kainel.kemezrp 20.04.12, 21:16 tak się porobiło że głównie ja piszę o TS... a żaden ze mnie Marceli Rozwadowski przecie ;-) niom Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kainel.kemezrp wy sobie myślicie że ja się nabijam 20.04.12, 21:34 no i macie rację owszem się nabijam ale wiem też że póki co to nie zaszkodzi TS mój jad nie ma opcji... podoba mi się i artykuł (to już drugi dziś - i robię się niespokojny) no ale nie o tym pisać miałem idzie o Bitwę o literatkę sorki literaturkę Paweł Dunin-Wąsowicz, Krzysztof Księski i Wojciech Orliński ciekawe trio Księski wiadomo tutejszy element ze środowiska mało w sumie ciekawego aczkolwiek trzeba mu przyznać że jak się wyjrzy za palmę co to mu odbiła to widac resztki człowieka z pasją no nie będę się rozpisywał - tutejszy jest - znacie - macie opinię Dunin junior - hmm senior to jest ktoś - dużego formatu człowiek młody coś niewątpliwie kmini coś sobie toczy a to w jakie mendia się wciśnie a to zgaśnie a to błyśnie -znaczy powiedziałbym że w bólach dorasta (ino ile można) wciąż ciekawi mnie co z niego wyrośnie ;-) Orliński no cóż zdrajca sprzedawczyk - osobowość podła do tego buc właściwie to jeden z trzech ;-) mających być na scenie czyli zapowiada się ciekawie choć na dwoje wujek Michnik wróży równie dobrze mogą spartolić temat dokumentnie... ... hmm jako PPSiak na taką dyskusję wybrałbym się z co najmniej jednym zgniłym jajem dlatego też nie pójdę ale sobie oglądnę i zapewne opluje monitor... ... e tam... zdrada też jest darem od Boga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... też się nie nabijam... IP: *.ip.netia.com.pl 20.04.12, 22:11 ...z całego artykułu - dla mnie - najbardziej fascynujący jest cennik... a zwłaszcza, jak się on przekłada na - jak to ładnie ująłeś "Bitwę o literatkę"... czyli po mojemu "rozważania stryczne" "ałutorytetów"... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainel cennik... IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.12, 10:48 to rzecz ważna bo jakby nie patrzeć decyduje on o tym czy TS jest dostępny dla ludzi czy nie zobaczmy cóż on tam głosi bitwy na smutki są bezpłatne - w sumie wiadomo kto by chciał płacić za propagandę podprogową choć jawną? sporym minusem pomysłu na owe bitwy jest to że dyskutanci z założenia niczym się od siebie nie różnią w efekcie przypomina to rozmowy w okopie w którym oczekują na rozpoczęcie wojny - oczekują już tak długo że gdyby wybuchła to by jej nie rozpoznali ale ale o cenach miało być ;-) sztuka teatralna to 40, 85 i 100 zł. sztuka dla dzieci to 30 zł hałasowanie to 20, 30 i 40 zł hmm... z dwójką czy trójka dzieci bym się może wybrał raz do roku podobnie ze sztuką teatralną hałasowania to ja akurat mam pod dostatkiem ale strasznie niedostępne to nie jest tak na tle ogólnym to myślę że TS się niczym pozytywnym nie wyróżnia gdy mówimy o cenach Osterwa dla przykładu tak się ceni: link Andersen zaś tak: link biorąc pod uwagę że to początki i marka TS jest dopiero w budowie to cóż wyglądać może że jest to miejsce dla snobów wskazuje na to np. porównanie cen IMKI z ceną TS na tę samż sztukę IMKA: I-IV rząd: 70 zł V-XI rząd: 50 zł wejściówki: 20 zł bilety studenckie: 30 zł bilety dla seniorów: 35 zł bilety grupowe: 45 zł ... jaka jest kalkulacja TS nie mam pojęcia ... moim zdaniem szału nie ma ale też i tragedii specjalnej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: cennik... IP: *.adsl.inetia.pl 21.04.12, 14:12 > biorąc pod uwagę że to początki i marka TS jest dopiero w budowie to cóż wyglądać może że jest to miejsce dla snobów ...pytanie, czy snoby o tym wiedzą... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp a po co my piszemy? 21.04.12, 18:43 niech się dowiadują i snobują na bywanie w TS ;-) Odpowiedz Link Zgłoś