Dodaj do ulubionych

PARLAMENTARZYŚCI PILNUJCIE NASZYCH SPRAW W SEJMIE

IP: 82.139.35.* 01.12.05, 12:45
Uważam że najwyższy czas żeby zaczęli nasi posłowie pilnować spraw waznych
dla Radomia w parlamencie. Po to żeśmy ich wybrali żeby naszych spraw
pilnowali
Obserwuj wątek
    • Gość: KR! Re: PARLAMENTARZYŚCI PILNUJCIE NASZYCH SPRAW W SE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 14:11
      Popieram w pełni niech nasi posłowie i senatorowie walczą w sejmie i senaice o Radom.
      Mamy 9 posłów i 2 senatorów oto ich nazwiska:
      Marek Suski - PiS
      Lucyna Wiśniewska - PiS
      Marzena Wróbel - PiS
      Ewa Kopacz - PO
      Witold Bałażak - LPR
      Marek Wikiński - SLD
      Marzena Paduch - Samooborona RP
      Wanda Łyżwińska - Samoobrona RP
      Mirosław Maliszewski - PSL
      Andrzej Łuczycki - PO
      Stanisław Karczewski - PiS
      Oto nasza 11 reprezentantów , niech walczą w sejmie i senacie o RADOM!!
      • Gość: lpr Re: PARLAMENTARZYŚCI PILNUJCIE NASZYCH SPRAW W SE IP: *.udn.pl 01.12.05, 14:37
        Słyszeliście lub widzieliście kiedyś tego Bałażaka? Jak on się do Sejmu dostał?
        Tylko z powodu przynależności do LPRu? Nie wiem czy na takich można liczyć.
    • Gość: KIBU Re: PARLAMENTARZYŚCI PILNUJCIE NASZYCH SPRAW W SE IP: *.dc.dc.cox.net 01.12.05, 14:37
      Cy moglbys wymienic jakie to sa NASZE SPRAWY. Nie lubie ogolnikow.
    • Gość: adam Re: PARLAMENTARZYŚCI PILNUJCIE NASZYCH SPRAW W SE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.05, 17:47
      p. wóbel poprostu jest brzydka i nikt jej nie lubi, ona już wkrotce pokłóci się
      ze wszystkimi i bedzie grała swoje
    • Gość: zibi Re: PARLAMENTARZYŚCI PILNUJCIE NASZYCH SPRAW W SE IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.05, 19:02
      Nałęcz już pokazał !!
      • Gość: KR! Re: PARLAMENTARZYŚCI PILNUJCIE NASZYCH SPRAW W SE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.05, 21:16
        Tomasz Nałęcz z SLD a teraz chyba SDPl już jego 5 czy 6 partia z lewicy to zwykły słaby poseł , był wicemarszałkiem sejmu RP w latach 2001-2005 nic dla Radomia nie zrobił tak jak w latach 1991-2001 pan poseł Piotr Nowina Konopka z UW , który mawiał , że nie jest posłem radomskim tylko posłem polskim przyjeźdzał tylko po kase do Radomia.Kolejny ,, cudowny" poseł to DAriusz Grabowksi który na s w sejmie kompromitował w latach 1997-2004r. potem poszedł do parlamentu europejskiego.Jedyny poseł , z którego RAdom moze być dumny po 1989r to pan Jan Łopuszański.
        • Gość: Barbara Re: PARLAMENTARZYŚCI PILNUJCIE NASZYCH SPRAW W SE IP: 82.139.43.* 01.12.05, 22:54
          Czy możesz mi przypomnieć co dobrego zrobił dla Radomia poseł Łopuszański?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka