Dodaj do ulubionych

Baabkaaa baaaaabkaaa robimyyyy babkeeeeeee ;)))

26.03.12, 10:55
Szukałam przepisu na babkę i znalazłam coś takiego:

https://www.youtube.com/watch?v=zmNjaKx4JuU<a href="[/video]" target="_blank" rel="nofollow">

Najpierw wkurzyłam się okrutnie gdyż po liczbie odsłon spodziewałam się jakiegoś super przepisu wink))) Później był tylko śmiech wink

PS. Macie może jakiś sprawdzony przepis na babkę, co to robi się ją śpiewająco? wink
Obserwuj wątek
    • wrobel_swirek Re: Baabkaaa baaaaabkaaa robimyyyy babkeeeeeee ;) 26.03.12, 10:57
      www.youtube.com/watch?v=zmNjaKx4JuU
      • rena-ta49 Re: Baabkaaa baaaaabkaaa robimyyyy babkeeeeeee ;) 26.03.12, 13:21
        Hehehe, ten gościu taki wesołek ? smile
        • tropem_misia1 Re: Baabkaaa baaaaabkaaa robimyyyy babkeeeeeee ;) 27.03.12, 06:32
          nie śpiewa się
          na babkę się nie dyszy!!
          • tadeusz_ski.51 Re: Baabkaaa baaaaabkaaa robimyyyy babkeeeeeee ;) 27.03.12, 10:31
            Tropcia ma rację
            • tropem_misia1 Re: Baabkaaa baaaaabkaaa robimyyyy babkeeeeeee ;) 27.03.12, 15:39
              opadnie
              jak nic
              • tadeusz_ski.51 Re: Baabkaaa baaaaabkaaa robimyyyy babkeeeeeee ;) 27.03.12, 16:06
                tropem_misia1 napisała:
                > opadnie
                > jak nic
                --------------
                noooooo... opadnie, nie ma siły!
          • darima_ka Re: Baabkaaa baaaaabkaaa robimyyyy babkeeeeeee ;) 27.03.12, 17:41
            Dyszy?
            A jak zadyszki dostanę od dyszenia?
            • zak-1 Re: Baabkaaa baaaaabkaaa robimyyyy babkeeeeeee ;) 27.03.12, 21:07
              Ciekawe gdzie się taki urodził ? może jakieś koncerty daje ?
              • darima_ka Re: Baabkaaa baaaaabkaaa robimyyyy babkeeeeeee ;) 27.03.12, 21:29
                Chcesz go zaprosić ,żeby śpiewająco pieczenie załatwił?big_grin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka