przemek-leniak 14.09.11, 10:28 Kurier mnie zainspirował link Jako żywo Barska się nawraca! hmm ja bardzo lubię drugiego (tego nie wspomnianego w Kurierze) lubelskiego egzorcystę - bardzo fajny ksiądz... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przemek-leniak Joanna nawrócona? 14.09.11, 10:42 pewnie nie pomyślałbym nawet o naszej Joannie gdyby nie to że ona tak od dawna już często przebywa w kościelnych ławkach że aż wrażenie powstaje że stamtąd do na pisuje no i jeszcze wyrażała tu na forum zainteresowanie opętaniami... pasuje też do niej jak ulał stwierdzenie "nie mogłam już wytrzymać" - znamy Ją przecie z tego... ... jeśli Joanna potwierdzi że wydała walkę demonom będziemy mogli chyba naprawdę mówić o cudzie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Ratunek dla forum Lublin - nawrócenie Barskie 14.09.11, 11:05 Spokojnie, to samo napisali o Warszawie, kiedy sie tam przeprowadziłam. Po prostu nie zdjęli mnie ze stanu w Lublinie. Nic nie rosnie. Joanny w to nie wkrecaj:))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak Małgorzato... 15.09.11, 17:14 te Twoje znajomości z Messerem... ;-) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman gdyby podpis brzmiał... IP: *.centertel.pl 14.09.11, 11:36 "żeglarz" też skojarzył byś ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak Re: ;-) 14.09.11, 21:27 dobra dobra ... widziałem fajną rzeźbę - co prawda w internecie ale zajefajna jest jakoś jest i marynistyczna i powinna się spodobać Rilianowi ino nie wiem gdzie to link Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: ;-) 14.09.11, 22:16 Kliknąłem w linka. Najpierw coś mi zamajaczyło, chyba tło, i pokazała się biała strona, a potem od razu tak, bez majaczeń. Czy ta rzeźba przedstawia pustkę? Jesli tak, to bardzo udana ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak bardzo udana pustka... czyli wtopa linka 15.09.11, 17:06 no nie aż takiego koceptu przewrotnie złośliwego to nie miałem miały być konie te konie moje Słonko mówi że to fontanna jest a mnie się zwyczajnie spodobały i miałem nawet podrzucić Kazikowi ale jako że się publicznie gniewamy nie było okazji... na a przy okazji łechtania Joanny pomyślałem sobie "a co ci szkodzi?" wyciągnij kończynę do Doktora niemal habilitowanego a nuż nie ugryzie... pustka była całkiem przypadkowa Odpowiedz Link Zgłoś
przyboczny Re: Ratunek dla forum Lublin - nawrócenie Barskie 14.09.11, 12:06 Ech, toc wiekszy cud niz w Kanie. Warto bylo czekac na te piekne czasy... pawvic.wrzuta.pl/audio/1tNFrfzuCII/jan_kaczmarek_-_warto_bylo_czekac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Ratunek dla forum Lublin - nawrócenie Barskie IP: *.lublin.mm.pl 14.09.11, 23:56 Przemek,nie nudż! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Re: Ratunek dla forum Lublin - nawrócenie Barskie IP: *.lublin.mm.pl 15.09.11, 00:18 vod.gazetapolska.pl/344-msza-sw-w-intencji-nowego-dziennika-gazeta-polska-codziennie - Wisła sie pali! Kiedys tak mawiano, nie wiem,czy dzis tez. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak Kazanie??? 15.09.11, 17:12 cóż cud Joanno większy od płonącej Wisły (szczególnie Wisły Kraków) a kazanie dobre - celne Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak Joanno 15.09.11, 17:09 pisze się nie "nuć" od nut chyba choć nie jestem pewien... ale wszak nic a nic nie nucę Odpowiedz Link Zgłoś