01.04.12, 09:33
W związku z ostatnio pojawiającymi się krytykami zachowań w necie, szczególnie na forach, na naszym sukcesywnie będą wprowadzane z dniem 1 Kwietnia innowacje.
Pisać i komentować będą mogli tylko zarejestrowani użytkownicy.
Dotychczasowe aktywne konta będą musiały być aktywowane jedynie w przypadku naruszenie regulamiu i netykiety forum.
Rejestracja będzie aktywowana dopiero po otrzymaniu pod wskazany adres pocztą tradycyjną kodu potrzebnego do aktywacji konta.
Blogowanie na forum zostanie uniemożliwione. Autor posta w tym samym wątku nie będzie mógł sam siebie komentować. Wpisy będą się aktywowały jedynie w przypadku dokonania ich jako komentarz do obcej wypowiedzi.
Mamy nadzieję, że te i następne usprawnienia pozwolą naszemu forum stać się wzorcem dla kraju i staną się standardem ogólnoświatowym.
Czekamy na jeszcze inne pomysły użytkowników forum. :)
pzdr.
Obserwuj wątek
    • kainel.kemezrp ;-) z radością czytam o tych zmianach 01.04.12, 10:11
      myśle że przydałoby się żeby zarejestrowani użyszkodnicy otrzymywali dodatkowo token z elektrodami podłacznymi do bransoletek na obu rękach
      urządzenie to miałoby i tę funkcję że wykrywałoby zawczasu nieuświadomioną jeszcze chęć trolowania i raaaaaaziłoby ellllekktttrrrowssstrząsammii
      jako forma prewencji
      ...
      hmm całkiem zapomniałem przez tę zimę za oknem że dziś ten dzień
      ale coś mi się zda że niełatwo będzie dziś wykryć gdzie się uśmiechnąć...
      pzdr.
      • empi Re: ;-) z radością czytam o tych zmianach 01.04.12, 10:19
        > myśle że przydałoby się żeby zarejestrowani użyszkodnicy otrzymywali dodatkowo
        > token z elektrodami podłacznymi do bransoletek na obu rękach
        Leniak, nie nadążasz! Wystarczy, że po urodzeniu zaczipują zgodnie z ustawą antyterrorystyczną a Ciebie pod przymusem zobowiążą do tego. Jeden impuls i jesteś w porzo gość. :). Nawet nie podejmiesz próby, do głowy Ci nie przyjdzie coś niestosownego! Na dodatek będzi Ci się wydawał0, że z natury już taki porządny jesteś. :)
        pzdr.
      • andrzej.sawa Re: ;-) z radością czytam o tych zmianach 01.04.12, 10:21
        Na dwie ręce - to stałeś się przeciwnikiem lewaków?
    • andrzej.sawa Re: Uwaga!!! 01.04.12, 10:16
      Empi,pytałem czy będziesz kandydował na Prezydenta Lublina?

Widać ,że tak,bo przygotowujesz narzędzia cenzury,żeby sekować przeciwników swojej władzy.

Gratuluję.Tak trzymać!
      • empi Re: Uwaga!!! 01.04.12, 10:21
        Nie odpowiem ! Mogę Cię olać bo nie jesteś moim elektoratem. ;)
        pzdr
        • psotnik.kolatek Re: Uwaga!!! 01.04.12, 10:34
          Uff... jakie to szczescie, ze mam 6 nozek i jeszcze czulki ;P.
          • andrzej.sawa Re: Uwaga!!! 01.04.12, 10:41
            Ja jestem jak ameba - mam nibynóżki.
            • psotnik.kolatek Re: Uwaga!!! 01.04.12, 10:48
              Biedulek, nie mozesz nosic bransoletek. Takich zlotych, srebrnych, z bursztynu lub takich nadzwyczajnych - z lapis lazuli...
              • Gość: funio Re: Uwaga!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.04.12, 10:58
                sprawa poważna a wy tu dowcipkujecie, jak dzieci. Dziecinada. Czas to wszystko wcielić w życie i forum nabierze poważnego kształtu jak odpowiedzialni ludzie będą na nim przebywać.
                • psotnik.kolatek Re: Uwaga!!! 01.04.12, 11:03
                  He, he, he nuuuuuuuudziarz ;-))
                  • Gość: funio Re: Uwaga!!! IP: *.rzeszow.vectranet.pl 01.04.12, 11:12
                    forum to nie miejsce do zabawy. Pomyśl, że stworzono je dla ludzi poważnych a, dla ciebie to tylko miejsce do igraszek. Ty i tobie podobni są plagą tego forum i całego internetu.
                    • psotnik.kolatek Re: Uwaga!!! 01.04.12, 11:17
                      Czlowieku biedny ;-)))) Plaga internetu? Ty nawet nie wiesz, ze siedze u Ciebie za kanapa, w szafie, w Twoich ksiazkach (dlaczego ich tak niewiele u Ciebie?), a nawet mozesz mnie znalezc w Twojej spizarce. Bój sie, bój psotnika kolatka ;-))))))))))
              • andrzej.sawa Re: Uwaga!!! 01.04.12, 11:46
                Ale jest pożytek,przyszły Prezydent Lublina Empi nie da rady zakuć mnie w dyby.
    • psotnik.kolatek Re: Uwaga!!! 01.04.12, 11:14
      No dobrze, poniewaz zostalam przywolana do porzadku, ze ja sobie dowcipkuje, a sprawa jest powazna, to ja - psotnik kolatek - proponuje, zeby kazdy uzyszkodnik sam nakladal sobie bana, w przypadku, gdy bedzie smecil, nudzil i judzil i wtedy gdy bedzie plotl glupoty. Co niniejszym wlasnie czynie ;-)))))))).
      • andrzej.sawa Re: Uwaga!!! 01.04.12, 11:50
        A nie wystarczy na głupotę nakleić metkę Mądrość i zostajesz - taka zwykła biurokratyczna manipulacja.
        • psotnik.kolatek Re: Uwaga!!! 01.04.12, 11:57
          Eee tam ;( ... Na socjotechnikach i paradygmatach to sie zna filipek.
          • bosonoga.contessa Prima aprilis? 01.04.12, 12:24
            Empi, jeśli to nie jest prima aprilis, to się zbłaźnisz.
            A wydawało mi się, ze jesteś wielki.....
            • psotnik.kolatek Re: Prima aprilis? 01.04.12, 12:39
              Dlaczego ma sie zblaznic? Ma goracych zwolennikow, zeby nie powiedziec... poplecznikow ;-)

(...)Re: Uwaga!!!IP: *.rzeszow.vectranet.pl
              Gość: funio 01.04.12, 10:58 Odpowiedz
              sprawa poważna a wy tu dowcipkujecie, jak dzieci. Dziecinada. Czas to wszystko wcielić w życie i forum nabierze poważnego kształtu jak odpowiedzialni ludzie będą na nim przebywać. (...)

Ej, ksiezniczko, okazuje sie, ze nie tylko bosonoga, ale i nieodpowiedzialna ;-)
            • andrzej.sawa Re: Prima aprilis? 01.04.12, 12:39
              Masz wątpliwości?
              • bosonoga.contessa Re: Prima aprilis? 01.04.12, 12:45
                andrzej.sawa napisał:

> Masz wątpliwości?

Chyba wiesz, kto nie ma wątpliwosci? :))
            • empi Re: Prima aprilis? 01.04.12, 12:55
              to są zarządzenia odgórne do których i ja się muszę zastosować. Czułem wewnętrzną potrzebę ich ujawnienia. Możesz to traktować jako przeciek w imię walki o demokrację, uczciwość itd.. Zarzędzenia te wynikają z postulatów oczywiście zdrowej części forumowych użyszkodników. Daję głowę, że jakby zrobić referendum z pytaniem: czy jesteś za poważną dyskusją na forum?, wszyscy byliby za, później zaczęli by sięwszyscy zastanawiać co to znaczy poważna dyskusja i co jest poważną dyskusją :)
              pzdr.
              • psotnik.kolatek Re: Prima aprilis? 01.04.12, 13:03
                No i co Ty teraz zrobisz, empi? Juz bosonoga contessa nie bedzie Ci mogla wyrazac na forum uczuc (podziwu, rzecz jasna), bo od razu pani malzonka cap za dane z konta i ksiezniczke do sadu o zabor mienia ;-))))).

ACTA, ACTA... oops... mialo byc AUTOR, AUTOR...
                • empi Re: Prima aprilis? 01.04.12, 13:08
                  bez nakazu prokuratora lub sądu nie dostanie ;). Jak zawinię to się sam przyznam, a co!, niech moje Słonko choć trochę będzie zazdrosne! :). Ponadto podział łupów powinien być rzeczą normalną w tym zbójeckim świecie.
                  pzdr.
                  • psotnik.kolatek Re: Prima aprilis? 01.04.12, 13:17
                    Sad, sadem, ale sprawiedliwosc musi byc po zony woli... Wyobraz sobie cos takiego:

• bosonoga.contessa Re: Prima aprilis? 01.04.12, 13:31
                      doskonałe!!
                      • psotnik.kolatek Re: Prima aprilis? 01.04.12, 14:15
                        Empiemu zmiekla rura?
                        • bosonoga.contessa Re: Prima aprilis? 01.04.12, 14:18
                          Czy to na pewno była "rura"? :PPP
                          • psotnik.kolatek Re: Prima aprilis? 01.04.12, 14:24
                            Glupawka siega szczytow Himalajow ;-)))))). Zmykam ;-)

Milego :-)
                • bosonoga.contessa Re: Prima aprilis? 01.04.12, 13:12
                  psotnik.kolatek napisał:

> No i co Ty teraz zrobisz, empi? Juz bosonoga contessa nie bedzie Ci mogla wyraz
                  > ac na forum uczuc (podziwu, rzecz jasna), bo od razu pani malzonka cap za dane
                  > z konta i ksiezniczke do sadu o zabor mienia ;-))))).
                  >
                  Jeśli miałabym to ująć precyzyjnie, to nie o zabór, a bardziej o rozbiór Empi'ego mi chodzi.

• empi Re: Prima aprilis? 01.04.12, 13:16
                    > bardziej o rozbiór Empi'ego mi chodzi.
                    czyli podział łupu :)
                    pzdr.
                    • bosonoga.contessa Re: Prima aprilis? 01.04.12, 13:19
                      empi napisał:

> > bardziej o rozbiór Empi'ego mi chodzi.
                      > czyli podział łupu :)
                      > pzdr.

Gdyby to był Empi I Wielki, to zaanektowałabym i o zadnym podziale nie byłoby mowy :DDDD
                      Jednak, gdy "król jest nagi", to trzeba pomysleć, czy sie dzielic, czy oddać w całosci bez bitwy. W koncu o wygranie wojny idzie:))))
    • tajnos.agentos Re: Uwaga!!! 01.04.12, 13:17
      Zdecydowanie popieram i mam postulat taki, żeby każdy nowy użytkownik zakładając profil podpisywał w przytomności dwóch świadkw deklarację, że nigdy nie popełnił żadnego przestępstwa ani wykroczenia przeciw dobrym obyczajom choćby to było nawet odlanie się w bramie ani że nie ma zamiaru świadomie popełnić wyżej wymienionych w przyszłości.
      • empi Re: Uwaga!!! 01.04.12, 13:23
        i z parafii poświadczenie o moralności :)
        pzdr.
        • bosonoga.contessa Re: Uwaga!!! 01.04.12, 13:28
          zapomnieliscie o IPN!!
          • psotnik.kolatek Re: Uwaga!!! 01.04.12, 13:30
            To juz idzmy "po calosci" - zusie, krusie i skarbowce... I zaswiadczeniu o spowiedzi wielkanocnej!
            • bosonoga.contessa Re: Uwaga!!! 01.04.12, 13:33
              no, tu mnie macie! Nie chodzę do spowiedzi:(((( Czyli koniec z forum lubelskim:(((
              • psotnik.kolatek Re: Uwaga!!! 01.04.12, 13:39
                Nie martw sie, tylko ryby nie biora...
                • tajnos.agentos Re: Uwaga!!! 01.04.12, 17:31
                  Myślę, że można zrobić wyjątek na zasadzie odstępstwa. Zamiast zaświadczenia ze spowiedzi, niech dostarczy zaświadczenie o wpisie do rejestru.:)
        • andrzej.sawa Re: Uwaga!!! 01.04.12, 13:57
          No to empi - wypadasz z forum,bo tacy co rozważają pójście do polityki,to z moralnością nie mają nic wspólnego.

Empi na Prezydenta
          ......
          ......
          ......
          Empi na Prezydenta!!!!!!!!!!!!!

Hura!!!!!!!!!!!
          • empi Re: Uwaga!!! 01.04.12, 14:03
            nie podskakuj, bo dopiszemy do regulaminu ograniczenia związane z miescem zamieszkania, w ten sposób zostanie Ci tylko forum Chełm :)
            pzdr.
            • zubelz Re: Uwaga!!! 01.04.12, 16:32
              Empi!. DOPISZ a masz u mnie dozgonną wdzięczność. Jednego nudziarza będzie mniej.
              • andrzej.sawa Re: Uwaga!!! 01.04.12, 16:42
                A kiedy Ty znikniesz?
            • andrzej.sawa Re: Uwaga!!! 01.04.12, 16:41
              Empi,bo doniosę Pani Redaktor?
              • empi Re: Uwaga!!! 01.04.12, 16:48
                > Empi,bo doniosę Pani Redaktor?
                Jak zawsze?;)
                pzdr.
                • andrzej.sawa Re: Uwaga!!! 01.04.12, 16:53
                  Jawohl,Herr President!!!!
    • psotnik.kolatek Ciszkiem, milczkiem wycofal sie na z gory... 01.04.12, 22:15
      ...upatrzone pozycje! Zdac mi tu zaraz relacje z tego przekretu i wytlumaczyc sie prosze ;-).
      • tajnos.agentos Re: Ciszkiem, milczkiem wycofal sie na z gory... 01.04.12, 22:21
        Oj, nie obędzie się bez sejmowej kumisyji śledczej, może nawet trza bedzie pchnąć kogoś zaufanego do chameryki, coby poprosił zaprzyjaźnionych senatorów o pomoc w rozwikłaniu tej afery...
      • bolero48 Re: Ciszkiem, milczkiem wycofal sie na z gory... 01.04.12, 22:21
        Empi? Przekręt? Niemożliwe! Taki prawy op!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka