Dodaj do ulubionych

śmierć młodego studenta!!!

06.06.04, 14:13
info.onet.pl/932266,11,item.html
Lublin: 10 mężczyzn zabiło studenta
21-letni student został śmiertelnie pobity w Lublinie. Nocą na trzech
studentów napadła 10-osobowa grupa młodych, pijanych mężczyzn. Wszystko
działo się w miasteczku uniwersyteckim.

Napastnicy byli uzbrojni w drewnianie drągi. Od swoich ofiar zażądali
papierosów i pieniędzy. Po odmowie zaczęli bić i kopać studentów. Gdy ci
chcieli uciekać, w ich stronę posypały się kostki brukowe. Przy próbie
wezwania pomocy, agresja napastników jeszcze się wzmogła.

21-letni chłopak, mieszkaniec Łukowa studiujący w Lublinie, został skatowany
na śmierć.

Policja jeszcze nocą zatrzymała 10 podejrzanych osób. Trzech z nich zostało
rozpoznanych przez ocalałych studentów.

Sprawcy byli wyjątkowo brutalni - mówi Agnieszka Pawlak z biura prasowego
Komendy Miejskiej Policji w Lublinie. Zatrzymani to głównie młodzi ludzie w
wieku 18-21 lat. Są mieszkańcami Lublina. Nie wiadomo, jakie zarzuty zostaną
im postawione. Obecnie trzeźwieją w Policyjnej Izbie Zatrzymań.

i jak tu żyć ????
Obserwuj wątek
    • Gość: ~Uriziel Re: śmierć młodego studenta!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 06.06.04, 14:37
      Niszcz dresizm !
      • Gość: homo1 Re: śmierć młodego studenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 15:22
        Nie ma kary, nie ma miary. Tym społeczeństwem, tą młodzieżą trzeba wstrząsnąć
        surowymi, bezwzględnymi karami, inaczej bandytyzm nas zaleje i zniszczy.
        Pamiętacie Małego Księcia? Ostrzegał przed baobabami i radził wyrywać je z
        korzeniami.
        P.S. O złej sławie miasteczka słyszałem już nieraz. Nie tak dawno w okolicach
        kina "Bajka" kilku bandytów napadło na kolegów mojej córki. Chłopcy wylądowali
        w szpitalu, bandyci uciekli. Być może tej nocy to właśnie oni, "ośmieleni" swą
        bezkarnością i bezradnością policji zaatakowali ponownie.
    • shawman Re: śmierć młodego studenta!!! 06.06.04, 15:43
      Brak słów, naprawdę... Nic, tylko kląć...
    • Gość: anty Re: śmierć młodego studenta!!! IP: *.lublin.pl / *.lublin.pl 06.06.04, 16:02
      a co robiła w tym czasie policja ?????

pewnie siedziała i obżerała się daniami w głodnym króliku macu czy innej
      spelunie

wrrrrrrrrrrrrrrrrr
    • Gość: KULwa Re: do wiadomości jetbang IP: *.lublin.mm.pl 06.06.04, 17:19
      Student przeważnie jest młody.A starzy studenci bywają zazwyczaj na KULu
      • jetbang do wiadomości kulwy 06.06.04, 17:28
        znam ludzi którzy studiują dziennie i mają czterdzieści parę lat

pozdroofka!!!
    • Gość: U_Bolt Re: śmierć młodego studenta!!! IP: *.chello.pl 06.06.04, 17:24
      ktoś już na tym forum kiedyś napisal, że Lublin to dziadowskie i bandyckie
      miasto. Wygląda na to, że mial racje.....
      • Gość: homo1 Re: śmierć młodego studenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:49
        Nie pleć! To samo dzieje się w całej Polsce. Łódź, Śląsk, Warszawa - wszędzie
        pełno bandytów. Lublin nie jest jakąś szczególną ostoją zdziczenia obyczajów.
        • Gość: iga Re: śmierć młodego studenta!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 22:05
          No sorry, ale w moim mieście takie rzeczy się nie dzieją. Nikt się nie boi
          wychodzić w nocy i to w trójosobowej grupie!
          • Gość: Paul Re: śmierć młodego studenta!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.06.04, 12:53
            Gość portalu: iga napisał(a):

> No sorry, ale w moim mieście takie rzeczy się nie dzieją. Nikt się nie boi
            > wychodzić w nocy i to w trójosobowej grupie!
            A co to za miasto? Rozumiem ze jak w trzyosobowej, to spoko, jak parami to
            murowany wpierdol, a w pojedynke to smierc pewna. Porzadek musi byc;-}.
            Uszanowanie,
            Paul
      • Gość: Paul Re: śmierć młodego studenta!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.06.04, 12:50
        Gość portalu: U_Bolt napisał(a):

> ktoś już na tym forum kiedyś napisal, że Lublin to dziadowskie i bandyckie
        > miasto. Wygląda na to, że mial racje.....
        Hmmmm......kolega nie mial okazji "zakosztowac" Lodzi, miasta Lodzi;-}.
        Powaznie, nie wydaje mi sie zeby Lublin odbiegal jakos od polskich norm,
        bandyckich rowniez. Wszedzie moga cie dopasc "zli ludzie", panie kolego.
        Uszanowanie,
        Paul
    • Gość: mike79 Re: śmierć młodego studenta!!! IP: 193.114.111.* 07.06.04, 00:04
      no to mi sie nie dziwisz ze wypierdolilem z tego kraju tak szybko jak moglem,
      wlasnie sobie pospacerowalem po soho ;) bylem tez wieczorem na manor house
      (taki turkowo) i jakos nikt mnie tu od 3 dni nie zaczepial co bylo nagminne w
      polsce, pozostale dzielnice tez w miare spokojne, wiec nie zamierzam i nie mam
      do czego wraca ! sorry lublinie
      • Gość: U_Bolt Re: śmierć młodego studenta!!! IP: *.chello.pl 07.06.04, 11:09
        To tylko Ci pozazdrościć z tym Soho. Odwiedź przy okazji Brigitte przy Wardour
        Street (chyba pod nr.9) Zdolna bestyjka. Nawet trochę po polsku rozumie.
      • Gość: Ciupazka Re: śmierć młodego studenta!!! IP: *.it-net.pl 07.06.04, 11:19
        Hale s nami se fces pgodać , he? Pozdr.Jesce nie byłak w Londynie, choć
        mom tam znajomego, ciekawy cłek, ftory w swoim casie tyz w... z Polski,
        jesce za Gierka, teroz starsy Pon 74 rocki mo, hale od casu do casu do
        Polski nawijo...Kiebyś fciol pozdrowić go ode mnie w Londynie, he?
        Telo.Pozdr.
        • Gość: Paul Ale co z tym studentem.........????.;-} IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.06.04, 13:00
          Gość portalu: Ciupazka napisał(a):

> Hale s nami se fces pgodać , he? Pozdr.Jesce nie byłak w Londynie, choć
          > mom tam znajomego, ciekawy cłek, ftory w swoim casie tyz w... z Polski,
          > jesce za Gierka, teroz starsy Pon 74 rocki mo, hale od casu do casu do
          > Polski nawijo...Kiebyś fciol pozdrowić go ode mnie w Londynie, he?
          > Telo.Pozdr.
          Eeeee tam Londyny jakies panie dziejku, w sztanach pan szanowny byl? Nie? Ja
          tez nie, ale znam takiego co byl;-}. Uszanowanie,
          Paul
        • Gość: U_Bolt Re: śmierć młodego studenta!!! IP: *.chello.pl 08.06.04, 08:34
          co za bełkot? Ty ciupazka chyba za dużo pijesz ......
      • Gość: Paul Re: śmierć młodego studenta!!! IP: *.nwrk.east.verizon.net 07.06.04, 12:57
        Gość portalu: mike79 napisał(a):

> no to mi sie nie dziwisz ze wypierdolilem z tego kraju tak szybko jak moglem,
        > wlasnie sobie pospacerowalem po soho ;) bylem tez wieczorem na manor house
        > (taki turkowo) i jakos nikt mnie tu od 3 dni nie zaczepial co bylo nagminne w
        > polsce, pozostale dzielnice tez w miare spokojne, wiec nie zamierzam i nie
        mam
        > do czego wraca ! sorry lublinie
        PO "soho" powiadasz Pan Hiszpan...... No, no..... Zapraszam do Trenton;-}.
        A ja i tak Lublin lubie, zwlaszcza noca.
        Uszanowanie,
        Paul
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka