Dodaj do ulubionych

A co w ogóle dzieje się w Świdniku?

IP: 195.114.189.* 02.03.02, 01:06
Do Wawki niewiele stad newsow dochodzi. Trabi sie raczej o tym, ze CNN juz piec
lat temu wykupila powierzchnie dachowe w Watykanie na wypadek pogrzebu papieza.
A ze Papa jest jeszcze mobile, to oplacaja to do dzis ;o) Dobrze im tak ;o)
Odezwijcie sie od czasu do czasu. moniak@inetia.pl please... Moze znow przyjade
na jakies mecze avii. Dziennikarstwo mnie az tak w koncu nie absorbuje.
Pozdraviam!!!
/Monika
Obserwuj wątek
    • Gość: come Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.pjwstk.edu.pl / 10.111.0.* 03.03.02, 15:45
      siedzi w miescie i sie jeszcze pyta :-))
      pozdrawiam
      • Gość: Monika Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 193.0.117.* 07.03.02, 10:03
        Hmm... Mam wrażenie, że się znamy... A może się mylę?
        • Gość: Ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 212.244.252.* 07.03.02, 10:58
          A ja wiem, ze się znacie:)))))
          • Gość: Monika Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 193.0.117.* 14.03.02, 10:25
            A mozesz mnie oswiecic? ;o)
            tak w ogole, to bede w Swidniku w ten weekend :))) ponoc jest jakis mecz???
            • ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 14.03.02, 11:35
              nene myslę że się dogadacie na ten temat:)))))
              O meczu nic nie wiem
    • ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 04.03.02, 13:07
      Nie ma się co oszukiwać - o Świdniku w Wwie nie słychać.
      Niektórzy tam wiedza, ze takie miasto istnieje tylko dzięki m nie:)))
      • Gość: come Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.pjwstk.edu.pl / 10.111.0.* 07.03.02, 19:14
        tak rzeczywiscie, warszawiaki kiepsko sie orientuja na mapie,
        jeden taki myslal ze swidnik lezy gdzies na polnocy kraju,
        inny bal sie nawet strzelac :-)))
        pozdrawiam
        • Gość: lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 192.168.0.* 09.03.02, 19:33
          Gość portalu: come napisał(a):

> tak rzeczywiscie, warszawiaki kiepsko sie orientuja na mapie,
          > jeden taki myslal ze swidnik lezy gdzies na polnocy kraju,
          > inny bal sie nawet strzelac :-)))
          > pozdrawiam

Nie tylko warszawiaki;) Kiedyś wysłana paczka z Gdańska błądziła, była w
          Świdniku chyba gdzieś na zachodzie;)))))) Wędrowała trzy miesiące a ja zostałam
          bez letnich rzeczy, bo nie chciało mi się dźwigać wracając z Gdańska;)
          • Gość: Kaska Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.devs.futuro.pl 11.03.02, 11:53
            Gość portalu: lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: come napisał(a):
            >
            > > tak rzeczywiscie, warszawiaki kiepsko sie orientuja na mapie,
            > > jeden taki myslal ze swidnik lezy gdzies na polnocy kraju,
            > > inny bal sie nawet strzelac :-)))
            > > pozdrawiam
            >
            > Nie tylko warszawiaki;) Kiedyś wysłana paczka z Gdańska błądziła, była w
            > Świdniku chyba gdzieś na zachodzie;)))))) Wędrowała trzy miesiące a ja zostałam
            >
            > bez letnich rzeczy, bo nie chciało mi się dźwigać wracając z Gdańska;)

Problem leży w promocji miasta.
            Pewnie znowu nie ma na to kasy........
            • lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 11.03.02, 12:31
              Gość portalu: Kaska napisał(a):

> Problem leży w promocji miasta.
              > Pewnie znowu nie ma na to kasy........

Kasiu!!! Ktoś kto trochę tylko czyta i ogląda TV to ze względu na śmigłowce wie
              gdzie Świdnik leży. Jestem tylko zła, że sprawa lotniska chyba padła:(((((
              • ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 12.03.02, 09:37
                Ale to jest jedyny Swidnik w Polsce! Na Dolnym Śląsku jest Świdnica!!!!! Dużo
                słynniejsza od Świdnika.
                • Gość: Kaska Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.devs.futuro.pl 12.03.02, 10:11
                  ronja napisał(a):

> Ale to jest jedyny Swidnik w Polsce! Na Dolnym Śląsku jest Świdnica!!!!! Dużo
                  > słynniejsza od Świdnika.

Nie jedyny, bo jest jeszcze jeden, ale ten nasz jest po prostu
                  niepowtarzalny!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                  • ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 12.03.02, 10:12
                    A widzisz to ja jestem ignorantka i burak, ze o tamtym nie wiem, a oburzam sie
                    że naszego nie znają:)
                    • Gość: Kaska Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.devs.futuro.pl 12.03.02, 12:07
                      ronja napisał(a):

> A widzisz to ja jestem ignorantka i burak, ze o tamtym nie wiem, a oburzam sie
                      > że naszego nie znają:)

Dobrze Ronju, że się oburzasz, bo znać powinni i już!!!!!!!;-)))))))))))
                      • ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 12.03.02, 12:42
                        No właśnie, zwłaszcza te śmigłowce, o!
                        • Gość: come Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.pjwstk.edu.pl / 10.111.0.* 12.03.02, 16:00
                          tak,zwlaszcze te ktore trzeba wiecznie remontowac :-))
                          • ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 12.03.02, 16:09
                            I w tym tkwi genaialny umysł naszych konstruktorów - w sympatii dla naszych
                            mechaników:)
                            • lucy_z Re: Nic się nie dzieje......... 12.03.02, 20:03
                              A tak, nie dzieje się nic....... w Świdniku! Spokój, cisza. Jeszcze brzydko bo
                              jeszcze nie ma ,a normalnie latem mamy dużo zieleni i jak wybuchnie przykryje,
                              przystroi całe miasto. Obserwuję już od rana grupki mężczyzn stojących pod
                              sklepami po piwo a cały dzień snujących się po mieście z nudy. Kiedyś widziało
                              się tylko emerytów a teraz są to mężczyźni w sile wieku, niepracujący:(((((
                              • ronja Re: Nic się nie dzieje......... 13.03.02, 07:54
                                Lucy, po co o tym pisać, my widzimy najbardziej to odludzie ta urokliwość
                                ukryta za wybrzuszeniem szosy piaseckiej, ten niebyt i stagnację.
                                Gospodarczo jest źle. Bardzo. Ale licze ze będzie lepiej - w końcu recesja się
                                zatrzyma.
                            • Gość: Kazy Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.proxy.aol.com 17.03.02, 15:53
                              ronja napisał(a):

> I w tym tkwi genaialny umysł naszych konstruktorów - w sympatii dla naszych
                              > mechaników:)

Mechanicy tez ludzie, zatrudnienia portzebuja.........
                              K.
                      • Gość: Kazy Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.proxy.aol.com 13.03.02, 01:20

> ronja napisał(a):
                        >
                        > > A widzisz to ja jestem ignorantka i burak, ze o tamtym nie wiem, a oburzam
                        > sie
                        > > że naszego nie znają:)
                        >
                        > Dobrze Ronju, że się oburzasz, bo znać powinni i już!!!!!!!;-)))))))))))

Znaja, znaja.
                        Jak ja was znalazlem to i warsiawiaki znajda.

K.
                        • ronja znalazłeś, bo na lubelskim forum bywasz i 13.03.02, 07:52
                          sprytna bestia jesteś.
                          A inni - niekoniecznie:)
                          • Gość: Kazy Re: znalazłeś, bo na lubelskim forum bywasz i IP: *.proxy.aol.com 13.03.02, 18:15
                            ronja napisał(a):

> sprytna bestia jesteś.
                            > A inni - niekoniecznie:)

Fizycznie tez tam bylem, ale to bardzo dawno temu.
                            Gdy jako 13-to letnie pachole udalem sie a swiat, gdy mi w domu zycie sie
                            uprzykrzylo. Ciezarowka w ktorej ucialem drzemke ruszyla i moglem wysiasc
                            bezpiecznie na jakims rondzie w Swidniku.
                            K.
                            • ronja Re: znalazłeś, bo na lubelskim forum bywasz i 14.03.02, 07:53
                              No proszę człowiek żył tam tyle lat i nie wiedział, że do jego rodzinnej
                              "zagrody" ludzie w ramach poznawania świata przyjeżdżają:)))))))
                              • Gość: Kazy Re: znalazłeś, bo na lubelskim forum bywasz i IP: *.proxy.aol.com 15.03.02, 21:12
                                ronja napisał(a):

> No proszę człowiek żył tam tyle lat i nie wiedział, że do jego rodzinnej
                                > "zagrody" ludzie w ramach poznawania świata przyjeżdżają:)))))))

Tylko ze ludzie bardzo nie goscinni. Nie dali nawet odpoczac na laweczce.
                                Zaraz przesluchania, co taka figura jak JA w ich wielkim miescie o polnocy robi?.
                                Ot takie moczymordy, nawet ze spragnionym sie nie podziela.
                                I jak tu swiat poznawac???????????
                                K.
                                • lucy_z Re: znalazłeś, bo na lubelskim forum bywasz i 16.03.02, 17:11
                                  Gość portalu: Kazy napisał(a):

U nas w Świdniku siedziałeś o północy na ławce??????? No nie??????
                                  To kto Cię próbował przesłuchiwać????? Władza czy moczymordy??? Bo nie
                                  zrozumiałam???
                                  • Gość: Kazy Re: znalazłeś, bo na lubelskim forum bywasz i IP: *.proxy.aol.com 17.03.02, 15:49
                                    lucy_z napisał(a):

> Gość portalu: Kazy napisał(a):
                                    >
                                    > U nas w Świdniku siedziałeś o północy na ławce??????? No nie??????
                                    > To kto Cię próbował przesłuchiwać????? Władza czy moczymordy??? Bo nie
                                    > zrozumiałam???

To byli zwykle obywatele, jak ja milicyi unikajace.
                                    Kazy

• Gość: Ronja Re: znalazłeś, bo na lubelskim forum bywasz i IP: 212.244.252.* 19.03.02, 10:45
                                      Nie wierzę:)
                                      Włóczyłam się i włocze po Świdniku o róznych porach nocnych a jakos mnie nikt
                                      nie odpytywał w jakim celu na ławeczce se siedzę...
                                      Może to kobiety były i nie wiedziały jak rozmowe z przybyszem zacząć?:)
                                      • Gość: Kazy Re: znalazłeś, bo na lubelskim forum bywasz i IP: *.proxy.aol.com 25.03.02, 02:54
                                        Gość portalu: Ronja napisał(a):

> Nie wierzę:)
                                        > Włóczyłam się i włocze po Świdniku o róznych porach nocnych a jakos mnie nikt
                                        > nie odpytywał w jakim celu na ławeczce se siedzę...
                                        > Może to kobiety były i nie wiedziały jak rozmowe z przybyszem zacząć?:)

Kobiety?, z 13-to latkiem??????????:-))))))))))))))))))))
                                        Kazy
                                        • ronja Re: znalazłeś, bo na lubelskim forum bywasz i 27.03.02, 09:17
                                          Oj, różnie to bywa...:)
                                          Lepiej jak kobiety niż ogoleni na łyso - z tym trzynastolatkiem..
                                          Ale mam nadzieję, ze nie przekreśliło to na zawsze nadziei na to, że polubisz
                                          Świdnik:)))))))
      • Gość: Kazy Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.proxy.aol.com 17.03.02, 16:21
        ronja napisał(a):

> Nie ma się co oszukiwać - o Świdniku w Wwie nie słychać.
        > Niektórzy tam wiedza, ze takie miasto istnieje tylko dzięki m nie:)))

Wlasnie w Warszawie slyszalem o zdarzeniu ze Swidnika. Nie wiem czy slyszeliscie.
        Kiedys przyjechalo do Swidnika dziesieciu pilototow sowieckiej armi po odbior
        smiglowcow.
        W sprawdzania urzadzen wlaczyl wycieraczki i szyba zostala spryskana jakims
        plynem.
        Co to jest pyta?.
        Mechanik wyjasnil ze to jest spirytus z domieszkami do odmrazania szyb.
        Dla sprawdzenia czy to prawda, sciagnal plastykowa rurke, pociagnl pare dobrych
        lykow i popil woda z kranu. Horosza wodka pochwalil.
        Nastepnie podzielil sie swoim odkryciem z kolegami.
        Skonczylo sie na tym ze dowodca kazal ich zamknac a helikoptery zaladowac na
        wagony.
        K.
        • Gość: Ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 212.244.252.* 19.03.02, 10:44
          Nie słyszałam!!!!!
          Chwała Bogu że to nie o nas ta historia a bratnim narodzie zza Buga...
          • lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 19.03.02, 10:46

> Nie słyszałam!!!!!
            > Chwała Bogu że to nie o nas ta historia a bratnim narodzie zza Buga...

Może i tak było w zamierzchłej przeszłości kiedy Cię Ronju na świecie jeszcze
            nie było:))))))
            • ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 27.03.02, 09:18
              A może byłam, tylko rodzice dzieciaka co z okien nocami czołgi przejeżdzające
              ulicami widział woleli takimi historyjkami n ie karmić...
              • Gość: Kazy Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.proxy.aol.com 27.03.02, 17:47
                ronja napisał(a):

> A może byłam, tylko rodzice dzieciaka co z okien nocami czołgi przejeżdzające
                > ulicami widział woleli takimi historyjkami n ie karmić...

A czy dzieciak lubial takie zabawki w nocy ogladac???
                Zamiast spac?
                kd
                • lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 27.03.02, 19:51
                  Gość portalu: Kazy napisał(a):

> ronja napisał(a):
                  >
                  > > A może byłam, tylko rodzice dzieciaka co z okien nocami czołgi przejeżdzaj
                  > ące
                  > > ulicami widział woleli takimi historyjkami n ie karmić...
                  >
                  > A czy dzieciak lubial takie zabawki w nocy ogladac???
                  > Zamiast spac?
                  > kd

Przy takich głośnych zabawkach nawet dzieci nie spały!!!
                  • ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 28.03.02, 08:20
                    Ojciec na zakłądzie, mama w oknie stała i na czołgi patrzyła, to myślisz że
                    dziecko hałas przejeżdżających w odległości kilkunastu metrów od okna czołgów
                    nie zbudził?
                    • Gość: Kazy Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.proxy.aol.com 29.03.02, 16:02
                      ronja napisał(a):

> Ojciec na zakłądzie, mama w oknie stała i na czołgi patrzyła, to myślisz że
                      > dziecko hałas przejeżdżających w odległości kilkunastu metrów od okna czołgów
                      > nie zbudził?

Ja moge tylko wyobrazic sobie co ludzie wowczas mysleli. W danym dniu robilem
                      rezerwacje na samolot, na powrot do kraju. W drodze powrotnej w autobusie
                      slyszalem slowa, Poland, Martial Law, nie wiedzialem o co chodzi. W domu na
                      wszystkich kanalach w TV wiadomosc, w Polsce Stan Wojenny.
                      • Gość: lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 192.168.0.* 03.04.02, 00:38
                        Gdzieś tam na innym forum "wypominano" mi, że zaniedbuję Świdnik ale ja się
                        poprawię;))) Byłam bardzo zajęta:(((((
                        • lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 05.04.02, 10:29

> Gdzieś tam na innym forum "wypominano" mi, że zaniedbuję Świdnik ale ja się
                          > poprawię;))) Byłam bardzo zajęta:(((((

Moje koleżanki zapomniały o swoim mieście???????
                          • ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 05.04.02, 13:47
                            Nie zapomniały tylko sa gnębione pracą pona dsiły:)))
                            Czy szefowie nie biora pod uwage ze zdrowy psychicznie człowiek musi sobie
                            trochę czasu posiedzieć na forum?:)
                            • Gość: lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 192.168.0.* 05.04.02, 15:32
                              ronja napisał(a):

> Nie zapomniały tylko sa gnębione pracą pona dsiły:)))
                              > Czy szefowie nie biora pod uwage ze zdrowy psychicznie człowiek musi sobie
                              > trochę czasu posiedzieć na forum?:)

Pięknie się spisałaś Ronju:) Duża buźka ;)))))
    • Gość: Kaska Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.devs.futuro.pl 08.04.02, 15:44
      Budują nam ogromną ilość ścieżek rowerowych,szkoda tylko, że nikt nie pomyślał
      o takowych za miastem:-(((
      • lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 09.04.02, 10:50

> Budują nam ogromną ilość ścieżek rowerowych,szkoda tylko, że nikt nie pomyślał
        > o takowych za miastem:-(((

Tak, świtnie to wygląda!!! Może najpierw zrobią w mieście, później poza!!!!!
        A widziałyście, że robią drogę, koło kościoła okrąglaka w kierunku szosy do
        Chełma????
        • Gość: Ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 212.244.252.* 09.04.02, 12:19
          Ale po cholerę zarówno ścieżki w mieście, po którym na tyle mało ludzi chodzi i
          samochodów jeździ, że bez ścieżek bezpiecznie m i się jeździło (a już wycieczka
          rowerowa Wylotową do Lublina to wyzwanie dla odważnych znajdujacych przyjemność
          w przejeżedżających o 0,5 metra TIRach!!!!!), jak i po cholerę ulica równoległa
          do odległej o kilkaset metrów wygodnej niedawno odnowionej drogi!!!!!
          Nie pojmuję decydentów naszego miasta!!!
          • Gość: lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.com / 192.168.0.* 25.04.02, 20:47

Nie pojmuję decydentów naszego miasta!!!

No i jesteśmy pod obstrzałem, tzn jest monitoring. Patrzyłam, patrzyłam czy
            gdzieś zobaczę kamerę ale nic;)))
            To ostatnio bardzo modne. A wczoraj w TV widziałam reportaż jak to na Pradze, pod
            samą kamerą zamordowano człowieka. Kamera tego nie widziała:(((
            Jak kilkanaście kamer obsługują dwie osoby to im się chyba dwoi i troi przed
            oczami z tego patrzenia i trudno, żeby wszystko widzieli:(((
            • ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 26.04.02, 10:43
              A ja widziałam w Świdniku kamerę - na skrzyżowaniu racławickiej i Wyszyńskiego.
              • Gość: Casey Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.proxy.aol.com 27.04.02, 07:43
                ronja napisał(a):

> A ja widziałam w Świdniku kamerę - na skrzyżowaniu racławickiej i Wyszyńskiego.

Oczywiscie jedna czy trzy osoby obserwojace przez wiele kamer nie ma mozliwosci
                zauwazyc wszystkiego.
                Ale gdyby wladze byly zainteresowane w zwalczaniu przestepczosci, jest wiele drog
                do uzycia. Jest wiele osob ktorzy z natury nienawidza przestepczosci, wiec w
                ramach obywatelskich obowiazkow( mam na mysli emerytow)mogloby zaoferowac swa
                pomoc, nawet bezplatnie, po prostu dla zabicia czasu.
                kd
                • lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 28.04.02, 00:36
                  Gość portalu: Casey napisał(a):

> ronja napisał(a):
                  >
                  > > A ja widziałam w Świdniku kamerę - na skrzyżowaniu racławickiej i Wyszyńsk
                  > iego.
                  >
                  > Oczywiscie jedna czy trzy osoby obserwojace przez wiele kamer nie ma mozliwosci
                  >
                  > zauwazyc wszystkiego.
                  > Ale gdyby wladze byly zainteresowane w zwalczaniu przestepczosci, jest wiele dr
                  > og
                  > do uzycia. Jest wiele osob ktorzy z natury nienawidza przestepczosci, wiec w
                  > ramach obywatelskich obowiazkow( mam na mysli emerytow)mogloby zaoferowac swa
                  > pomoc, nawet bezplatnie, po prostu dla zabicia czasu.
                  > kd

Nikt by na takie coś się nie zgodził, daję słowo;))
    • usmiechnietakaska Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 02.05.02, 15:03
      Jak to co?
      W Świdniku piekna pogoda;-) Powygrzewać się można...
      • Gość: lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.com / 192.168.0.* 03.05.02, 22:14
        Nawet nie wiedziałam a tu w Świdniku taki rekord:

Flaga powstała. Rekord Guinnessa pobity.

Całe przedsięwzięcie było dość ryzykowne. - Nie wiedzieliśmy, jak zareagują
        mieszkańcy miasta, wszystko mogło skończyć się wielka klapą. Ale podjęliśmy
        ryzyko, no i udało się - mówi jeden z organizatorów Tomasz Szydło. Pierwotnie
        kawałki materiału miały być "wiązane rogami" jednak zrezygnowano z tego sposobu
        i zdecydowano się powierzyć szycie fachowcom. Pięć dziewcząt z Zespołu Szkół
        Zawodowych im. C.K. Norwida w Świdniku używając czterech maszyn do szycia przez
        kilka godzin kawałek po kawałku tworzyło flagę. Materiał dostarczyli mieszkańcy
        miasta.

Ciekawe, gdzie tą flagę powieszą??? Muszę się dowiedzieć!!!
        • lucy_z Re: Ronja!!!!!! 08.05.02, 09:24

> Nawet nie wiedziałam a tu w Świdniku taki rekord:
          >
          > Flaga powstała. Rekord Guinnessa pobity.
          >
          > Całe przedsięwzięcie było dość ryzykowne. - Nie wiedzieliśmy, jak zareagują
          > mieszkańcy miasta, wszystko mogło skończyć się wielka klapą. Ale podjęliśmy
          > ryzyko, no i udało się - mówi jeden z organizatorów Tomasz Szydło. Pierwotnie
          > kawałki materiału miały być "wiązane rogami" jednak zrezygnowano z tego sposobu
          >
          > i zdecydowano się powierzyć szycie fachowcom. Pięć dziewcząt z Zespołu Szkół
          > Zawodowych im. C.K. Norwida w Świdniku używając czterech maszyn do szycia przez
          >
          > kilka godzin kawałek po kawałku tworzyło flagę. Materiał dostarczyli mieszkańcy
          >
          > miasta.
          >
          > Ciekawe, gdzie tą flagę powieszą??? Muszę się dowiedzieć!!!

Ronju!!! Wiedziałaś o tym????? Wszystkie portale o tym pisały. Nie wiem czy
          mówili też w TV?????
          • ronja Re: Ronja!!!!!! 08.05.02, 09:44
            Przeczytałam w gazecie, aże mnie wtedy nie było, to nie mogłam się przyłaczyć:))
    • carlito Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 07.05.02, 11:14
      Słyszałem ze miał byc Stachusky (!!!) w ten weekend. .. .
      Tak sie zawiodłem, moje dresy wciąz nieuzywane wiszą z szafie . .
      Mam nadzieje ze o nas nie zapomni, łacze sie w żalu ze wszystkimi jego
      fanami ;)
    • ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? 08.05.02, 07:53
      W Świdniku jak w Świdniku, ale w Lublinie Juwenalia się zaczynają:)))
      Oj, skoczyłoby się na koncercik!
      • Gość: thorgal Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 212.182.21.* 08.05.02, 19:55
        oj skoczyłoby się skoczyło
        i się skoczy
        i wypije
        i prześpi
        bo się już gdzieś wprawy nabyło....
        :)
        • Gość: lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.com / 192.168.0.* 08.05.02, 21:14
          Cos muszę napisać żeby dobić do tych 800 :)))
          Cisza i spokój wieczorem w Świdniku;0
          • Gość: Ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 212.244.252.* 10.05.02, 12:39
            I za to go m.in. lubię:)
        • Gość: Ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 212.244.252.* 10.05.02, 12:39
          Hohoho;)
          • Gość: lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.com / 192.168.0.* 15.05.02, 08:11
            Stoimy w miejscu!!!!! Moje koleżanki zapomniały, że trzeba tu zaglądać!!!
            Oczywiście nie z przymusu a z potrzeby serca:)))
            • Gość: lucy_z Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: *.com / 192.168.0.* 17.05.02, 13:59

> Stoimy w miejscu!!!!! Moje koleżanki zapomniały, że trzeba tu zaglądać!!!
              > Oczywiście nie z przymusu a z potrzeby serca:)))

Kasia????? Co jest z Tobą???
              Choroba, może ją odcięli od netu?????:(((
              • Gość: Ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 212.244.252.* 17.05.02, 15:53
                Mnie zakuli w kajdany:((((
                • Gość: lucy_z Re: Ronja!!! IP: *.com / 192.168.0.* 21.06.02, 09:49
                  Ronju, są dni Świdnika! Mam kartkę z imprezami przed sobą. Może chcesz wiedzieć
                  co będzie???
                  • ronja Re: Ronja!!! 21.06.02, 10:02
                    Wiem, wiem, Dżem podobno, ale kiedy???
                    Żeby zahaczyło o mój pobyt!!!!!
                    • lucy_z Re: Ronja!!! 21.06.02, 10:30
                      ronja napisał(a):

> Wiem, wiem, Dżem podobno, ale kiedy???
                      > Żeby zahaczyło o mój pobyt!!!!!

Ronju, Dżem jest w niedzielę o 21,30, wcześniej jest OIOM, przedtem Jakaś grupa
                      Jak wolność to wolność. A A w sobotę o 20, 30 Jan Kondrak a o 22,30 Paweł Kukiz-
                      Piersi. Nie podaję Ci wcześniejszych koncertów bo też są jakieś. A w niedzielę o
                      14 otwarcie pokazów lotniczych!
                      • ronja Re: Ronja!!! 21.06.02, 10:34
                        Kurczę, Kondrak i Kukiz to jest to:)))
                        Na Dzem bym się wybrała, ale już w Warszawie będę:(((
                        Dzięki, Lucy!!!:)))
                        • lucy_z Re: Ronja!!! 21.06.02, 10:39
                          ronja napisał(a):

> Kurczę, Kondrak i Kukiz to jest to:)))
                          > Na Dzem bym się wybrała, ale już w Warszawie będę:(((
                          > Dzięki, Lucy!!!:)))

A ja tu wskakuje tylko bo cholerka znowu mam najazd na dom, tzn gości;)
                          • ronja Re: Ronja!!! 21.06.02, 10:53
                            Wskakujesz na forum czy na imprezke z okazji Dni Świdnika...
                            • lucy_z Re: Ronja!!! 21.06.02, 11:25
                              ronja napisał(a):

> Wskakujesz na forum czy na imprezke z okazji Dni Świdnika...

Oczywiście na forum tylko zaglądam, tzn wskakuję. Szykujemy się na wyjazd na dwa
                              dni, o ile będzie pogoda. Mam ochotę na Roztocze, inni gdzie indziej, zobaczymy.
                              Ale to jutro dopiero się okaże.
                              • Gość: lucy_z Re: Ronja!!! IP: *.com / 192.168.0.* 24.06.02, 12:50
                                Ronja, byłaś na tych imprezach????? Pogoda udała się w Świdniku, prawda???
                                Ja wyjeżdżałam i jak wracaliśmy przez chełmszczyznę goniła nas straszna burza
                                ale gdzieś na szczęście skręciła. Na nasze szczęście a innych nieszczęście bo
                                czytałam w gazecie i słyszałam, że nieźle "narozrabiała".
                                A w Świdniku teraz pada!
                                • Gość: Ronja Lucy!!! IP: 212.244.252.* 24.06.02, 15:44
                                  Byłam na koncertach w sobotę (wyszalałam się na Federacji Bardów, Patologii i
                                  Kukizie!!!!!) i w niedzielę na pokazach, których nie było...
                                  I przypomniały mi sie pokazy z czasów gdy dzieckiem byłam...
                                  I śmigłowce do hiszpanii odlatywały z pozegnalnymi rundami nad miastem...
    • Gość: Ronja Re: A co w ogóle dzieje się w Świdniku? IP: 212.244.252.* 27.06.02, 11:29
      Oj, żeby tak co 2 tygodnie takie koncerty w Świdniku były:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka