Dodaj do ulubionych

Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada z...

02.07.11, 12:12
To skandal żeby na pierwszym miejscu był taki nikt...Dziwię się szefom lubelskiej platformy że w ich małych móżdzkach zaświtała pomysł żeby promować taką miernotę.Chociaż rozumiem zazdrość że Mucha jest ładna,inteligentna oraz obecna w mediach bo co ma do powiedzenia dr Grabczuk czy p.Żmijan.Czasem szkoda że nie już Palikota bo on to koszmarne towarzystwo trzymał za mordę.Ja i tak zagłoseję na Muchę nawet gdyby była ostatnia...
Obserwuj wątek
    • maticio Tak działają parytety 02.07.11, 12:29
      PARYTETY - politycy chcieli by kobiety wprowadziły kulturę i spokój w parlamencie, to mają przedsmak. Bądźmy szczerzy generalnie (nie wszystkie!) kobiety są chorobliwie zazdrosne i nie lubią innych kobiet.
      • Gość: m Re: Tak działają parytety IP: 83.238.201.* 02.07.11, 12:43
        Platforma się dziwi że tzw ściana wschodnia głosuje na pis...a kogo ta platforma wystawia ludzi którzy nie mają nic do powiedzenia na tzw górze i nic nie potrafią załatwic. Tym samym PO traci gigantyczny elektrorat który zostaje w domach.Wyborca pis i tak pójdzie na glosowanie i tak niezależnie kto będzie kandydatem. A PO uchodzi za partie duzych miast wykształconych myślacych wyborców. Jedynym z PO który pociągnąłby liste jest prezydent Lublinia. To wskazuje jak kiepsko jest z kandydaturami. Nalezy przewidzieć mała frekwencję i mega zwycięstwo PIS i PSL. PO i SLD nie będa się liczyć
      • Gość: lublininka Jakie parytety, skoro z listy wypadła kobieta? IP: *.dynamic.mm.pl 02.07.11, 14:05
        Przecież z listy wyrzucono Strojnowską - żaden facet nie musiał ustąpić ze swego miejsca!
    • Gość: J-k Re: Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 12:47
      Wydaje się, że PO koniecznie chce w naszym województwie przegrać. Widać panowie Tusk, Grabarczyk i Schetyna lepiej wiedzą, kto powinien nas reprezentować, ale to już ich prywatna sprawa.
      Z tym Palikotem to masz rację. Zagłosuję na niego, o ile wystartuje z Lublina.
    • Gość: asdfg Radio maryja na liście PO? IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 12:54
      W jaki sposób "lokomotywą" PO, a więc partii podobno centrowej, podobno umiarkowanej i podobno laickiej ma być osoba, która głosuje za jakąś obłąkaną ustawą antyaborcyjną, która praktycznie wprowadza prawo religijne w naszym kraju?? Śmiejemy się z Iranu czy Afganistanu a pani Marek funduje nam to samo, tylko w wykonaniu innej religii. To jaka jest w końcu różnica między PO a PiSem?
      • Gość: lublinianka Właśnie, Gąsior poparła całkowity zakaz aborcji! IP: *.dynamic.mm.pl 02.07.11, 14:23
        Widać jej zdaniem zgwałcone kobiety muszą rodzić niechciane dzieci. Czy ta baba jest tak głupia i pozbawiona wyobraźni, że nie rozumie, co przeżywa kobieta zgwałcona albo taka, która musi urodzić kalekie dziecko? Jak ma takie poglądy, to wynocha do PiS-u! Nawet Gowin nie popiera zmiany obecnej ustawy antyaborcyjnej.
        • Gość: bosman Czy Gąsior to... IP: *.lublin.mm.pl 04.07.11, 22:45
          peowska odpowiednik Jakubiak? Też niedowarzona sołtyska?
      • Gość: era Re: Radio maryja na liście PO? IP: *.dynamic.chello.pl 02.07.11, 14:45
        Ja dziękuję za listę PO, którą prowadzi ktoś, kogo poglądy by ustawiały na prawym skrzydle Ligi Polskich Rodzin.
    • hektorspyke Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada z... 02.07.11, 13:36
      Bukietowa i dr Śmierć, lokomotywy PO.....oj uśmiałem się.
    • Gość: Baba Re: Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada IP: 89.174.164.* 02.07.11, 14:50
      A i tak ubyło kobiet na liście, szkoda, że wyrzucili Strojnowską!
      • Gość: Katharsis Strojnowska wypadła ... IP: *.static.vip-net.pl 02.07.11, 15:04
        ... i dobrze !!!

Jaka szkoda ??? Szkoda że nie spadła też z dotychczasowego stołka ???
        Nie rozumiem jaka szkoda ???

W przypadku Strojnowskiej to trudno powiedzieć czego szkoda !!!
        Z jednej strony szkoda że wypadła z tej listy bo wreszcie nie byłoby jej już w Lublinie, a z drugiej strony szkoda bo prawdopodobnie pozostanie w Lublinie na dotychczasowym gorącym stołku !!!

Karierowiczów i zazdrośników nie szkoda !!! Szkoda tylko dla nich gorących stołków !!!
        • Gość: b Mucha Marek Gąsior Kwiaty IP: *.adsl.inetia.pl 02.07.11, 15:09
          Mucha Marek Gąsior Kwiaty
          przyszłość Polski
          buhahaha
    • sprzeciw21 Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada z... 02.07.11, 15:43
      Polityczne przepychanki, zdjęcia prezydencji, a sprawy istotne (drożyzna, bezrobocie, zadłużenie, służba zdrowia) całkowicie ten rząd PO-PSL ignoruje. Czytaj Serwis21 serwis21.blogspot.com - bez politycznej poprawności
    • alex2222 Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada z... 02.07.11, 19:30
      W tej sytuacji nie widzę innego wyjścia jak głosować na Palikota.
    • Gość: Adam Baranowski Wstyd i żenada IP: *.nplay.net.pl 02.07.11, 19:48
      Jestem zażenowany tym że PO wystawia na "1" panią Gąsior - Marek. Po prostu czuję się obrażony tym że ta partia której byłem do tej pory sympatykiem i głosowałem na ich przedstawicieli proponuje mi takiego reprezentanta w sejmie. Pani Mucha spełnia chociaż jakieś minima aby być posłem, zaś pani Gąsior-Marek dostała swoją szansę w tej kadencji i tylko skompromitowała się na cały kraj lecąc do Grabarczuka z kwiatami. Nie sądziłem że w ogóle będzie na liście do sejmu, ale widać że w PO najważniejsze jest podlizywanie się komu trzeba. Po wyborach wszyscy są zdziwieni dlaczego w Lublinie wygrywa PiS, właśnie dlatego że w Lublinie PO robi wrażenie zbieraniny ludzi nie najwyższego pokroju próbujących dorwać się do władzy. Wartościowi ludzie zostają odsunięci (np. pani Gilowska) a inni honorowo odchodzą sami. I na pierwszego reprezentanta regionu zostaje nam tylko pani Gąsior-Marek. Żenada i wstyd...
    • zejman02 Gorąco w PO. Mucha intrygantka, cuchnie 02.07.11, 21:06
      Wszyscy pamiętamy niechlubną wypowiedź Muchy. Jest przegrana przed startem. Każdy tylko nie ta debilka.
      • Gość: Janek Re: Gorąco w PO. Mucha intrygantka, cuchnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.11, 22:02
        nie idę na żadne wybory
        oni wszyscy już się tak nachapali a ja mam jeszcze im POmagać?
        i płacić za dojazd - benzyna albo bilet
        no way
        wolę zagrać w karty - w "śmietnik"
        • alex2222 Re: Gorąco w PO. Mucha intrygantka, cuchnie 02.07.11, 22:21
          Myślisz,że jak nie pójdziesz to to coś zmieni a oni się przejmą?
    • trebor19 Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada z... 02.07.11, 23:28
      Głosowałęm na PO ,ale na "bukietową" nie będę głosował.Palikota już nie ma w PO ,ale to jest przykład szczerości w polityce (bardzo mało spotykane),Muchę wywalcie na koniec listy i pozostaje tylko głosować na PJN lub SLD. Zgodnie z moim poglądem to jeśli nie będzie tych polityków w Sejmie to prawica i skrajna prawica (PIS) obejmie władzę w kraju - to będzie tragedia dla normalnych,nie katolickich obywateli.
      • carrera4 Re: Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada 02.07.11, 23:39
        POrażka
        • Gość: andrzej Re: Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.11, 11:19
          Do tej pory głosowałem tylko na PO,ale od dawna widzę,że to bagno jest utrzymywane przez PiS bo gdyby pisiarnia zdechła to i partia karierowiczów utonęłaby w bagnie.
          W ZWIĄZKU Z TYM NIE WYBIERAM SIĘ NA WYBORY NAWET WTEDY GDYBY MIAŁY I TYDZIEŃ TRWAĆ.MAM DOŚĆ GŁUPOTY I GŁOSOWANIA NA MNIEJSZE ZŁO ALBO JAKIŚ ANTYPIS.MOŻE EWENTUALNIE POMYŚLĘ O JKM.
    • marzof10 obciach i wstyd 03.07.11, 00:07
      Lublin zrobił wrażenie swoją kampanią na ESK. Teraz też robi.. tylko, że nie o takie nam chodzi. Pani Marek lokomotywą, chyba, że ciuchcią, ze względu na swoje wszystkie walory. Ani pan Grabarczyk, ani pani Marek nie powinni być posłami. A tu psikus, oboje awangardą PO. Jaja. Może by tak pan premier rzucił okiem na ścianę wschodnią. Ona, wbrew pozorom, też mu jest potrzebna.
      • Gość: andrzej Re: obciach i wstyd IP: *.dynamic.chello.pl 03.07.11, 11:23
        Na ścianie wschodniej pan premier ma ładny obraz i często tam spogląda.
      • Gość: szer Re: obciach i wstyd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.11, 20:29
        ja teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeż dość głosowania na i pity
    • zejman02 Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada z... 03.07.11, 00:07
      a tak się starała, grabarczykowi z lublina kwiaty przywiozła, ha ha haaa
    • Gość: m kwestia szacunku do samych siebie IP: 83.238.201.* 03.07.11, 10:07
      głosowanie na tzw spółdzielnie grabarczyka to policzek dla samych lublinian którzy walczyli o s-17 podczas gdy chciano nam ją zabrac. jesli do sekmu wejdą ludzie niszczący swój własny region to potem sie nie dziwmy że nikt nas w polsce nie szanuje
      • Gość: pasażer Gratulacje IP: *.paradowski.pl 03.07.11, 11:35
        Chyba na tą wymieszaną platformiacką karierowiczów listę zagłosuje tylko POspulstwo,hołota i debile.Zresztą na PISdzielców również.
    • jozek46 Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada z... 03.07.11, 11:43
      Szkoda czasu na dyskusję i nie ma co zwracac uwagi na hazardzistów i gumofilcowych.Ani jednego głosu na te dwie listy.Mucha wypowiedziała się w imieniu hazardzistów:nie leczyć ludzi starszych i władza i posłowie nie są od pomagania ludziom.To już chyba wystarczy!Dość obŁudy,a na domiar złego tworzą nowe rozwiązania doscigania obywateli.Ceny żywności o 37 % wyzsze w stosunku do roku poprzedniego! 400 tysiecy emerytów pobiera 635 zł netto na miesiąc,a Bielecki -/doradca Tuska/dostał 7,5 mln zł odprawy z banku PKO! itd,itd,itd.
      • i33il33 Re: Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada 03.07.11, 12:31
        Nie masz co zazdrościć Bieleckiemu bo też mogłeś być w KLD,dorwać się do ministerialnych stanowisk i sprzedawać państwową własność po promocyjnych cenach jak to robił Bielecki z tą kliką z KLD.Dzięki promocyjnej sprzedaży PKOSA i dokonaniu właściwych zapisów ten facet zagwarantował sobie intratne stanowisko prezesa tego banku i nikt go nie pytał o wiedzę,której nie miał i wykształcenie,które też jest z całkiem innej parafii.
        Dzisiaj jak piszesz 400 tysięcy emerytów pobiera 635 zł netto na miesiąc bo to jest i tak dużo przy emeryturach jakie 80% pracujących dzisiaj będą pobierać za 20-30 lat.
    • led47 Gorąco w PO. Mucha w górę, Strojnowska wypada z... 03.07.11, 13:31
      Do PO.
      Ustalajcie dalej swoje listy z przygłupią bukietową na czele. Strach przed PiSem powoli przestaje działać a wasza polityka (rozwój tylko dużych ośrodków po lewej stronie Wisły) dodatkowo pozbawi was głosów po prawej stronie tej rzeki. Życzę dalszego powodzenia w sondażach i obudzenia się z ręką w nocniku po wyborach
      • Gość: bosman Czy Gąsior to... IP: *.lublin.mm.pl 04.07.11, 22:48
        peowski odpowiednik niedowarzonej sołtyski Jakubiak? Wygląda na to że tak.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka