Dodaj do ulubionych

TO NIE DRES!!!

IP: *.mad.net / *.madnet.lub.pl 09.06.04, 00:02
Nie strój zdobi człowieka a poza tym znam jednego z tych chłopaków i z
dresami to on miał może coś wspólnego jak grał w piłke a poza tym naprawde
nie jest złym człowiekiem nie mam pojęcia jak to się stało i z czego to
wynikło ale ludzie NIE ŚMIERĆ ZA ŚMIERĆ każdy w życiu zabija i nawet nie
zdaje sobie z tego sprawy czasami tylko te sprawy nie są afiszowane zresztą
ja nie chce nikogo bronic poprostu mówie że nie wierze poprostu nie wierze w
to że mój kumpel który nie skrzywdził by muchy zrobiłby coś podobnego
poprosto NIE WIERZE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: giga Woaw. Zwróććie uwagę IP: *.ce3.pl / *.ce3.com.pl 09.06.04, 01:03
      ... że ten post, to jedno zdanie. Chyba rekord - najdłuższe zdanie na forum o
      Lublinie.
    • Gość: powiesić bandytę Re: TO NIE DRES!!! IP: *.lublin.mm.pl 09.06.04, 10:39
      Dres,nie dres ale bandyta-zwyrodnialec.Na szubienicę z nim(i)
    • Gość: Miki Re: TO NIE DRES!!! IP: *.org / 213.17.233.* 09.06.04, 11:57
      Co ty stary pieprzysz!!!!!!!!!!
      Widać nie znałeś kolesia. Na Piastowskim mieszkają same aniołki. Wcześniej już
      był Pierzo. Teraz dołączyli inni.
    • Gość: Temida Re: TO NIE DRES!!! IP: *.tvsat364.lodz.pl 09.06.04, 17:31
      Jasne, jesne... Powiesić bydlaka na latarni ulicznej, na jego pierdzielonym
      szaliku!
    • inez_22 Re: TO NIE DRES!!! 09.06.04, 22:10
      Każdy zabija ??!! Chyba do końca nie rozumiem :| A może masz na myśli zabijanie
      kury na rosół albo świnki na kotlety ??????
    • vovel123 Re: TO NIE DRES!!! 10.06.04, 01:48
      to ze ty nie wierzysz, nie oznacza ze on tego nie zrobił...te oskarzenia nie
      wzięły sie chyba z powietrza. polecam zapoznanie sie z zagadnieniem działania
      jednostki w tłumie oraz tzw. rozproszeniem odpowiedzialnosci. nie ma tu nic do
      rzeczy fakt bycia lub nie tzw. dresem, morderca to morderca, przykre ale
      niestety prawdziwe. mogą byc co prawda rózne sytuacje pozbawienia kogos zycia,
      ale fakt pozostaje faktem. a co do stwierdzenia ze kazdy zabija...no coż, jesli
      naprawde tak uwazasz to wybacz, ale chyba cos z toba nie w porzadku, albo byc
      moze takie zachowanie nie jest ci obce i na porzadku dziennym jest dla ciebie
      bestialskie mordowanie niewinnych ludzi...bez komentarza.....
      • Gość: to znowu ja Re: TO NIE DRES!!! IP: *.mad.net / *.madnet.lub.pl 11.06.04, 14:08
        nie wiem jak można nie rozumieć... pisząc że większość nas zabija miałam na
        myśli zabijanie psychiczne nie tylko fizyczne i nie twierdze że to co oni
        zrobili było wytłumaczalne bo tak nie było nie jest i nie będzie ..szkoda tylko
        że nie da się cofnąć czasu a śmierć za śmierć nie jest rozwiązaniem bo co by
        było gdyby kogoś z waszej rodziny czy przyjaciół oskarżono o coś czego nie
        zrobili i skazano na śmierć i nie tłumaczcie mi że to inna sytuacja bo nie
        wiadomo czy ktoś nie działa pod presją a wiadomo że tak się zdarza ktoś mówi ci
        że jeśli czegoś nie zrobisz zginiesz człowiek nie myśli wtedy realnie tym
        bardziej gdy nie chce umierać teraz sama sie zamotałam ale podsumowując to co
        jeszcze chciałam powiedziec że żądając śmierci sami stalibyście się mordercami
        i co z tego że w słusznej sprawie ..to wszystko jest bezsensu szkoda tylko że
        nikt nie jest w takim położeniu jak ja bo może by to ktoś zrozumiał ...ale
        zamiast siedzieć bezczynnie i żądać kary smierci ruszylibyście dupska i sami
        zaczeli coś robić w tym kierunku żeby w mieście było bezpieczniej żeby was
        znajomii nie zachowywali się jak zwierzęta polujące na inną zwierzynę ..i
        pamiętajcie że najlepszy przyjaciel może wam wbić nóż w plecy ...nigdy nie
        wiadomo co w duszy ludzkiej drzemie ja sie tego nauczyłam właśnie mimo że
        znałam Kamila od dobrej strony zresztą nie tylko ja ale wszyscy wspólni
        znajomi ..złe towarzystwo alkohol czego chcieć więcej...życie to nie bajka ..a
        brutalna rzeczywistość staje się coraz bardziej przerażająca..
        • Gość: giga To morderca tak czy inaczej IP: *.ce3.pl / *.ce3.com.pl 11.06.04, 14:54
          Chyba nowy rekord na dlugosc postu bez interpunkcji...
          A do tego stek kłamstw i haseł bez pokrycia. Pozwolę sobie wypunktować:

1. pisząc że większość nas zabija miałam na myśli zabijanie psychiczne
          ONI NIE ZABILI PSYCHICZNIE

2. śmierć za śmierć nie jest rozwiązaniem
          OWSZEM CZASEM JEST

3. co by było gdyby kogoś oskarżono o coś czego nie zrobili i skazano na śmierć
          ALE TO WLAŚNIE JEST INNA SYTUACJA

4. nie iadomo czy ktoś nie działa pod presją a wiadomo że tak się zdarza
          JESLI KTOS MORDUJE POD PRESJA,TO TYM NIEMNIEJ JEST MORDERCA

5. żądając śmierci sami stalibyście się mordercami i co z tego że w słusznej
          sprawie.
          BEZ PORÓWNANIA - OFIARA BYŁA NIEWINNA. A TYCH TRZEBA ODSEPAROWAĆ NA ZAWSZE OD
          SPOŁECZEŃSTWA.

6. to wszystko jest bezsensu szkoda tylko że nikt nie jest w takim położeniu
          jak ja bo może by to ktoś zrozumiał .
          NAD SOBĄ NIE BIADOL - POMYŚL O RODZINIE I PRZYJACIOŁACH TEGO, KTÓRY NIE ŻYJE
          EGOISTKO!!

7. zamiast siedzieć bezczynnie i żądać kary smierci ruszylibyście dupska i sami
          zaczeli coś robić w tym kierunku żeby w mieście było bezpieczniej
          WŁAŚNIE NAJLEPIEJ TAKICH JAK TAMCI JUŻ WIĘCEJ NIE WYPUSZCZAĆ NA WOLNOŚĆ -
          BĘDZIE BEZPIECZNIEJ OD RAZU!

8. żeby wasi znajomii nie zachowywali się jak zwierzęta polujące na inną
          zwierzynę
          MOI ZNAJOMI CZEGOŚ TAKIEGO NIGDY NIE DOKONALI

9. pamiętajcie że najlepszy przyjaciel może wam wbić nóż w plecy
          ZALEŻY JAKICH SIĘ MA PRZYJACIÓŁ. I JAKIM SIĘ JEST PRZYJACIELEM.

10. życie to nie bajka
          A ZABÓJSTWO TO NIBY POEMAT????

Się do cholery otrząśnij, bo mylisz zupełnie sytuację. Oni zakopali na śmierć.
          To sa zwierzęta. Ich trzeba w klatkach trzymać, bo po chodnikach chodzą małe
          dzieci, starzy ludzie, studenci, matki... To bie się wszystko pomyliło i nie
          wmawiaj nam, że każdemu to się może przytrafić, bo to nie jest prawda. Nie
          zrobisz z nas wszystkich potencjalnych morderców. To za łatwe, za prywmitywne.
          Może byś chciał by tak było, ale tak nie jest.

• Gość: ja do gigi IP: *.mad.net / *.madnet.lub.pl 12.06.04, 23:22
            albo jesteś ślepa albo przygłupia po pierwsze można chyba sie domyśleć po tym
            co pisze że jestem dziewczyną a po drugie nie oskarżaj mnie o kłamstwo tylko
            dlatego że nie umiesz czytać ze zrozumieniem tego co piszą inni pisałam że nie
            mam na myśli tej konkretnej sytuacji!! poza tym interpunkcja ma tu najmniejszą
            wartośc i moim zdaniem nie ma w tym momencie żadnego znaczenia ..żegnam
        • inez_22 Re: TO NIE DRES!!! 11.06.04, 23:52
          Tak czy inaczej- sądzę, że przydałaby nam się w kraju kara śmierci. Może wtedy
          potencjalni złodzieje, mordercy itp. czuliby sie mniej bezkarni ?? I jeszcze
          jedno- nic nie tłumaczy zachowania Twojego kolegi, NIC.
          • Gość: :( do inez 22 IP: *.mad.net / *.madnet.lub.pl 12.06.04, 23:29
            Zgodze się tylko w tej kwestii iż nic nie broni Kamila masz racje nic go nie
            broni ..żadnego z nich..nie wiem co jest ze mną nie tak..ale poprostu strasznie
            to boli fakt że ktoś bliski ci mógł zabić z takim okrucieństwem..a co do kary
            śmierci to wciąż nie zmieniam zdania..mój brat sam kiedyś zabił miał wybór
            zabić albo samemu zginąć ..i kto by się spodziewał że pod wpływem
            presji "przyjaciela" który za nim stał z nożem ..sam stał się mordercą i wtedy
            też domagano się kary śmierci a on zrobił to pod wpływem chwili i w szoku jego
            życie runeło w gruzach całe szczęście po tylu latach ile odsiedział zaczeło mu
            sie układać tamci wyszli dużo wczesniej..ale ja nie domagałam sie dla nich
            żadnej kary mimo że zniszczyli życie wielu ludziom w tym moje..możecie sobie
            pisać co chcecie ale nic nie daje wam to prawa do osądzanie mnie , mojej
            rodziny i innych podobnych przypadków ..ojj nie wiem sama po co to pisze może
            po to by ktoś mnie zrozumiał..
            • Gość: draky Re: do inez 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 21:52
              Skoro zabił.. i nie było to w samoobronie.. to powinien ponieść karę.. bez
              względu na to, czy kolega mu kazał czy nie (jeżeli kolega kazał mu zabić
              bezbronną osobę, a on to zrobił.. oznacza to, że jest bezmózgowym bydlakiem i
              za to najwyższy wymiar kary [za głupotę]..). Zabijanie to odebranie człowiekowi
              WSZYSTKIEGO, wszystkiego co do tej pory osiągnął i co mógłby osiągnąć w czasie
              swojego życia.
              Na miejscu Pani brata.. zabiłbym "przyjaciela" - lepiej zabić mordercę niż
              osobę niewinną, społeczeństwo miało by z tego pożytek (jednego bandziora mniej)
              i podczas sprawy dostał by mniejszy wyrok o ile nie został by uniewinniony
              (samoobrona). Ale wiem łatwiej jest zabić człowieka bezbronnego (słabeszego),
              niż walczyć z przeciwnikiem równym sobie.

Apropos Pana Kamila N.
              niecały tydzień wcześniej.. na innym osiedlu (z nazwy przyjaznym) podszedł do
              mnie i zarządał "fajki" (jednak to chyba dres.. bo był w dresie a pamięć mam
              dobrą), powiedziałem, że nie mam bo nie palę.. to pan Kamil N. z wielką
              pretensją w głosie jak to ja śmię nie palić zaczął zbliżać się do mnie szybkim
              krokiem. Był z jakimś kumplem.. - kumpel krzyczał.. Kamil zostaw go .. idziemy,
              i poszli..
              Więc droga Pani.. niech nie robi Pani z niego takiego aniołka.. Jeżeli gość
              łazi po mieście i szuka tylko gdzie tu komu nawp***alać, gdzie tu komuś coś
              ukraść.. a później zabija człowieka.. to niech sąd wyciągnie z tego wnioski.

Rozumiem Panią.. ale musi Pani też zrozumieć innych.. Ludzie nie rodzą się źli,
              ale jeżeli jeden człowiek morduje drugiego - staje się największym zbrodniażem
              i powinien za to ponieść najsurowszą karę. Za to że odebrał innemu wszystko..
              powinno mu się wszystko odebrać.

pozdrawiam
              draky

ps. mam nadzieję, że po śmierci każdy będzie osądzony.. a winni swoich zbrodni
              zostaną ukarani.
              • Gość: draky Re: do inez 22 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 21:54
                Przepraszam za byki ortograficzne..
              • inez_22 Re: do inez 22 14.06.04, 00:46
                Zgadzam sie z przedmówcą w 100%.
    • Gość: Z:Đ Re: TO NIE DRES!!! IP: *.resetnet.pl 13.06.04, 19:13
      "każdy w życiu zabija"

Zapewniam Ciebie że nie każdy. A co do Twojego kolegi ... to muchy może i nie
      skrzywdzi, ale jak widać wobec innych ludzi potrafi być wyjątkowo brutalny i
      skoro przyznał się do tego czynu to chyba warto abyś uwierzyła w to co zrobił.
      Zniszczył coś co jest unikatowe i wyjątkowe, odebrał komuś życie i nic nie
      zrekompensuje tego co dokonał.
      Bardzo często chodziłem a zresztą i dalej chodzę tą trasą, nigdy nie było to
      przyjemne miejsce a teraz tym bardziej nie będzie ... a wszystko to za sprawą
      Twojego anielskiego "kumpla".

Zastanów się w czyjej obronie stajesz ...

"poprosto NIE WIERZE NIE NIE NIE NIE NIE NIE NIE!!!" że zmieni się na lepsze,
      dltego jestem za jak najdłużyszm odcięciem takich jak on od społeczeństwa,
      najlepiej na zawsze.
    • inez_22 Re: TO NIE DRES!!! 14.06.04, 00:56
      W ciągu ostatniego tygodnia dowiedziałam sie nieco więcej nt. zbrodni...I
      jestem jeszcze bardziej wściekła- na ciebie, która pisze post w obronie
      mordercy, i na samych morderców. Normalnie takich pod mur bez zbędnych sądów.
      Najbardziej przeraziło mnie to, że po skatowaniu chłopaka jak gdyby nigdy nic
      poszli sobie na piwo, chwaląc się na prawo i lewo , że 'skroili studenta'.Już
      wiele opinii na ten temat zostało na forum wyrażonych, ja chciałabym może dodać
      tylko jedno: nikomu nie życze tak bezsensownej śmierci, jaką miał Radek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka