Dodaj do ulubionych

W Platformie zgrzyta

16.02.12, 09:06
Portal "Wirtualna Polska" przynosi dzis tekst o probach wyrwania wladzy premierowi. Kto sypie piasek w tryby Platformy? Dlaczego premier traci sympatie Salonu? "Myślę, że plan detronizacji Donalda właśnie się rozpoczął – mówi zastrzegający anonimowość poseł PO."

wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Schetyna-chce-przejac-wladze-w-PO-ma-wsparcie-prezydenta,wid,14256983,wiadomosc.html?ticaid=1dee1
Obserwuj wątek
    • Gość: aron Re: W Platformie zgrzyta IP: *.play-internet.pl 16.02.12, 09:36
      daj Boże żeby się pożarli, Jarosław ich powsadza do pudła
      • Gość: bosman aaaaaaaaaaaronku - Jarkacz... IP: *.centertel.pl 16.02.12, 12:08
        jest skończony, już nigdy żadnych wyborów nie wygra (no może do rady osiedla). Będzie z miesiąca na miesiąc coraz bardziej niszowym politykiem, z czasem stanie się planktonem politycznym aż w końcu zejdzie ze zgryzoty lub schiz całkowity wyeliminuje go z życia publicznego. To samo będzie z maciorkiem psycholem.
      • przyboczny Re: W Platformie zgrzyta 16.02.12, 22:34
        " To trochę mnie też kosztuje, to znaczy ja też po głowie obrywam, za to, że nie wszyscy moi ministrowie wykonują swoje zadania tak jak bym chciał, ale dotyczy to nie tylko pani minister Muchy - powiedział w czwartek premier Donald Tusk. Pytany, czy dopuszcza rekonstrukcję rządu, odparł, że dopuszcza ją każdego dnia."

www.tvn24.pl/-1,1735161,0,1,rekonstrukcja-premier-nie-wyklucza-zrobi-przeglad,wiadomosc.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka