kainel.kemezrp 29.04.12, 11:31 Empiku nie wypada cenzurować posłanki historycznym postaciom też doprawdy nie wypada dokładać nie rozumiem twej interwencji Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
empi Re: Zofia... 29.04.12, 11:37 Nie ja to zrobiłem, lecz decyzję uważam za zasadną. Nie składaj reklamacji na forum, nie miejsce tu na to. Znasz maila do mnie i do forum@agora.pl. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp e tam 29.04.12, 12:07 do ciebie to mogę napisać o czymś fajnym dyktatura lumpenproletariatu do takich rzeczy nie należy według mnie ... ale popis posłanki jest lubelski wiec myślę że forum Lublin jest odpowiednie... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp nieistotne... 29.04.12, 12:34 nie przywiązuję się do postów.... kamieniem ani w Zofię ani w Hewę też nie rzucę... zwyczajnie skojarzenie opisałem historyczne i językowe ... nie ma potrzeby afery robić ja do Michnika w sprawie Popiołkowej pisać nie będę ... myślę że jest to przejaw choroby władzy jaka dotkła panią Zosię zwyczajna rzecz w sumie choć zabawna Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: nieistotne... 29.04.12, 13:54 Post Zubelza też wyleciał. A za cóż to? Napisał tylko, że nie cierpi tej baby. Czy od teraz musimy lubić babsztyle z palikociarni? Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp nadgorliwość Wampirze 29.04.12, 14:03 Zublez przyznawał tez Popiołkowej rację co prawda chyba nie odnośnie rynsztkowego języka ino odnośnie kamienicy w której chce ona wykupić mieszkanie ale zawsze przyznawał ... po prostu forumowy Ruch Palikota był za nerwowy i pociął wsio czego nie był w stanie zrozumieć ;-) żadna tajemnica zwykłe "efekt kosza" Odpowiedz Link Zgłoś
empi Re: nieistotne... 29.04.12, 14:12 Przywróciliśmy siłą forumowego poczucia własnej odpowiedzialności za całokształt. :) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp bosz i się zrobiła sprawa Gorgonowej 29.04.12, 14:15 a to przecie jedynie drobiazg by nie rzec plankton Odpowiedz Link Zgłoś
zubelz Re: przypomnę 29.04.12, 11:51 Nie cierpię tej baby, ale tu ma rację. Ja czy Bosman, powiedzieli byśmy jeszcze dosadniej. Głupota i lenistwo "naszych" urzędasów przerasta kosmos!!!. Odpowiedz Link Zgłoś