tow.janwinnicki 12.10.11, 13:39 coś-tam coś-tam i debilka Gąsior z mniejszym poparciem - zaiste wielkie to zaskoczenie. chociaż zaskoczenie, że w ogóle miały więcej niż kilkanaście głosów (wliczam rodzinę). Ale głupich nie sieją. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: J-k Re: Oto najwięksi przegrani ostatnich wyborów. ZO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.10.11, 14:05 Zgadzam się. Ten wynik i tak znacznie przekracza granice dobrego smaku i rozsądku. Gdyby PO i PiS poważnie traktowały lubelskich wyborców to obie panie nie znalazłyby się na listach wyborczych. Przegrana pana Wika z panem Kucharskim rzeczywiście może martwić. Niezależnie od oceny jego działalności, straciliśmy posła z Lubelszczyzny na rzecz Mazowsza, gdzie pan Kucharski mieszka i pracuje. Gdy dodamy posłankę Muchę, która przeprowadziła się do Warszawy i Grzegorza Biereckiego z Gdańska, który wygrał na południowym Podlasiu to "polityczna" siła naszego regionu w parlamencie jest jeszcze niższa (a wydawało się, iż niższa być już nie może) niż w po poprzednich wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
ibrylowska Oto najwięksi przegrani ostatnich wyborów. ZOBACZ 12.10.11, 14:35 Jestem z Lublina i muszę powiedzieć, że pani poseł M. Gąsior -Marek w srodowisku lubelskim jest zupełnie nieznana. Widać ją na plakatach lub bilbordach i tak dokładnie to wyborcy nie wiedzą czym się dokładnie zajmuje w sejmie, oprócz wręcznia kwiatów. Pani poseł J. Mucha jest bardzo dobrze znana w Lublinie i wyborcy ją znają z wielu wystąpień telewizynych. Przychodzą wybory i większość zwolenników PO głosuje na panią Muchę bo jest bardzo popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Baranowski Pani Gąsior na 1 to była jakaś kpina z wyborców IP: *.nplay.net.pl 12.10.11, 20:22 Jak dowiedziałem się jaką liderkę listy proponuje mi Platforma to miałem w ogóle nie głosować. Po prostu czułem się upokorzony że wg PO mój region stać tylko na taką "jedynkę". I jak pokazały wyniki nie tylko ja tak myślałem... Żenada... Ps. nie uważam żeby pani Kruk była jakąś wielką przegraną, może dostała mniej głosów niż ostatnio ale najwięcej ze swojej listy. Myślę że pan redaktor wystawiając panią Kruk na pierwsze miejsce chciał troszkę przytuszować sromotną porażkę pani Magdaleny. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak a o co grano? 12.10.11, 21:01 mandaty karne do sejmu dwie "największe przegrane" otrzymały - muszą cierpieć nieboraczki ;-) co do Wilka to razy kilka... kim jest Stawiarski natomiast nie wiem - przypuszczam że to pseudonim Grzegorza Józefczuka pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Re: Oto najwięksi przegrani ostatnich wyborów. ZO IP: *.nplay.net.pl 12.10.11, 21:07 Według mnie największym przegranym tych wyborów z PiS-u jest Krzysztof Michałkiewicz - który sam siebie nazwał liderem (co zaznaczył na plakatach wyborczych), a przecież to Kruk miała pierwsze miejsce na liście. Na szećć mandatów,które przypadły partii PiS, on zrobił dopiero piąty wynik! Odpowiedz Link Zgłoś
przemek-leniak i również dostał karny mandat 12.10.11, 21:18 4 lata tortur - nie wytrzyma i pęknie... ;-) a może skończy jak kluzica pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś