rufcio 25.08.08, 11:49 Było już kilka wątków na forum, ale nikt nie odpowiada... Proszę, napewno ktoś z Was tam był :-) Dajcie znać jak tam jest ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
linn_linn Re: Villagio Paradiso w Bibione 25.08.08, 12:00 A dlaczego mialby nie odpowiedziec? Widocznie nikt nie byl. Sezon sie konczy i coraz mniej osob tu zaglada. Zamiast mnozyc watki bez odzewu, wystarczy podbic stary watke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rufcio Re: Villagio Paradiso w Bibione IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.08, 13:15 Wiesz co jeśli co to przeszkadza to nie musisz odpisywać na mój wątek, robisz to juz kolejny raz, bez odpowiedzi na moje pytanie. Po co się złoscisz... Nikt nie kazał Ci odpisywać. Mam nadzieję, że w końcu ktoś odpisze sensownie, nie tak jak ty... A to że sezon się kończy to właśnie jest odpiwiedni moment bo ludzie wracają z różnych miejsc...Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
linn_linn Re: Villagio Paradiso w Bibione 25.08.08, 13:43 A skad wniosek, ze sie zloszcze? Moze bywasz tu rzadko, ale zdecydowana wiekszosc osob wpada tu przed podroza, nie po. Moze bedziesz miec troche szczescia i ktos odpowie, ale nie zadecyduje o tym ilosc watkow na ten sam temat. Odpowiedz Link Zgłoś