Dodaj do ulubionych

Gdzie najlepsza cukiernia w Lublinie?

IP: *.ennet.pl 06.10.11, 14:26

Czy ktoś zna najlepsze cukiernie w Lublinie?
Gdzie warto zajrzeć i kupić smaczne i niedrogie ciastka.Takie prawdziwe a nie z kremami "z torebki" lub tortami z gotowych marketowych blatów.
"Chmielewski "odpada - ciasta niesmaczne i czuć je zatęchłym tłuszczem.
"Ambasador" i "Vanilla" tragicznie drogo.
Podpowiedzcie gdzie szukać pysznych słodkości.
Obserwuj wątek
    • Gość: AnkaKw Re: Gdzie najlepsza cukiernia w Lublinie? IP: *.ennet.pl 12.10.11, 13:47
      Widzę,że w Lublinie cukierni po prostu nie ma.
      W niedzielę chciałam kupić pączki do popołudniowej kawy.I niestety,nie udało się.
      przemaszerowałam przez cały deptak i nic.
      U Chmielewskiego w cukierni leżało kilka zeschłych ciastek na wagę( po co w ogóle to było otwarte?).
      Ciastka i pączki dopiero udało nam się kupić w L'Eclercu.I to świeże!
    • Gość: bosonoga Re: Gdzie najlepsza cukiernia w Lublinie? IP: *.nplay.net.pl 31.10.11, 16:30
      Tanie i smaczne nie istnieją. Albo tanie, albo smaczne. Ambasador i Vanilla - dla mnie bez konkurencji. Może kupować mniej ciastek, za to smacznych?
      • Gość: nosek Re: Gdzie najlepsza cukiernia w Lublinie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.11, 20:00
        Święta prawda! Tanio i smacznie, to można zjeść ciasto teściowej (pod warunkiem, że dobrze piecze). Ambasador ma pyszne ciastka i wcale nie są megadrogie. W końcu ciasta nie żre się kilogramami.
        • Gość: Daria Re: Gdzie najlepsza cukiernia w Lublinie? IP: *.interduo.pl 30.09.12, 13:36
          A ja polecam cukiernię M.M.Staszek z Lubartowa, mają swój punkt w Lublinie. Bardzo smaczne i niesłodkie ciasta, niedrogo.
          • Gość: AnkaKw Re: Gdzie najlepsza cukiernia w Lublinie? IP: *.ennet.pl 05.10.12, 21:22
            A możesz podać gdzie w Lublinie się mieszczą?
            Chętnie spróbuję bo ja niestety ciastka jem "kilogramami" i drożyzna odpada.
      • Gość: basia Re: Gdzie najlepsza cukiernia w Lublinie? IP: *.205.90.46.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.03.13, 13:20
        tanio-nie bedzie dobre , drogo --ale zjesz do ostatniego okruszka Dla mnie Vanilia nie ma konkurencji. Kup mniej a poczuj smak
        • Gość: Agga Re: Gdzie najlepsza cukiernia w Lublinie? IP: *.centertel.pl 27.11.14, 16:27
          A ja polecam Cukiernie Renatka. Przepyszne ciasta z prawdziwych składników a nie wszystko z proszku. Renatka mieści się na ul. Kościelnej (boczna fabrycznej). Można też dostać ich produkty w Kozim Rożku na Narutowicza koło zegarmistrza :))
    • kaor Re: Gdzie najlepsza cukiernia w Lublinie? 28.11.14, 12:46
      tylko Ambasador albo Cukiernia SOwa
      • Gość: tort gruszkowy Najlepsza cukiernia w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 20:17
        Ambasador jest kiepski i sztucznie barwiony.
        Najlepszy adres to cukiernia Williams.
        • Gość: km Re: Najlepsza cukiernia w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.14, 21:24
          aldik i torcik gruszkowy
        • Gość: tort gruszkowy Re: Najlepsza cukiernia w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 09:40
          Nasladownictwo jest najlepszym komplementem. Tort gruszkowy z Williamsa
          urodzil sie wczesniej:)
    • wiol_anka Re: Gdzie najlepsza cukiernia w Lublinie? 11.12.14, 12:26
      Ponoć Wiliams jest niesamowita cukiernią. Myślę, że warto sprawdzić bo mnóstwo znajomych go poleca;)
      • Gość: tort gruszkowy Najlepsza cukiernia w Lublinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.14, 13:54
        Nie ponoc ale na pewno:)
        • Gość: bleee... ...cudze chwalicie... IP: *.adsl.inetia.pl 23.12.14, 09:29
          ...swego nie znacie... bleee...

lehardi.files.wordpress.com/2014/12/117.jpg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka