pod tym samym niebem". Świertna, choć krótka rzecz ;-))) allegro.pl/pod-tym-samym-niebem-stefan-bratkowski-trio-wa-wa-i1664235382.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 21:17 a wiecie co? ostatnio czepił się mnie pewien Murzyn Żyd ,pytając skąd sie wzieli czarni Zydzi powiedziałem mu , żeby najlepiej zapytał się wampira słowo wampir zrozumiał swietnie i pojął, a jak wymieniłem Bratkowskiego to za cholerę nic nie rozumiał bratek , bratek , powtarzał eeeeeee wreszcie rzekł, od bratka to nie Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 21:31 Małpa . Z tym czarnym Żydem to mnie POWALIŁEŚ Jesteś wielki Jeszcze raz przepraszam za moje złośliwości pod twoim adresem. Jestem twoim fanem!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 21:40 Czarni Żydzi... pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak ano jest taka kasta niedotykalnych w Erecu - fakt 16.06.11, 21:50 dość smutna historia ich spotkała... Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:06 empi napisał: > Czarni Żydzi... > pzdr. Empi! nie kuś. Odpowiem cytatem "Sowiet na cały swiet albo go niet". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 21:40 noooooooo, ciebie powaliło a mnie wampir przywali jak nic przywali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman było tak... IP: *.lublin.mm.pl 16.06.11, 21:45 jedzie Żyd metrem w NY, patrzy a przed nim siedzi murzyn i czyta gazetę w jidysz. Podchodzi Żyd do czytającego i pyta: - nie wystarczy ci że jesteś czarny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Bosmanie IP: *.lublin.mm.pl 17.06.11, 23:56 Ty i takie dowcipy? Nie obrażaj własnej inteligencji! Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 21:56 Bosmanie. Mam nadzieję że miałeś "na myśli że czytał tak drogą gazetę? Hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:18 Gość portalu: malpa napisał(a): > noooooooo, ciebie powaliło a mnie wampir przywali > jak nic przywali Tobie przywalić? Małpa, ja Cię uwielbiam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:21 Coście się tak dzis Lenny Kravitza czepili?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:28 Zaćmienie było, trza odreagować ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:33 Sok z ogórków polecam:))) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:35 kiszonych czy kwaszonych? :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 17.06.11, 08:48 empi napisał: > kiszonych czy kwaszonych? :) > pzdr. Tylko z kiszonych. Ogórki kwaszone nie posiadają soku, tylko zalewę, która najczęściej składa się z wody i kwasu mlekowego.:) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:36 Nalewkę z szyszek robię, a nektar mam bananowy firmy Bahama pod podpłomyki - pycha :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak ;-) 16.06.11, 22:47 a mnie się śni na jawie cebularz... ale niestety mniej na jawie a bardziej śni Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:59 To jak się chwalimy co kto ma to własnie moje szczenście zadzwoniło, że pozostając w stanie słomianowdowcowym pozlewał redlówkę, jakeś świństwo z dodatkiem miety, ananasówkę, anyżówke z trawą cytrynową i jakieś dwa niezidentyfikowane, ale dobre w swojej zawartości słoje. Miał jeszcze zadzwonić kiedy posprząta, ale chyba na dzis to zatrudne zadanie. Dobrze przynajmniej, ze tam miedzylesko dobre powietrze. Malo kacogenne:))) Jak nic jednak czas wracać bo się rozchoruje. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 17.06.11, 08:36 Oj tak, wracaj ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak Wish you were here 17.06.11, 08:43 How I wish, how I wish you were here. Szkoda, że cię tu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
malpiarnia Re: Wish you were here 17.06.11, 13:34 ooooooo kocham to forum lubelskie tylko ono nadaje sie na polską Prezydencję ma wszystko co trzeba nawet ogórek , który mi wyrósł na działce , mimo, że zasadziłem cebulę empiego Odpowiedz Link Zgłoś