Dodaj do ulubionych

Dowcipy pana Janka

16.02.12, 22:40
"W środę podczas posiedzenia komisji sportu Joanna Mucha mówiła o przygotowaniach do Euro 2012. Jej tłumaczenia nie przekonały jednak Jana Tomaszewskiego. Były bramkarz stwierdził, że z panią minister jest jak w dowcipie. - Wiesz jak zapłodnić krowę lodem? Wystarczy ją postawić na lód, sama się wypieprzy - powiedział na boku. "

Ta wypowiedz bardzo rozgniewala innego posla, ktory dal popis "osobistej kultury".

www.tvn24.pl/-1,1735127,0,1,tomaszewski-o-krowie-nie-mam-zadnej-krepacji,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: bosman zawsze był prostakiem... IP: *.centertel.pl 17.02.12, 14:19
      dlatego nadaje się na PiSdeusza.
      • Gość: tracz Re: zawsze był prostakiem... IP: 176.31.202.* 17.02.12, 14:26
        Gdybyś nie był taki głupi, to też byś się nadawał
        • Gość: bosman .!.. IP: *.centertel.pl 20.02.12, 15:09
          ja w z wami pisdaczkami? Wejść między stado tych co się z bucem na łby pozamieniali? Traczu - nie każdy jest traczem. Nawet zero poznał się na PiSowskim oddziale zamkniętym.
      • Gość: moxx Re: zawsze był prostakiem... IP: 173.233.197.* 20.02.12, 22:20
        To prawda, Tomaszewski to cham pospolity (jak i wiekszosc tzw. "futbolistow")...
    • przyboczny Re: Dowcipy pana Janka 20.02.12, 13:42
      Warto chyba dorzucic jeszcze jeden dowcip. Ale tym razem nie autorstwa opozycji lecz koalicji.
      Czasem sie wydaje, ze oni wszyscy w tej koalicji zartuja.

gospodarka.dziennik.pl/emerytury-i-ofe/artykuly/379770,nawet-wicepremier-i-minister-gospodarki-waldemar-pawlak-nie-wierzy-w-zus.html
      • Gość: moxx Re: Dowcipy pana Janka itd. IP: 173.233.197.* 20.02.12, 22:22
        Pawlak? Pawlak wejdzie w koalicje z kazdym kto zapewni stanowiska, synekury i pieniazki dla niego samego i dla jego ludzi !
        • przyboczny Re: Dowcipy pana Janka itd. 21.02.12, 10:27
          Gość portalu: moxx napisał(a):

> Pawlak? Pawlak wejdzie w koalicje z kazdym kto zapewni stanowiska, synekury i p
          > ieniazki dla niego samego i dla jego ludzi !

Nie chce byc zlym prorokiem, ale wydaje mi sie ze "zielone ludziki" ograja Platzforme w sporze o reforme emerytalna.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka