Dodaj do ulubionych

Lubelskie SPA

12.02.12, 08:34
Był ktoś może w tym naszym SPA na Orkana?
Obserwuj wątek
    • Gość: bosman zanim pójdziesz... IP: *.dynamic.mm.pl 12.02.12, 11:02
      sprawdź ceny, w necie. Drogo jak cholera.
    • empi Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 11:07
      jeszcze nie byłem, a bo co? :)
      pzdr.
      • czarnaandzia Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 12:44
        No właśnie ja byłam wczoraj i jestem totalnie rozczarowana.Szatnia bez nadzoru,mozna wynieść co i komu się podoba"personel nie odpowiada"przebieralnia koedukacyjna,jest parę kabin do przebierania indywidualnego.Woda ok,czysta ale jak dla mnie za zimna tak samo jak temperatura w samym pomieszczeniu.Totalny minus jeśli ktoś ma porównanie z takim np.Nałęczowem.A i szkoda że na swojej stronie nie mają właśnie zakładki aby wyrazić swoją opinię.Nie polecam.
        • _aaa_ Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 15:50
          Oj tam, oj tam, marudzisz andzia.
          Może i maja zimno, ale ceny mają gorace
          czyli znacznie wyzsze niz w Warszawie.
          Lublin się ceni:)))
          • czarnaandzia Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 16:47
            Oj tam oj tam aaa :) A co do cen faktycznie na bogato.
        • dociek Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 16:22
          Koedukacyjna przebieralnia? Znaczy wszyscy ludzie są równi i i tak się ich traktuje. ;-)
        • Gość: bosman czarnaandziu - czy w koedukacyjnej... IP: *.centertel.pl 13.02.12, 18:11
          przebieralni są leżanki? Bo ja lobię sobie legnąć :-)
        • Gość: Werka_27 Re: Lubelskie SPA IP: *.nplay.net.pl 28.12.13, 10:48
          Po pracy idę do Agitu, najpier na siłownię, później na sauny. Szczególnie polecam także masaże. Moja koleżanka korzystała tam także z glinek na ciało i podobno efekty są świetne. Fajne miejsce na relaks.
    • tajnos.agentos Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 13:04
      Ja nie byłem i nie wybieram się.
      • wampir-wampir Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 17:32
        To zupełnie tak jak ja ;-)))
        • wampir-wampir Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 17:33
          No bo po co zawracać sobie głowę takimi nowomodnymi wynalazkami, gdy można się udać na tradyjne świecowanie uszu ;-)))
          • empi Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 17:36
            Bogata oferta tych usług w Lublinie :)
            pzdr.
            • czarnaandzia Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 17:49
              O tym nie pomyślałam:P
              • empi Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 17:50
                sobie leżysz a z uszu Ci się dymi :)
                pzdr.
                • czarnaandzia Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 17:59
                  No z uszu to mi jeszcze nie dymiło:)
                  I blisko mam,może warto skorzystać.
                  • _aaa_ Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 18:38
                    A ja wole hardcorowe masaze słoikami w wykonaniu Walerka.
                    Jak juz skończy to...no, skóra jest gładka i dobrze ukrwiona:)))
                    • czarnaandzia Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 18:43
                      Walerek czy Walerka?Ale jak się robi po tym fajna skóra to nie ważne.
                      • wampir-wampir Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 19:04
                        Tak czy siak wiosna idzie, cieplejszy wieje wiatr ;-)))
                      • _aaa_ Re: Lubelskie SPA 13.02.12, 18:05
                        czarnaandzia napisała:

> Walerek czy Walerka?Ale jak się robi po tym fajna skóra to nie ważne.

Walerek to ON.
                        Klepie, wykręca, poprawia - ogólnie stawia człowieka na nogi.
                        Czasem strach skąd wie tak duzo o poddawanym zabiegom delikwencie
                        ale to tylko dodaje pikanterii całęj zabawia.
                        No i zdecydowanie taniej niz na Orkana.
        • Gość: MANDALA_ALA Re: Lubelskie SPA IP: *.futuroexito.pl 28.05.13, 13:59
          Ja czasem jeżdżę do SPA, ale nie korzystam z tych miejskich, tylko jeżdżę sobie do Nałęczowa, do SPA Nałęczów, tam jest SPA z prawdziwego zdarzenia, a ceny wcale nie są większe, lepiej jest ruszyć się za Lublin, tym bardziej, że Nałęczów jest taki piękny i już samo przebywanie tam działa relaksująco i wyciszająco.
    • jetbang Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 20:46
      Heeeeejjj...

bywam tam raz na jakiś czas ... fakt rewelacji nie ma ale z córką do nałeczowa w mrozy jeździć mnie sie nie chce ... w każdym razie ... blisko ... wymoczyć sie da ...

PS ... Ty wogóle na ggy bywasz ??? odezwała by sie !!! PZDR
      • ejno Re: Lubelskie SPA 13.02.12, 17:43
        Byłam wczoraj na "klepaniu", baaardzo miła Pani klepała:) Po wyjściu czułam się jak nowo narodzona:) Ale faktycznie szatnia hmmm, weź sobie co chcesz i w nogi, bez nadzoru. Prysznice "na goło", ale to kwestia tego czy to komuś przeszkadza czy nie, golizny się człowiek może naoglądać. Nie mniej jednak masaże polecam gorąco:)

Andzia na masaż idź, elegancko było:)
        • czarnaandzia Re: Lubelskie SPA 14.02.12, 12:06
          Agula na to to się i może skuszę.Basenowi mówię stanowcze nie!
          • takisobiezlublina Re: Lubelskie SPA 18.02.14, 00:13
            Proponuję skorzystać z basenów w Koronie, ja tam czasami jeżdzę w godzinach południowych, dość często basen tylko dla mnie... a jest basem sauny i jeszcze wiele innych atrakcji a ceny niskie i nikt rygorystycznie z czasu nie rozlicza
    • Gość: Stara Bylica Re: Lubelskie SPA IP: 46.21.219.* 16.02.12, 11:38
      Byłam latem. Ceny przed południem były dosyć przystępne. Duży i średni basen fajny ale brodzik maleńki - dziecko na dziecku. Płaci się za czas przebierania i suszenia włosów tak jak za korzystanie ze spa - a jak się idzie z dziećmi to wiadomo ze to zabiera bardzo duzo czasu - za czas suszenia włosów zapłaciłam prawie drugie tyle :(
      • Gość: Afisz Re: Lubelskie SPA IP: *.futuroexito.pl 21.01.14, 14:23
        Dla mnie to taka masówka, wole spokojniesze miejsce, do których między innymi zaliczam Agit :) czuje, ze jestem tam traktowany podmiotowo, mozna wypoczac, skorzystac z sauny, lazni, masazy, moja zona robi sobie przerózne maseczki :) ogólnie jestesmy zadowoleni
    • proost Re: Lubelskie SPA 24.01.14, 23:12
      Dobrze, że poczytałem. Wolę "swoje" SPA, ale to jakieś 500 km od Was...
      • Gość: doris Re: Lubelskie SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 19:30
        W Lublinie polecam SPA Lazuli w hotelu Europa kameralnie,profesjonalnie dla stałych klientów rabaty.
        • Gość: mixx Re: Lubelskie SPA ! IP: 173.233.219.* 21.03.14, 18:29
          A co tam z lubelskim (nowym) stadionem? Podobno tez ma zostac przerobiony na basen i "Spa"?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka