czarnaandzia 12.02.12, 08:34 Był ktoś może w tym naszym SPA na Orkana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bosman zanim pójdziesz... IP: *.dynamic.mm.pl 12.02.12, 11:02 sprawdź ceny, w necie. Drogo jak cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaandzia Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 12:44 No właśnie ja byłam wczoraj i jestem totalnie rozczarowana.Szatnia bez nadzoru,mozna wynieść co i komu się podoba"personel nie odpowiada"przebieralnia koedukacyjna,jest parę kabin do przebierania indywidualnego.Woda ok,czysta ale jak dla mnie za zimna tak samo jak temperatura w samym pomieszczeniu.Totalny minus jeśli ktoś ma porównanie z takim np.Nałęczowem.A i szkoda że na swojej stronie nie mają właśnie zakładki aby wyrazić swoją opinię.Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 15:50 Oj tam, oj tam, marudzisz andzia. Może i maja zimno, ale ceny mają gorace czyli znacznie wyzsze niz w Warszawie. Lublin się ceni:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaandzia Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 16:47 Oj tam oj tam aaa :) A co do cen faktycznie na bogato. Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 16:22 Koedukacyjna przebieralnia? Znaczy wszyscy ludzie są równi i i tak się ich traktuje. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman czarnaandziu - czy w koedukacyjnej... IP: *.centertel.pl 13.02.12, 18:11 przebieralni są leżanki? Bo ja lobię sobie legnąć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Werka_27 Re: Lubelskie SPA IP: *.nplay.net.pl 28.12.13, 10:48 Po pracy idę do Agitu, najpier na siłownię, później na sauny. Szczególnie polecam także masaże. Moja koleżanka korzystała tam także z glinek na ciało i podobno efekty są świetne. Fajne miejsce na relaks. Odpowiedz Link Zgłoś
tajnos.agentos Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 13:04 Ja nie byłem i nie wybieram się. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 17:33 No bo po co zawracać sobie głowę takimi nowomodnymi wynalazkami, gdy można się udać na tradyjne świecowanie uszu ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 17:36 Bogata oferta tych usług w Lublinie :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 17:50 sobie leżysz a z uszu Ci się dymi :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaandzia Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 17:59 No z uszu to mi jeszcze nie dymiło:) I blisko mam,może warto skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 18:38 A ja wole hardcorowe masaze słoikami w wykonaniu Walerka. Jak juz skończy to...no, skóra jest gładka i dobrze ukrwiona:))) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaandzia Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 18:43 Walerek czy Walerka?Ale jak się robi po tym fajna skóra to nie ważne. Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 19:04 Tak czy siak wiosna idzie, cieplejszy wieje wiatr ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
_aaa_ Re: Lubelskie SPA 13.02.12, 18:05 czarnaandzia napisała: > Walerek czy Walerka?Ale jak się robi po tym fajna skóra to nie ważne. Walerek to ON. Klepie, wykręca, poprawia - ogólnie stawia człowieka na nogi. Czasem strach skąd wie tak duzo o poddawanym zabiegom delikwencie ale to tylko dodaje pikanterii całęj zabawia. No i zdecydowanie taniej niz na Orkana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MANDALA_ALA Re: Lubelskie SPA IP: *.futuroexito.pl 28.05.13, 13:59 Ja czasem jeżdżę do SPA, ale nie korzystam z tych miejskich, tylko jeżdżę sobie do Nałęczowa, do SPA Nałęczów, tam jest SPA z prawdziwego zdarzenia, a ceny wcale nie są większe, lepiej jest ruszyć się za Lublin, tym bardziej, że Nałęczów jest taki piękny i już samo przebywanie tam działa relaksująco i wyciszająco. Odpowiedz Link Zgłoś
jetbang Re: Lubelskie SPA 12.02.12, 20:46 Heeeeejjj... bywam tam raz na jakiś czas ... fakt rewelacji nie ma ale z córką do nałeczowa w mrozy jeździć mnie sie nie chce ... w każdym razie ... blisko ... wymoczyć sie da ... PS ... Ty wogóle na ggy bywasz ??? odezwała by sie !!! PZDR Odpowiedz Link Zgłoś
ejno Re: Lubelskie SPA 13.02.12, 17:43 Byłam wczoraj na "klepaniu", baaardzo miła Pani klepała:) Po wyjściu czułam się jak nowo narodzona:) Ale faktycznie szatnia hmmm, weź sobie co chcesz i w nogi, bez nadzoru. Prysznice "na goło", ale to kwestia tego czy to komuś przeszkadza czy nie, golizny się człowiek może naoglądać. Nie mniej jednak masaże polecam gorąco:) Andzia na masaż idź, elegancko było:) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnaandzia Re: Lubelskie SPA 14.02.12, 12:06 Agula na to to się i może skuszę.Basenowi mówię stanowcze nie! Odpowiedz Link Zgłoś
takisobiezlublina Re: Lubelskie SPA 18.02.14, 00:13 Proponuję skorzystać z basenów w Koronie, ja tam czasami jeżdzę w godzinach południowych, dość często basen tylko dla mnie... a jest basem sauny i jeszcze wiele innych atrakcji a ceny niskie i nikt rygorystycznie z czasu nie rozlicza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stara Bylica Re: Lubelskie SPA IP: 46.21.219.* 16.02.12, 11:38 Byłam latem. Ceny przed południem były dosyć przystępne. Duży i średni basen fajny ale brodzik maleńki - dziecko na dziecku. Płaci się za czas przebierania i suszenia włosów tak jak za korzystanie ze spa - a jak się idzie z dziećmi to wiadomo ze to zabiera bardzo duzo czasu - za czas suszenia włosów zapłaciłam prawie drugie tyle :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Afisz Re: Lubelskie SPA IP: *.futuroexito.pl 21.01.14, 14:23 Dla mnie to taka masówka, wole spokojniesze miejsce, do których między innymi zaliczam Agit :) czuje, ze jestem tam traktowany podmiotowo, mozna wypoczac, skorzystac z sauny, lazni, masazy, moja zona robi sobie przerózne maseczki :) ogólnie jestesmy zadowoleni Odpowiedz Link Zgłoś
proost Re: Lubelskie SPA 24.01.14, 23:12 Dobrze, że poczytałem. Wolę "swoje" SPA, ale to jakieś 500 km od Was... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doris Re: Lubelskie SPA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.03.14, 19:30 W Lublinie polecam SPA Lazuli w hotelu Europa kameralnie,profesjonalnie dla stałych klientów rabaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mixx Re: Lubelskie SPA ! IP: 173.233.219.* 21.03.14, 18:29 A co tam z lubelskim (nowym) stadionem? Podobno tez ma zostac przerobiony na basen i "Spa"? Odpowiedz Link Zgłoś