Dodaj do ulubionych

Palikot: Mucha to jedno z moich większych rozcz...

25.09.11, 15:24
Ile bukietowa zapłaciła za te wypociny ?
A GWno to dno!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: dociek Re: Prawdziwa twarz PO to IP: *.static.vip-net.pl 25.09.11, 17:09
      "próbowała kogoś wsadzić do Narodowego Funduszu Zdrowia," wszystkie ob....urki tak się zachowują dbają tylko o własne koryto szczególnie posłowie z PO. Wszystko w tym rządzie było obstawiane z góry a konkursy szczególnie . Brylowało w tym również PSL> Brawo Palikotowi że napisał prawdę . Posłowie PO mają w d.... swoich wyborców na Lubelszczyźnie cel jest jeden jak najwięcej osób oszukać aby głosowali na nich.
    • malarysa Największym rozczarowaniem jest sam Palikot i 25.09.11, 19:57
      namaszczony przez niego były prezydent Lublina Adam Wasilewski.
    • Gość: on1950 Re: Palikot: Mucha to jedno z moich większych roz IP: 83.238.201.* 25.09.11, 20:18
      Pan Palikot wystawił bardzo słabą liste osób...zresztą lubelszczyzna może "szczycić" się tym że wśród nazwisk nie ma ani jednego lidera...może poza Hetmanem z Psl który mógłby wywalczyć coś dla regionu. Zreszta obecność niektórych osób oraz ich wysokie miejsca to wielkanocne jaja z myślących ludzi. Wyborcę interesuje konkret, co startujący ludzie zrobili dla regionu...wielkie NIC!!! i nie wazne która to partia....do sejmu startują pionki do podnoszenia ręki i mimowlonego przestawiania przez partyjnych liderów. Jesli mamy ludzi np w komisji od dróg a nie możemy wyrwac kasy chocby na 2 część obwodnicy puław gdy w całej polsce pipidówy o małym natężeniu ruchu dostają kase to o czym my mówimy???
      • Gość: J-k Hetman? IP: 91.123.169.* 25.09.11, 21:12
        Wolne żarty! A co konkretnie ten "lubelski" Hetman załatwił? Póki co nic. Postawił interes PSL ponad stanowisko marszałka województwa! Nawet nie potrafi "spacyfikować" mazowieckiego marszałka Struzika, który jak lew walczy o znaczące ograniczenie janosikowego. Lubelskie to dla PSL-u zagłębie głosów, ale konfitury są dla działaczy z Mazowsza i Wielkopolski. Póki co najlepszym przedstawicielem naszego regionu jest pani Kolarska-Bobińska "spadochroniarka" z Warszawy.
        A w ocenie Muchy to Palikot chyba ma sporo racji, skoro ta została zepchnięta na drugą pozycję przez zupełnie bez-jajeczną Gąsior.
        • przemek-leniak Mucha i bzykanie... 25.09.11, 22:02
          fajny tytuł posta co?
          cóż za bardzo się Januszek nie wysilił w tych opisach...
          mnie tam bardziej od sojuszu Muchy z Franaszkiem (nigdy nie wiedziałem kto w tym układzie był bestią a kto pięknym) czy przyczyn znalezienia się Muchy we frakcji Schetyny zainteresowało w tych fragmentach pominięcie kwestii tych oszustw wyborczych które ostatecznie firmował Łątka
          Palikot zdaje się sugerować że Mucha się tym zajmowała jak i pozostałymi formalnościami
          Mucha zdaje się twierdziła coś przeciwnego...
          każdy się wypiera - to nie dziwi
          ale Łątka własnym groszem nie płacił przecie
          no i oczywiście co w temacie bzykania
          Palikot taki wątek pomija...
          ...
          hmm właściwie trzeba przyznać że Palikot wsparł Muchę
          można powiedzieć że wystawił jej świadectwo moralności i rozsądku oraz niewygórowanych oczekiwań
          sojusz z takim czy innym oślinionym ramolem lub szczylkutnikiem to nie to samo co zrobienie kochanka dyrektorem czy konia senatorem
          prawda?
          ...
          ploteczki, ploteczki jak to w maglu
          pzdr.
          • przemek-leniak ciekawostka 25.09.11, 22:17
            tym razem autorką książki Palikota jest kobieta?
            zaciekawiło mnie to...
            murzynka, koleżanka po fachu
            ciekawe jak się zwie
            • przemek-leniak znalazłem czarną koleżankę 25.09.11, 22:56
              Anna Wojciechowska dziennikarka Polska (Times - ten sam koncern co Kurier lubelski)
              ma historię dziewczyna...
              tak wyglądała kiedy grała w aferze medialnej "lub czasopisma" link
              pracowała wcześniej w Polskiej Agencji Prasowej, a następnie jako dziennikarka polityczna w Fakcie i Dzienniku. od 1 września w Polsce the Times
              teraz wygląda tak link
              bardzo kobieco powiedziałbym
              nie rozczarowałem się z pewnością
              pzdr.
              • Gość: bosman fakt... IP: *.centertel.pl 26.09.11, 10:34
                ewoluowała na korzyść...
                • przemek-leniak Re: fakt... 27.09.11, 09:04
                  no i budzi to nadzieję że na "Stokrotce" talenty dziennikarskie się nie skończą...
                  swoją drogą od kiedy się z forum dowiedziałem o tej "Stokrotce" zmieniła się moja percepcja piosenki T.Love pt. Stokrotka...
                  zarąbisty teledysk przy okazji powiem...
                  hmm szukając tej Ani dziennikarki trafiłem przy okazji na Nehrebecką
                  i pomyślałem że ładne kobiety są jednak ozdobą tego świata...
              • Gość: J-k Re: znalazłem czarną koleżankę IP: 91.123.169.* 26.09.11, 21:00
                O ile wiem to książkę wydało wydawnictwo "Czerwone i Czarne" (a nie palikotowe "Słowo Obraz Terytoria"), którego założycielem i współwłaścicielem jest Robert Krasowski. Ten sam, który w 2009 roku jako szef Dziennika przegrał proces o naruszenie dóbr osobistych Palikota. Jak widzisz nic nie jest takie oczywiste.
                palikot.blog.onet.pl/Dwa-pozwy,2,ID379806113,n
                • przemek-leniak no cóż wiadomości cześciowo prawdziwe 27.09.11, 09:14
                  to specialite de la redaction
                • przemek-leniak Krasowski? dopiero teraz zwróciłem uwagę na typa 27.09.11, 13:55
                  o dobra osobiste (podobno jedyne ma w Jabłonnej) to słyszałem że się Palikot sądził z sakramentalną żoną która podobno umarła (sam Palikot coś takiego mówił)...
                  ale Krasowski nic mi nie mówi co on chciał od Palikotowej kolekcji win?
                  a chodziło o jakieś imię Palikota...
                  Janusz zdaje się go wołają może jednak i ma ksywę "dobre"
                  cóż Krasowski ma prawo robić również i z tymi co maja w kieszeni sędziów a jak wyjdzie na tym jak na mydle Zabłocki tez jego problem
                  zresztą mnie Krasowski nie interesuje bo nie jest płci pięknej
                  pzdr.
                  • przemek-leniak ale niezły myk - jak sie wydaje 27.09.11, 14:10
                    najpierw Januszek naciąga Roberta na 10 mln. a potem celem zwrotu kosztów daje mu książkę adresowaną do zwolenników PiS głównie (bo przecie zwolennicy PO znają kulisy Platformy a inni nie są nawet ciekawi) czyli do dość dużej grupy czytelników...
                    wydawnictwo ponosi niby koszty ale też inkasuje zyski
                    przegrać proces o wina z Jabłonnej mogło się więc Robertowi zwyczajnie bardzo opłacać
                    transakcje, transakcje jak to na bazarku
                    waluta łączy pozorne przeciwieństwa a kupić można podobno każdego
                    ale myk i tak wydaje się być niezły...
                    szkoda tylko że murzynka dostanie za to kwotę nieproporcjonalną do wkładu
                    cóż jednak dla lewicowca nie pracowała ino dla bezwzględnego kapitalisty
                    musi jej więc starczyć co tam jej skapło ze stołu Pańsko Palikocego
                    na waciki zapewne wystarczy ;-)
    • wnaja Cała PO to jedno wielkie rozczarowanie. 25.09.11, 22:16
      "Uwolnimy energię Polaków", "jedno okienko", "konserwatywny-liberalizm" - totalna ściema. Tak naprawdę to partia czystej władzy bez żadnego innego celu. Niestety. Pozbyłem się niegdysiejszych złudzeń.
      • Gość: MalaRysa Widzę że oczekujesz że ONI wszystko za Ciebie IP: *.devs.futuro.pl 26.09.11, 07:39
        zrobią. Zacytuję tu niedawne słowa prezydenta Obamy do swoich braci "przestańcie narzekać, zrzędzić i rozpaczać". Innymi słowy gdybyś miał dobry pomysł na biznes to brak jednego okienka by Ci w tym nie przeszkodził.
        • wnaja Re: Widzę że oczekujesz że ONI wszystko za Ciebie 26.09.11, 22:52
          Od PO niczego nie oczekuję. Pracę mam i chwała Bogu radzę sobie. Świadom też jestem zabiegu erystycznego jaki zastosowałaś. Nie pisałem o sobie i swojej sytuacji. Pisałem o obietnicach Platformy składanych Polakom i niedotrzymanych. Może raczysz na przyszłość odnosić się do meritum komentowanych postów.
    • jozek46 Palikot: Mucha to jedno z moich większych rozcz... 26.09.11, 04:57
      Całe rozczarowanie wynika z prostej przyczyny:rzadko u kobiety mądrość idzie w parze z urodą.O tym powinien wiedzieć filozof i wyborcy także.Mucha błysnęła wiedza w sprawie leczenia seniorów!!!
      • Gość: paula Re: Palikot: Mucha to jedno z moich większych roz IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 10:57
        Za dużo szumu, wszędzie tylko plakaty, plakaty , plakaty no i nieszczęsne gazety. Mam dość. Pozdrawiam.
    • kapluk Mucha wsadziła do nfz anię glijer:)) 26.09.11, 07:17
      HAHA
      • Gość: JB Janusz Palikot na blogu: IP: *.lublin.mm.pl 26.09.11, 21:12
        W czasie niedawnego Kongresu Kultury we Wrocławiu grupa neofaszystów otoczyła honorowego gościa Kongresu – Zygmunta Baumana. Napastnicy mieli kamerę i nagrywali reakcje profesora na taki tekst jednego z nich; „Ty czerwona ku... żydowska ilu zabiłeś prawdziwych Polaków?”. Przez półtorej godziny chodzili za nim po całym Kongresie. Nikt nie reagował. Żadna policja, straż miejska, organizatorzy, wreszcie zwykli ludzie. To prawdziwy koszmar, który pokazuje, że mamy ogromny problem z kapitałem społecznym i jesteśmy społeczeństwem ogromnie zatomizowanym ale też, że wzbiera „brunatna fala”. Zbeszczeszczenie pomnika w Jedwabnem, zapisywanie nazw litewskich na Suwalszczyźnie, faszystowskie znaki na masce historyka holokaustu – to tylko niektóre przykłady z ostatnich dni. Szczucie ludzi na siebie, fobie antyniemieckie, pomówienia - całe lata obecności Jarosława Kaczyńskiego przyniosły takie właśnie opłakane efekty. Było jednak kilka okazji aby temu przeciwdziałać. Można było postawić liderów PIS-u przed Trybunałem. Można było ostro reagować na oszczerstwa, ale Tusk i PO nie chciały tego. Cyniczna gra na utrzymywanie Kaczyńskiego w polityce, aby na tym tle wygrywać, przyniosła taki straszny efekt. Gdy myśli się tylko o grze politycznej to niszczy się wiarygodność polityki ale także hoduje takie jajo węża jak na kongresie Kultury.
        • przemek-leniak Nikt nie reagował? 27.09.11, 08:44
          ja rozumiem czemu nie reagował
          wszak właśnie Wrocław zasłynął z działań "antyfaszystów" relacjonowanych przez Wyborczą tak:
          link
          zdaje się że w sprawie tych antyfaszystowskich bandziorów zapadły ostatnio wyroki skazujące
          link
          może na Kongresie Kultury nie wypadało antyfaszystom zareagować tak jak to robią zazwyczaj?
          ...
          Zygmunt Bauman był jednak Joanno tym oficerem KBW i to w czasach kiedy faktycznie komuniści mordowali ludzi nie gorzej niż naziści a nawet w tych samych obozach koncentracyjnych - np. na lubelskim Majdanku czy na Zamku
          Bauman twierdzi że ulotki produkował w tym KBW ale nie czarujmy się - każdy mówi że co złego to nie on...
          Dowodów przeciwko Baumanowi w żadnej konkretnej sprawie jednak chyba nie ma.
          i to powoduje że działania głupków bo jednak Joanno nie "napastników" (napastnikami to antyfaszyści są raczej) należy ocenić jako naganne...
          ...
          myślę że mylisz się również co do wyłącznej winy za atomizację społeczeństwa i popularność nadzwyczajną terroru - obarczając ja Kaczyńskiego
          Bortnowska (ta od HF która chce legalnego handlu ludźmi) Blumsztajn, Michnik i wielu innych bliskich ci mniej lub bardziej są równie odpowiedzialni co Kaczyński
          nie Kaczyński przecie wypuścił na ulice dzicz w ubiegłorocznego 11 listopada
          to nie jego bojówki biły młotkami ONR-owców w pociągu
          ...
          wreszcie Joanno i ty jesteś winna bo do czego właściwie wzywasz do jakich ostrych reakcji?
          do bicia pałami czy do strzelania w łeb jak robiło KBW?
          jesteś cyniczna nie mniej niż Kaczyński
          co do jaj na Kongresie to masz myślę jednak rację...
          bo cóż on miał wspólnego z kulturą?
          ...
          chcesz naprawdę pogadać szczerze na ten temat?
          czy tylko tak sobie napisałaś?
          pzdr.
    • kwapisz.kornelia Palikot: Mucha to jedno z moich większych rozcz... 27.09.11, 14:50
      Nazywam się Kornelia Kwapisz. Mam 25 lat. Jestem absolwentką i doktorantką Wydziału Politologii Uniwersytetu Marii Curie-Skłodowskiej w Lublinie. Polityka jest moją pasją. Dlatego też wierzę, że zdobyte wykształcenie i doświadczenie, które już uzyskałam pomoże mi zdobyć Państwa zaufanie. Głosując na mnie, oddajecie głos na lepszą Lubelszczyznę. Więcej o moim programie możecie dowiedzieć się tutaj: www.korneliakwapisz.pl. Na moim profilu na Facebook.com staram się bieżąco uczestniczyć w dyskusjach oraz w miarę możliwości odpowiadać na Wasze pytania (www.facebook.com/kornelia.kwapisz). Zapraszam
      • przemek-leniak łał ale sobie kandydatko wybrałaś wątek ;-) 27.09.11, 15:48
        w plotkach się promujesz?
        niezły myk hi hi
        zaufania to Ty tak nie zdobędziesz moim zdaniem...
        bo tu wiesz raczej albo się obijamy na odlew albo ploty i spekulacje odstawiamy kto z kim sypia i w jakiej pozycji...
        troszkę zatem nie pasuje tu promocja wyborcza
        ale z drugiej strony Empi pewnie tego nie usunie jako że jest to niezły humor sytuacyjny ubarwiający forum ;-)
        nieczęsto takie numery bywają
        ale ale powiedz no nam pisał coś o Tobie Palikot?
        coś pikantnego może?
        ładna z ciebie dziewuszka (nie traktuj tego jako seksizmu ale trudno nie zauważyć urody)
        tak więc coś tam mógł Janusz zauważyć i się zawieść albo nie zawieść...
        hmm nie gniewaj się że Ci tak napisałem - jestem życzliwie pogodny i tylko lekko się podśmiewam z sytuacji a nie z Ciebie...
        pzdr.
      • Gość: sraczkaWyborcza Re: Palikot: Mucha to jedno z moich większych roz IP: *.lublin.mm.pl 27.09.11, 15:55
        Pani Kornelio, przede wszystkim jest Pani piękną kobietą i photoshop aż razi.

Kolejne pytanie dot. Pani programu. Prosiłbym nie tylko o to co chce Pani zrobić ale przede wszystkim jak. Ponadto proszę o więcej szczegółów, np. w punkcie "Zaangażuję się w stworzenie dogodnych warunków do inwestowania na Lubelszczyźnie.(...)"

Bo wie Pani każdy wie co powinno być, ale mało kto mówi jak to osiągnać.
        • przemek-leniak a czy mozemy w innym wątku 27.09.11, 16:29
          bo widzę że o tym samym piszemy
          proponuję ten link
        • wampir-wampir Re: Palikot: Mucha to jedno z moich większych roz 27.09.11, 16:30
          Piękną czy niepiekną to znaczenia nie ma większego. Post w tym wątku o nadmiernej inteligencji kandydatki raczej nie świadczy, a chyba nie na paprotkę kolejną mamy oddać głosy. Ma rację Przemek - dawno tu takiej obsuwy nie było. Pa, kandydatko, marna sztuczka, naprawdę marna ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka