ella471 07.10.06, 02:32 Kto wie, gdzie mozna oddać do renowacji stary obraz (XIX w.)? A może ktoś wie, gdzie mozna go poddac wycenie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SMUTNY Re: renowacja obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.06, 06:28 Najlepiej oddaj do ugrupowania "MOJE MIASTO"tam są takie stare obrazy jak: Bambrowicz,Doganowski,Batkowski iMikulewicz. Poz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tu Re: renowacja obrazów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.10.06, 00:48 Wiem, ze dawno temu był w zielonej Górze taki plastyk, który sie konserwacją zajmował i miał dobra renomę. Chyba się nazywał Bodek. Poszukaj-książki telefoniczne? Związek plastyków?. A jak nie, to malarka Bierwiaczonek-Polak też chyba moze pomóc, przynajmniej skierowac do jakiegos fachowca. No i każdy antykwariusz, czy właścieil galerii powinien kogos takiego znać. Powodzenia. Tylko w sprawie wyceny-nie polegaj na jednej osobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jouet Re: renowacja obrazów IP: *.dynamic.chello.pl 20.12.17, 13:04 Na pewno można oddać do Maciejówki w Gorzowie. Starszy pan fachowiec i nie zdziera - naprawiał obraz po rozdarciu (spadek po babci). Tu możesz podejrzeć realizacje lubuskieantyki.pl/. No i jak chcesz go sprzedać to jest szansa, że tam skupią :). Odpowiedz Link Zgłoś