kainel.kemezrp 13.04.12, 08:30 Pisaliśmy wszystko o uniwersytecie zgodnie z prawdą. chyba powinno być zgodnie z "Prawdą" a może i z "Rudym Prawem" czy "Neues Deutschland" straszna kabareciara z tej Hołdy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kainel.kemezrp utworek muzyczny na okoliczność 13.04.12, 08:34 Dąbrowski może spokojnie sobie śpiewać: Nie wiem czy wierzę jej czy nie wierzę , wierzę jej czy nie wierzę. Boli mnie głowa i nie mogę spać , chociaż dokoła wszyscy już posnęli , nie mogę leżeć a nie mogę wstać, parę lat życia darmo diabli wzięli Tylko noc, noc, noc, płoną światła ramp, nocny reflektor teren przeczesuje, owo światło to jak ja dobrze znam, nigdy nie gaśnie ktoś zawsze obserwuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp zapraszam do zabawy 13.04.12, 08:40 piątek 13 imieniny Przemysława, Długomiła, Hermenegilda, Hermenegildy, Idy, Jana, Justyna, Małgorzaty, Marcjusza i Przemysła zróbmy imprezę okolicznościową poszukajmy muzyczki dla Michałowskiego i Hołdy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: zapraszam do zabawy IP: 62.244.130.* 13.04.12, 09:05 ...dlaczego... dlaczego... dlaczego (cytując klasyka, p. Cymańskiego...)... niektórzy są tak spragnieni... czy pojąc się w źródełku - między jednym haustem a drugim haustem - mają chwilę dla siebie... dla higieny własnego umysłu... czy starcza im czasu, by spojrzeć sobie w oczy... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp pieśń Stanisława M. 13.04.12, 08:47 dalej w kimacie pudelsa a co link Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie wydaje ci się leniaku... IP: *.centertel.pl 13.04.12, 09:07 że Pan Rektor uznał że nie ma szans i podwinął ogon, opluwając wokół wszystko i wszystkich? "Płochomu dansioru i jajca mieszajut" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman nie "po co" tylko "dlaczego?" IP: *.centertel.pl 13.04.12, 09:34 dlatego, że masz się za wyrocznie i jedynego sprawiedliwego i pieprzysz. Nienawidzisz GW i bez względu na to co w niej napiszą będziesz pluł - obsesja? Zapewne. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp smętne bosmany zasnuły forum 13.04.12, 09:40 ciężkie tajnosy się przewalają smędzą i pierdzą a jaj nie mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman leniaku... IP: *.centertel.pl 13.04.12, 09:18 poczytaj Leniak - jedyny sprawiedliwy i bez skazy? Odpowiedz Link Zgłoś