Dodaj do ulubionych

Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty...

15.06.11, 09:14
link stary to tekst ale czasem warto zajrzeć sobie i do starych tekstów...
tak by mozna było sobie podumac o tym co stało się później i tez nad tym co dzieje się i dziś
Obserwuj wątek
    • wampir-wampir Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 15.06.11, 09:34
      Przeczytaj Bratkowskiego "Pod tym samym niebem". Świertna, choć krótka rzecz ;-)))

allegro.pl/pod-tym-samym-niebem-stefan-bratkowski-trio-wa-wa-i1664235382.html
      • Gość: malpa Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 21:17
        a wiecie co? ostatnio czepił się mnie pewien Murzyn Żyd ,pytając skąd sie wzieli czarni Zydzi
        powiedziałem mu , żeby najlepiej zapytał się wampira
        słowo wampir zrozumiał swietnie i pojął, a jak wymieniłem Bratkowskiego to za cholerę nic nie rozumiał
        bratek , bratek , powtarzał
        eeeeeee wreszcie rzekł, od bratka to nie
        • zubelz Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 21:31
          Małpa . Z tym czarnym Żydem to mnie POWALIŁEŚ Jesteś wielki Jeszcze raz przepraszam za moje złośliwości pod twoim adresem. Jestem twoim fanem!!!.
          • empi Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 21:40
            Czarni Żydzi...
            pzdr.
            • przemek-leniak ano jest taka kasta niedotykalnych w Erecu - fakt 16.06.11, 21:50
              dość smutna historia ich spotkała...
            • zubelz Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:06
              empi napisał:

> Czarni Żydzi...
              > pzdr.
              Empi! nie kuś. Odpowiem cytatem "Sowiet na cały swiet albo go niet".
          • Gość: malpa Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.11, 21:40
            noooooooo, ciebie powaliło a mnie wampir przywali
            jak nic przywali
            • Gość: bosman było tak... IP: *.lublin.mm.pl 16.06.11, 21:45
              jedzie Żyd metrem w NY, patrzy a przed nim siedzi murzyn i czyta gazetę w jidysz. Podchodzi Żyd do czytającego i pyta:
              - nie wystarczy ci że jesteś czarny?
              • Gość: JB Bosmanie IP: *.lublin.mm.pl 17.06.11, 23:56
                Ty i takie dowcipy? Nie obrażaj własnej inteligencji!
            • zubelz Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 21:56
              Bosmanie. Mam nadzieję że miałeś "na myśli że czytał tak drogą gazetę? Hahaha.
            • wampir-wampir Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:18
              Gość portalu: malpa napisał(a):

> noooooooo, ciebie powaliło a mnie wampir przywali
              > jak nic przywali

Tobie przywalić? Małpa, ja Cię uwielbiam :-)))
              • _aaa_ Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:21
                Coście się tak dzis Lenny Kravitza czepili?:))
                • wampir-wampir Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:28
                  Zaćmienie było, trza odreagować ;-)))
                  • _aaa_ Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:33
                    Sok z ogórków polecam:)))
                    • empi Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:35
                      kiszonych czy kwaszonych? :)
                      pzdr.
                      • tajnos.agentos Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 17.06.11, 08:48
                        empi napisał:

> kiszonych czy kwaszonych? :)
                        > pzdr.

Tylko z kiszonych. Ogórki kwaszone nie posiadają soku, tylko zalewę, która najczęściej składa się z wody i kwasu mlekowego.:)
                    • wampir-wampir Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:36
                      Nalewkę z szyszek robię, a nektar mam bananowy firmy Bahama pod podpłomyki - pycha :-)))
                      • przemek-leniak ;-) 16.06.11, 22:47
                        a mnie się śni na jawie cebularz...
                        ale niestety mniej na jawie a bardziej śni
                      • _aaa_ Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 16.06.11, 22:59
                        To jak się chwalimy co kto ma to własnie moje szczenście zadzwoniło,
                        że pozostając w stanie słomianowdowcowym pozlewał redlówkę, jakeś świństwo z dodatkiem miety, ananasówkę, anyżówke z trawą cytrynową i jakieś dwa niezidentyfikowane, ale dobre w swojej zawartości słoje.
                        Miał jeszcze zadzwonić kiedy posprząta, ale chyba na dzis to zatrudne zadanie.
                        Dobrze przynajmniej, ze tam miedzylesko dobre powietrze. Malo kacogenne:)))

Jak nic jednak czas wracać bo się rozchoruje.
                        • wampir-wampir Re: Skąd się wzieli Żydzi? Okiem socjalisty... 17.06.11, 08:36
                          Oj tak, wracaj ;-)))
                          • przemek-leniak Wish you were here 17.06.11, 08:43
                            How I wish, how I wish you were here.
                            Szkoda, że cię tu nie ma.

• malpiarnia Re: Wish you were here 17.06.11, 13:34
                              ooooooo kocham to forum lubelskie
                              tylko ono nadaje sie na polską Prezydencję
                              ma wszystko co trzeba
                              nawet ogórek , który mi wyrósł na działce , mimo, że zasadziłem cebulę empiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka