maritsa 25.07.02, 21:48 Jeżeli do kogokolwiek dotarła poczta z tymi mnożącymi się wirusami, które opanowały mnóstwo kont na gazecie, to z góry przepraszam najmocniej - to nie ja!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
proo Re: cholerne wirusy 25.07.02, 21:57 Baaaaaaardzo cholerne wirusy! Jestem chyba rekordzistką w ich otrzymywaniu! Mam dośc! proo /zawirusowana absolutnie!/ Odpowiedz Link Zgłoś
maritsa Re: cholerne wirusy 25.07.02, 22:59 Do mnie przychodziło niedawno średnio 30 takich maili dziennie, toż oszaleć można!!! Odpowiedz Link Zgłoś
re_ne Re: cholerne wirusy 25.07.02, 23:04 Jak to dobrze ze ja mieszkam tak daleko!:))) - do mnie dotarly tylko 2. Odpowiedz Link Zgłoś
zlakobieta Re: cholerne wirusy 26.07.02, 11:53 Sprawdzilam konto i mam tylko 3. Chyba jestem malo popularna ;( Odpowiedz Link Zgłoś
ta_mar_ta Re: cholerne wirusy 26.07.02, 12:31 Pewnie mnie admin zje, ale trudno :)) Poczytałam rady z forum o forum i zastosowałam się. Póki portal gazety nie zainstaluje skanera anty-vir poczty należy założyć skrzynkę na np wp.pl, która ma skaner całkiem porządny( lub innym portalu: niech będzie interia)i nakazać przekierowanie poczty z gazety na nową skrzynkę. A gazeta niech sie wstydzi. Ot co ! Odpowiedz Link Zgłoś
wredna2 Re: cholerne wirusy 26.07.02, 16:22 Tak mnie nastraszyliscie, ze dzisiaj trzech niezapowiedzianych listow nie przeczytalam i nie otworzylam dolaczonych doń zalacznikow!!! Cyz to kolejny syndrom naszych wrednych czasow??? Odpowiedz Link Zgłoś
kwieto Re: cholerne wirusy 26.07.02, 20:56 Gazeta ma duuuuuzy problem. Dostalem dzis wirusa od siebie samego, wczesniej dostalem kilka ostrzezen, ze z mojego konta sa rozsylane wirusy. Co ciekawe, po pierwsze mam zainstalowane porzadne oprogramowanie antywirusowe, po drugie uzywam Macintosha, wiec PeCetowe wirusy u mnie zwyczajnie nie dzialaja. Czyzby zostal zawirusowany serwer wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: cholerne wirusy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.07.02, 10:21 wlasnie komp zalapal tego cholernego wirusa....co mam zrobic?????? pomocy!!!!!!!!!!otworzylam nieswiadomie myslam ze to od kolezanki....i mam ambaras............ Odpowiedz Link Zgłoś
anx Re: cholerne wirusy 30.07.02, 15:48 A ja ściągnęlam te zawirusowane wiadomości Outlookiem ale nie chciały mi się otworzyć (całe szczęście). Tak mi się wydawało, że coś jest nie tak..... Odpowiedz Link Zgłoś