Gość: stefan IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:36 Dawno już nie słyszałem tak pozytywnej wiadomości dla naszego regionu! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kalafior Re: Megacentrum Telekomunikacji Polskiej IP: *.it-net.pl 25.05.04, 00:10 Nasi górą!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcinz Lublina A PZU dalej w tej ruderze na Nadstawnej ??!! IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 07:30 Siedziba PZU nijak się ma do Unijnej rzeczywistości - rudera, napewno się u nich nie ubezpieczę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super dj heniu jeszcze tego nam brakowało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 11:45 ten monopolista musi zginąć, a nie jeszcze cieszyć się że się rozbudowuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andronicus Re: Megacentrum Telekomunikacji Polskiej IP: 193.23.63.* 25.05.04, 12:38 Bardzo dobra wiadomość!Oby więcej takich! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mcawac Te barany,co piszą:" precz z TP SA "powinni sie IP: *.pl / *.enterpol.pl 25.05.04, 18:30 puknąć w głowę i pomyśleć,że firma da prace 600 osobom z czego prawie połowa bedzie pochodzić z Lubelszczyzny!Drugi aspekt to taki,że chcą zainwestować właśnie w Lublinie a nie w innym mieście(moze za nimi pójdzie ktos jeszcze).Dla niektórych jest lepiej siedzieć,pierdzieć w stołek i narzekać,zamiast brać sie do roboty....szkoda słów na takie podejście... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super dj heniu Precz z TPSA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 13:23 TPSA należy zlikwidować jako szkodliwego monopolistę a nie podniecać się, że w Lublinie zatrudni parę osób! Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Precz z TPSA! 25.05.04, 13:35 No,no. Nawet dobra wiadomość potrafi niektórych zdenerwować. Odpowiedz Link Zgłoś
nomeans Re: Precz z TPSA! 26.05.04, 15:42 Gość portalu: super dj heniu napisał(a): > TPSA należy zlikwidować jako szkodliwego monopolistę a nie podniecać się, że w > Lublinie zatrudni parę osób! ????? a co heniu wolabyc deutsche telecome ??? bardzo dobra wiadomosc troche ludzi prace znajdzie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fufak Re: Megacentrum Telekomunikacji Polskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 00:31 Pozytywnej wiadomości?. Pracuję w TePsie i otrzymałam właśnie ultimatum: Albo Lublin, albo na bruk. Mam się przeprowadzić z Poznania gdzieś na Ukrainę? Odpowiedz Link Zgłoś
mali_bu Re: Megacentrum Telekomunikacji Polskiej 06.06.04, 09:38 Gość portalu: Fufak napisał(a): > Pozytywnej wiadomości?. Pracuję w TePsie i otrzymałam właśnie ultimatum: Albo > Lublin, albo na bruk. Mam się przeprowadzić z Poznania gdzieś na Ukrainę? Z takim myśleniem to ty się nawet na zachód od Poznania nie nadajesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paveua Re: Megacentrum Telekomunikacji Polskiej IP: *.aster.pl / *.acn.pl 06.06.04, 21:06 Panie Fufak! Ja też pracuję w TP. Jak sie panu nie podoba - można się nie przenosić - przymusu bezpośredniego nie ma. Ale niestety Pion Rachunkowosci w obecnym kształcie nie miał szans sie długo utrzymać (bo "benczmarki" w spółce matce mówią o jeszcze niższym udziale zatrudnionych w finansach do ogółu kadry w TP). Oczywiście że szkoda wyjeżdżać z Poznania, ale Lublin też da się lubić. A czy Dep. Analiz Kosztów Usług Pani Z. też się przenosi? Bo to akurat jest mało prawdopodobne... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wojciech.domagala To wspaniałe miejsce na atak terrorystyczny ! 09.06.04, 22:18 To wspaniałe miejsce, żeby podłożyć bombę ! Jesli ktoś z Was konstruuje ładunki wybuchowe to ja chętnie wejde do tego budynku z bomba i dokonam samodetonacji ;- ))) to będzie wspaniały atak terorrystyczny na tego złodziejskiego francuskiego monopolistę ! Konstruktorzy bomb proszę pisać na majla. Odpowiedz Link Zgłoś