koziorozka 23.03.12, 09:25 Tekst o nowym ZOO a tylko na 5 zdjęciach je widać, reszta to zbliżenia zwierząt, czyli fotki, które równie dobrze można by z encyklopedii wyciąć Tak czy owak ciekawa jestem czy ogród wypiękniał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Vir Czy zobaczymy w ZOO A. Michnika w klatce ? IP: *.nplay.net.pl 23.03.12, 10:53 Czy zobaczymy w ZOO A. Michnika w klatce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman Michnika nie, za to jarusia... IP: *.centertel.pl 23.03.12, 11:18 w otoczeniu klakierów. W klatce z małpami, tam pasują. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moher full Re: Michnika nie, za to jarusia... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.12, 11:51 U nas w Wolsce Jaruś jest po naszej stronie klatki , a michniki wewnątrz . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zamoscianka Re: Zamojskie ZOO po remoncie. Zobacz jak się pre IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.12, 11:07 a wyobraz sobie ze tak!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman fajnie, pewnie się wybiorę ... IP: *.centertel.pl 23.03.12, 11:20 Legwan Kubański w ekosystemie rodem z Borneo to brzmi ciekawie. Do strusi z Lublina bliżej do Leonowa, hodowlane wprawdzie ale zawsze strusie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman normalne miasto, normalne władze, normalny remont IP: *.centertel.pl 23.03.12, 11:34 Nikt, przypuszczam nie zaprzeczy, że przebudowa ZOO w porównaniu z przebudową parku (Sasa) jest operacją bardziej skomplikowaną. A jednak w Zamościu dało się jednocześnie remontować i nie zamykać przed zwiedzającymi. Wprawdzie "w błocie i kurzu" jak pan redaktor zauważył, ale można było i nikomu to nie przeszkadzało. Ludzie! - i obyło się bez wypadku, nikogo lwy nie pożarły, lamy nie opluły, wielbłądy i zebry nie skopały a bizon nie wziął na rogi. Ot, takie sobie przyjazne dla obywatela miejsce. W Saskim jest bardzo groźnie - henbudowcy biegają z łopatami i młotami, buldożery warczą tak że można ogłuchnąć, ogrodnicy szaleją z piłami łańcuchowymi i rżną co się da - no horror Panie! ZAMYKAMY! - na cztery spusty! nie będą nam tu naszych Kochanych Mieszkańców straszyć! A nie daj Boże jakieś dziecię ze strachu się zesra albo i jąkać zacznie? "Mniasto" zbankrutuje kupując pampersy i płacąc odszkodowania. PS: czy w Zamościu obowiązuje inne Prawo Budowlane niż w Lublinie i ZOO w czasie remontu nie było "placem budowy"? - wszak na takie przepisy powołuje się cyrkusz zamykając Sasa. Kto i co chce ukryć? Odpowiedz Link Zgłoś
laav Re: normalne miasto, normalne władze, normalny re 23.03.12, 12:51 Byles moze z dzieckiem w zoo podczas remontu, ze tak piszesz? Bylem ja, byli znajomi i nie powiem, zeby nalezalo to do przyjemnosci. Moim zdaniem zoo powinno byc zamkniete, bo to byla delikatnie rzecz ujmujac trauma dla dzieciakow i kpina ze zwiedzajacych. Czesci zwierzat sie nie dalo zobaczyc. Bloto czy kurz i ogolna rozpierducha naprawde nie byla przyjemna i bardzo, ale to bardzo zalowalem, ze sie tam wybralem. Szkoda bylo i czasu i pieniedzy, a przede wszystkim zawiedzionej miny dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman no cóż laav - widziały gały co brały... IP: *.centertel.pl 23.03.12, 13:02 nie było informacji o remoncie? Skoro już wszedłeś i zorientowałeś się, że Ci nie "pasi" trzeba było zawrócić i zażądać zwrotu kasy. Pewnie jednak byli chętni, skoro ZOO działało. Odpowiedz Link Zgłoś
laav Re: no cóż laav - widziały gały co brały... 23.03.12, 13:19 Nie, nie wiedziałem o tym. Mam chyba do tego prawo. Byłem w okolicach Zamościa, więc chciałem dziecku zrobić niespodziankę i zrobiłem - masz może dziecko? Potrafiłbyś mu odmówić (wcześniej obiecując) stojąc pod bramą zoo, że "nie córeczko, nie wejdziemy, bo trwa częściowy remont" Proszę Cie...:/ Moi znajomi (o czym dowiedziałem się później) nacięli się dokładnie tak samo jak i ja... Nie byłeś w tym zoo podczas remontu, więc proszę nie wypowiadaj się w tej kwestii. Saski i zoo to dwa kompletnie różne tematy. Też uważam, że zamykanie Saskiego w całości to nieporozumienie. Ale nieporozumieniem też było niezamykanie zoo i zwiedzanie placu budowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie gorączkuj się laav... IP: *.centertel.pl 23.03.12, 13:24 bo Ci ciśnienie skoczy, żyłka pęknie i dziecię będzie miało problem. Piszę na podstawie tego co napisała GW. Mam prawo? - mam. Ty masz prawo do swojego zdania? - masz. Jeszcze raz: o remoncie wiedziałeś? - wiedziałeś. Że Twoja córcia tobą rządzi - nie moja wina. Czasem trzeba umieć dziecku odmówić. Dzieci mam - dorosłe. Znajomi nacięli się? - niech nauczą się czytać lub pytać. Wykrzyczałeś się? - no to amen. Odpowiedz Link Zgłoś
laav Re: nie gorączkuj się laav... 23.03.12, 15:02 Czy ja czlowieku Cie obrazam? Jak brakuje argumentow, to najlepiej personalnie komus wyjechac. Mozna i tak. Z mojej strony EOT, szkoda mi czasu na jalowa dyskusje :) Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Zamojskie ZOO 21.04.12, 19:08 W poniedziałek nareszcie otwarcie :))) lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,11584723,Jak_prezentuje_sie_zamojskie_zoo_po_remoncie__Zdjecia_.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OnLin + online IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.04.12, 08:05 koziorozka napisała: > Tekst o nowym ZOO a tylko na 5 zdjęciach je widać, reszta to zbliżenia zwierząt > , czyli fotki, które równie dobrze można by z encyklopedii wyciąć > Tak czy owak ciekawa jestem czy ogród wypiękniał. Online też jest, a więc poza 5 zdjęciami są 4 kamery 24 godziny na dobę :) Odpowiedz Link Zgłoś
domiel6 Re: Zamojskie ZOO po remoncie. Zobacz jak się pre 23.04.12, 10:18 A ja w minione wakacje bylam ze swoim synkiem w remontowanym jeszcze zoo i moje dziecko bylo bardzo zadowolone. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Zamojskie ZOO po remoncie. Zobacz jak się pre 13.05.12, 19:24 A podobno od przybytku głowa nie boli ;) lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,11713959,Zoo_w_Zamosciu_oblezone__Rekord_odwiedzajacych.html Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Zamojskie ZOO po remoncie. Zobacz jak się pre 30.05.12, 05:30 koziorozka napisała: Tekst o nowym ZOO a tylko na 5 zdjęciach je widać, reszta to zbliżenia zwierząt , czyli fotki, które równie dobrze można by z encyklopedii wyciąć Tak czy owak ciekawa jestem czy ogród wypiękniał. -------------------------------------------------------------- Stronka ZOO też nieco wypiękniała, choć nie funkcjonują te kamerki ( może tylko u mnie). Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Zamojskie ZOO po remoncie. Zobacz jak się pre 30.05.12, 09:04 czuk1 napisał: > Stronka ZOO też nieco wypiękniała, choć nie funkcjonują te kamerki ( może tylko > u mnie). U mnie działają, zegar na nich tyka Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Zamojskie ZOO po remoncie. Zobacz jak się pre 30.05.12, 22:28 Chyba brakuje czegoś w moim komputerze, do otwarcia tych plików z kamerkami. Odpowiedz Link Zgłoś
koziorozka Re: Zamojskie ZOO 07.06.12, 18:00 Bardzo fajny pomysł lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,11886784,Polska_czy_Grecja__Surykatka_z_ZOO_w_Zamosciu_juz.html Wierzę w twój wybór mangusto! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Zamojskie ZOO po remoncie. Zobacz jak się pre IP: *.dynamic.chello.pl 28.07.12, 14:13 wybieram sie do zamoscia i na pewno zoo odwiedze lublin.gazeta.pl/lublin/1,35640,12198623,Male__rozbrykane__trupie_glowki___Nowi_mieszkancy.html Odpowiedz Link Zgłoś