Dodaj do ulubionych

Plaża w centrum Lublina

14.09.11, 11:30
fajna sprawa. mozna tam kiedys zagladnac :)
Obserwuj wątek
    • izraelska Plaża w centrum Lublina 14.09.11, 11:35
      Wszystko było by fajnie droga Gazeto Wyborcza tylko, że filmy na małym dziedzińcu (Kino Kameralne) zaczynają się o 19:30. Warto poznać wszystkie fakty zanim się puści artykuł w świat.
      • redakcja_lublin Re: Plaża w centrum Lublina 14.09.11, 11:57
        dziękuję za uwagę, już poprawiłam
        pozdrawiam,
        mo
    • Gość: bleee... Re: ...w centrum Lublina IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.11, 12:21
      ...o tak - fajna... zwłaszcza dla mieszkańców i pacjentów hospicjum... a piwko dla dzieciaków - rewelacja... no i pomysł nowatorski - cowieczorne i conocne "mocne uderzenie" w samym centrum miasta gęsto zabudowanym i gęsto zamieszkanym... więcej takich pomysłów...
      • Gość: Izraelska Re: ...w centrum Lublina IP: *.vlan212.corcoran.lubman.net.pl 14.09.11, 13:26
        Filmy wyświetlane są na terenie przemysłowym i do budynków mieszkalnych jest dość daleko. Wystarczy pójść i sprawdzić. Uwaga o pacjentach hospicjum to czego ma dotyczyć? Większość imprez nie jest dla nich, nie pobiegną w biegu sportowym, nie wezmą udziału w konkursie tańca, do normalnego kina tez się raczej nie wybiorą. To co nie organizować imprez w których osoby niedołężne i chore nie mogą brać udziału? A co do dzieci. No cóż picie piwa nie jest obowiązkowe, ci co je zresztą piją są grzeczni i skupieni na oglądaniu filmów. W browarach wcale nie ma knajpianej atmosfery. I myślę, że z powadzeniem można młodego człowieka wziąć ze sobą o ile film będzie oczywiście odpowiedni.
        • tajnos.agentos Re: ...w centrum Lublina 14.09.11, 13:34
          Czy będą filmy z gołymi babami i mordobiciem?
        • Gość: bleee... Re: ...w centrum Lublina IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.11, 14:03
          ...budynki mieszkalne dość gęsto przylegają do terenu browaru - zarówno te na terenie browaru, jak i od strony ul. Wesołej... w pobliżu są też kamienice - np. po drugiej stronie ul. Dąbrowskiego, na Zamojskiej... hospicjum jest obok i jak to w hospicjach - przebywają tam ludzie ciężko chorzy i umierający... może i cieszą się z codziennego "łubu-dubu"... a może się nie cieszą... kto wie... są też dwie szkoły w pobliżu... w ostatnią sobotę "plażowicze" nie wyglądali zbyt atrakcyjnie - zwykły człowiek raczej obawia się kontaktu z takimi "plażowiczami"... była też karetka pogotowia... ktoś zasłabł?... no i to połączenie - piaskownica z wyszynkiem... może to nowatorski sposób na budowę więzi rodzinnych... a może i nie... całe szczęście, że jak na razie picie piwa nie jest obowiązkowe... dobrze że pogoda, pora dnia i roku sprzyja "plażowaniu"... ostatnio była pełnia księżyca...
          • tytus.de.zoo Re: ...w centrum Lublina 14.09.11, 14:36
            bleee gorszy bełkot trudno wymyślić
            kino to łubu-dubu i grzech
            picie piwa przy dzieciach też grzech i oczywiście w domach uczciwych katolików nie pije się piwa nic a nic. null zero
            też uważam, że powinien być zakaz budowania knajp w pobliżu hospicjów - 10 km

w zasadzie to nie powinno się z Tobą dyskutować, bo po co, ale kawę wypiłem i mam za dużo energii

• Gość: bleee... Re: ...w centrum Lublina IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.11, 14:53
              ...ja myślę, że to nie wina kawy... pochlebiasz sobie twierdząc, że twój głos to głos w dyskusji... argumenty użyczone raczej z magla... a może spod budki z piwem... a tak nawiasem - podobno na większości plaż wprowadzono zakaz wyszynku napojów alkoholowych... podobno ten zakaz wprowadzono z innych powodów niż katolicyzm plażowiczów :-)...
              • niemiec2 Re: ...w centrum Lublina 14.09.11, 15:28
                mimo wszystko ciagle sie bede upierał ze to dobra inicjatywa. wyliczasz same minusy. Twoim zdaniem ta inicjatywa ma wiecej plusów czy minusów? kazdy jest kowalem swojego losu. jesli ktos sie bedzie chcial napic to sie napije, a czemu ktos nie ma sobie na tym zarobic?
                • Gość: londoner Re: ...w centrum Lublina IP: *.41.89.4.threembb.co.uk 14.09.11, 16:25
                  przeciez to nie dyskoteka ,moze lepiej kino plenerowe do niedzwiadki przeniesc tylko wtedy ekoterrorysci moga protestowac ze zwierzyne sie ploszy
                • Gość: bleee... Re: ...w centrum Lublina IP: *.adsl.inetia.pl 14.09.11, 20:32
                  ...ta inicjatywa ma same minusy... nie ma plusów... może dlatego, że to nie ja zarabiam... a pod oknem wyją i sikają... za darmo...
    • prawdziwymargut Plaża, kino i piwko przy browarze w centrum Lub... 14.09.11, 19:04
      Zawsze się znajdą ludzie, którym wszystko nie pasuje. Ja się cieszę, że można ciekawie spędzić czas w naszym mieście oglądając film, którego w kinie już nie uświadczę. Gratuluję Inicjatywy.
      • Gość: bleee... Re: Plaża, kino i piwko przy browarze w centrum L IP: *.adsl.inetia.pl 15.09.11, 10:49
        ...jak chcę obejrzeć film - kupuję w internecie... za grosze... filmy kina niemego i współczesne produkcje... spotkania towarzyskie? owszem... ale nie pod oknem sąsiada... piwko? wedle uznania... tyle że okolica ma go nadto... wieczorem strach wyjść z domu... a i w dzień okoliczne kępy zarośli pełne trunkowych... proponuję warsztaty z kultury picia i kultury życia... potraficie zorganizować?... podobno browar miał pełnić rolę ekskluzywnego hotelu... wyszło jak zwykle po szumnych zapowiedziach... a artykuł sponsorowany?... bleee...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka