lubliner2 12.01.12, 17:44 Jak to jest, że na stronie lublin.eu promowane są noclegi z Krynicy lub Polanicy Zdrój? www.lublin.eu/Noclegi-14-157-4-84.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bialorzytko Re: Noclegi w Lublinie 13.01.12, 09:14 To jest dla tych, którzy maja wybór i nie muszą przyjeżdżac do Lublina, tylko mogą pojechać w jakies miejsce warte odwiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman [...] IP: *.centertel.pl 13.01.12, 11:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Balonowe loty IP: 89.167.0.* 13.01.12, 09:52 lubliner2 napisał: > Jak to jest, że na stronie lublin.eu promowane są noclegi z Krynicy lub Polanicy Zdrój? href="www.lublin.eu/Noclegi-14-157-4-84.html" target="_blank" rel="nofollow">www.lublin.eu/Noclegi-14-157-4-84.html[/u] Baza noclegowa w naszym regionie wykorzystana jest w około 30% ale tego z zakupionego przez urząd marszałkowski balonu nie widać. Z drugiej strony rzecz biorąc gdyby baza noclegowa była wykorzystana w jakich 60% to do czego byłby taki balon kupiony za kilkaset tysięcy, a sfinansowany kredytem? Być może płatne ogłoszenia z innych regionów mają dać środki na odsetki od "balonowego" kredytu? Odpowiedz Link Zgłoś
bialorzytko Re: Noclegi w Lublinie 13.01.12, 12:12 Dziwię się, że w Lublinie można wynająć pokój jednoosobowy za 50 zł za dobę. Wprawdzie z łazienką na korytarzu, ale jak ktoś nie ma wygórowych wymagań, to płaci tyle co za pokój w Bangkoku albo Delhi. Niestety w dużych polskich miastach jest to niemożliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman [...] IP: *.centertel.pl 13.01.12, 12:17 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malpa Re: Noclegi w Lublinie IP: *.dsl.emhril.sbcglobal.net 17.01.12, 02:07 czy ty jestes tzw. przedpotopowa czy z Bialorusi?. Lublin nie jest miasem b.popularnym, za minimum przyzwoitosci , miej niz za 150zl. nie wynajmiesz. To skandal. Trzeba , jak sie nie moze pojezdzic po swiecie, to chocaz w internernecie popatrzec i porownac Zwsze pamietajaca o Was malpa Odpowiedz Link Zgłoś
mlekomleko Re: Noclegi w Lublinie 15.12.18, 21:05 Raz byłem w Lublinie i spałem w hotelu Locomotiva. Szczerze mówiąc to skusiła mnie nazwa. Przeglądałem hotele w internecie i od razu ten wybił się z pośród innych. Sam hotel bardzo w porządku. Zarówno obsługa jak i pokoje. Miał taki swój specyficzny klimacik, co mi się bardzo podobało locomotiva.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nekrofilia Spam nachalny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.18, 14:43 Pozwól martwemu wątkowi leżeć w spokoju, żałosny spamerze. Odpowiedz Link Zgłoś