Dodaj do ulubionych

ŚNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG SPADŁ :))))))))))))

04.03.02, 05:13
Szybko na balkony aniolki!!!!!! Zobaczcie, co sie dzieje za oknami!!!! Zima do nas wrócila! Najprawdziwsza zima! Z dużymi,
irującymi płatkami śniegu... zaspami po kolana... soplami lodu! Taka zima jak z bajki - pachnąca świętami, pierniczkami i
czymś niesamowicie milym... Czyms na co czeka sie z bijącym sercem choc i tak wiadomo, że nic sie pewnie nie wydarzy
:)))) Cudownie jest, cudownie!!! To najcudowniejsza 5 rano jaka mi sie przydarzyla w tym roku...

A teraz ide odkopac auto i przez całe 25 km kląć drogowców, że znowu zima ich w marcu zaskoczyla :)

mroźne buziaki (co nie oznacza że oziębłe;))

silverstone
Obserwuj wątek
    • eor Re: ŚNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG SPADŁ :)))))))))))) 04.03.02, 11:18
      Zeby o 5 rano tak sie zrywac z powodu sniegu... Nawet dla tych "irujacych"
      platkow nie podnioslbym sie o takiej porze:)) Co innego, gdybym jeszcze nie
      polozyl sie spac. Jak to bylo, Silver?

U mnie snieg lezy od tygodnia, codziennie dosypuje, codziennie iruje i mam juz
      dosc.
      • Gość: Pola Re: ŚNIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEG SPADŁ :)))))))))))) IP: *.extern.kun.nl 04.03.02, 12:26
        > Zeby o 5 rano tak sie zrywac z powodu sniegu... Nawet
        dla tych "irujacych"
        > platkow nie podnioslbym sie o takiej porze:)) Co
        innego, gdybym jeszcze nie
        > polozyl sie spac. Jak to bylo, Silver?
        >
        > U mnie snieg lezy od tygodnia, codziennie dosypuje,
        codziennie iruje i mam juz
        > dosc.

a ja wiosne czuje....te krokusy, te narcyzy, ech, chec do
        zycia wraca :))

• lucy_z Re: Błoto, błoto!!!!!!!! 04.03.02, 13:28
          Na trawnikach pozostał śnieg a reszta to błoto:((((((

Eorku:))) Nie byłeś tym razem na nartach???????
          • Gość: Kaska Re: Błoto, błoto!!!!!!!! IP: *.devs.futuro.pl 04.03.02, 15:26
            nie ma sniegu, nie ma!!!!!!!!!!!!!!!!!
            idzie wiosna, snieg przegonila;-)
            • Gość: kubek stan 21:06 - śniegu ani widu ani słychu IP: 195.114.189.* 04.03.02, 21:05
              • laura! Re: stan 21:06 - śniegu ani widu ani słychu 04.03.02, 22:12
                właśnie ponownie uzyskałam podłaczenie do internetu
                a tu cisza !!!
                * *
                * * *
                * * * *
                * * *
                * *
                * * *
                * * * *
                * *

i tylko śnieg wszystkich zasypał
                • laura! Re: stan 21:06 - śniegu ani widu ani słychu 04.03.02, 22:15
                  ten śnieg miał zupełnie inaczej padać

ale znowu nastąpiły jakieś szumy informacyjne

widać to jeszcze w "odpowiedz cytując"

świat zmierza ku upadkowi
                • Gość: wrew Re: stan 21:06 - śniegu ani widu ani słychu IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 04.03.02, 22:40
                  laura! napisał(a):

> właśnie ponownie uzyskałam podłaczenie do internetu
                  > a tu cisza !!!
                  > * *
                  > * * *
                  > * * * *
                  > * * *
                  > * *
                  > * * *
                  > * * * *
                  > * *
                  >
                  >
                  > i tylko śnieg wszystkich zasypał

Czekało na Ciebie wiele osób! Ja też...
                  Pozdrowienia!!!

:)
                  • Gość: laura! Re: stan 21:06 - śniegu ani widu ani słychu IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 04.03.02, 22:44
                    Dzięki Wrew.. za uszczypnięcie ;)))

bo juz miałam wrazenie, że uczestniczę w jakimś koszmarze sennym
                    gdzie tylko ja wiem co jest grane
                    a wokół siedzą znieruchomiali ludzie w białych maskach
                    • Gość: laura! Re: stan 21:06 - śniegu ani widu ani słychu IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 04.03.02, 22:47
                      O raaaaaaaaany,

na dodatek przeniosło mnie gdzies do Łęcznej
                      to chyba te słynne podróze przyszłości
                      przenosisz się w rózne miejsca nie odczuwając dyskomfortu podróży ;)
                      • eor Re: stan 21:06 - śniegu ani widu ani słychu 04.03.02, 22:53
                        Cesc Laurka. Gratulacje z okazji uzyskania polaczenia. Slusznosc mial Wrew -
                        niejeden czekal, niejedna noc i niejeden dzien na to Twoje podlaczenie do
                        internetu:))))
                        • Gość: laura! Re: stan 21:06 - śniegu ani widu ani słychu IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 04.03.02, 22:57
                          O jak miło ;)))))
                          mozesz oczekiwać wzmożonych- nie mrożonych dostaw truskawek
                          znowu bediz emożna poszaleć ;)))
                          dopóki nie przyjdzie pierwszy rachunek za telefon ;(((
                      • Gość: wrew Re: stan 21:06 - śniegu ani widu ani słychu IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 04.03.02, 22:58
                        Jeżeli Twój czas komputerowy różni się od czasu serwera, to była teleportacja ;)
                        • laura! Re: stan 21:06 - śniegu ani widu ani słychu 04.03.02, 23:07
                          mimo, że większość ludzi może raczej się poszczycic umiejętnością zatrzymywania
                          czasu...
                          ja mam pewne doświadczenia związane z jego przyśpieszaniem
                          niestety nie wykorzystane do przenoszenia się w czasie ;)))

• Gość: wrew Re: stan 23:26 - śniegu ani widu ani słychu IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 04.03.02, 23:16
                            laura! napisał(a):

> mimo, że większość ludzi może raczej się poszczycic umiejętnością zatrzymywania
                            >
                            > czasu...
                            > ja mam pewne doświadczenia związane z jego przyśpieszaniem
                            > niestety nie wykorzystane do przenoszenia się w czasie ;)))

Zupełnie, jak ja! Widać należymy do mniejszości...
                            Już przyśpieszam ;)))

• laura! Re: stan 23:26 - śniegu ani widu ani słychu 04.03.02, 23:32
                              moje przyśpieszanie czasu jest moim sekretem
                              tym bardziej iz trudno mi to udowodnić
                              tym bardziej wytłumaczyć
                              aloe to już temat na pograniczu realności i złudzeń
                              prawdy i fałszu
                              emocji i racjonalnosći

Dobrej nocy ;))))
                              • Gość: wrew Przed zakrętem... czasu IP: 2.4.STABLE* / 10.0.4.* 04.03.02, 23:51
                                "Obcy tu, obcy tam,
                                Pełni wrażeń, dat i miejsc, które nic nie dają nam.
                                Zbędni tam, zbędni tu,
                                Wszędzie, czyli nigdzie wciąż po pętlach dróg toczymy się ze snu do snu."

U mnie już wtorek... Dobranoc!

:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka