kainel.kemezrp 08.05.12, 23:00 nic więcej nie powiem link gdzie jest dobra prasa? przygniotła ją statuetka czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kainel.kemezrp 3mam kciuki za inicjatywę 08.05.12, 23:08 Nieśpiała, Pokory i Bołobowicza... i to nawet mimo tego że Nieśpiał nie lubi słuchac mnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp albo to... 08.05.12, 23:20 kto jest szkodnikiem w Lublinie link i cóż wiedza moi drodzy a nie balablologia no i dziennikarstwo jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Re: wow IP: 89.167.0.* 09.05.12, 06:42 kainel.kemezrp napisał: > nic więcej nie powiem link > gdzie jest dobra prasa? > przygniotła ją statuetka czy co? To tylko wierzchołek góry ale dobrze, że ktoś na nią wlazł, bo od samego początku chodziło o uwłaszczenie na publicznym, za publiczne i osób publicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: folkatka Re: wow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 13:40 No, no.... Jestem mile zaskoczona, nie znałam tej witryny, dzienx Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.filipowicz Łał, to tylko po dgórze 09.05.12, 20:07 Gość portalu: folkatka napisał(a): > No, no.... > > Jestem mile zaskoczona, nie znałam tej witryny, dzienx Cała nieprzyjemność z jej zawartości po mojej stronie, a przyjemność, że tak to widzisz - cho to nadal tylko wierzchołek nomenklaturowej góry. Wszystko co jest zawarte w tamtej publikacji jest tylko częścią większej całości, bo reszta jest jeszcze w weryfikacji rzetelności. Zapisane tam zostały fakty oparte o twarde dokumenty, a wypadałoby jeszcze dodać egzekwowanie przez MSWiA udostępnienia i publikacji w BiP przez urząd wojewódzki decyzji wojewody o zgodzie na budowę, która zresztą wkrótce została zmieniona... Są jeszcze inne fakty, które muszą zostać zweryfikowane, bo nigdy nie upowszechniam niczego czego uprzednio nie sprawdzimy pod kątem 100% wiarygodności. Kłopot polega na tym, że PO zablokowało dostęp do szeregu informacji więc nawet legitymacja prasowa i biuro prasowe MSWiA nie pomaga:( Pod koniec maja odbędzie się w Warszawie Kongres Stowarzyszenia "Niepokonani 2012" i jak dobrze pójdzie to ujawnimy potwierdzone już fakty, które spowodują takie trzęsienie ziemi, że susły zwiększą swoją kolonię pod Świdnikiem o wszystkich lokalnych polityków i... nie tylko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Łał, to tylko po dgórze 09.05.12, 20:36 A koniec tych obwieszczeń będzie równie żałosny jak zapowiadany tu hucznie dzień gniewu. Bleee, że zacytuję kolegę forumowicza ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Mogą być i doliny IP: 89.167.0.* 09.05.12, 23:30 wampir-wampir napisał: > A koniec tych obwieszczeń będzie równie żałosny jak zapowiadany tu hucznie dzie > ń gniewu. Bleee, że zacytuję kolegę forumowicza ;-))) Zobacz co komentujesz, a później poszukaj źródeł... Efekty są ważniejsze niż medialne czyny... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Mogą być i doliny 10.05.12, 12:11 Skomentowałem twój bełkot. Źródeł twojego oszołomstwa szukać nie zamierzam. Wisi mi to, jedyny problem to to, że zaśmiecasz każdy wątek wartymi funta kłaków proroctwami :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Co ma wisieć nie utonie IP: 89.167.0.* 10.05.12, 17:30 wampir-wampir napisał: > Skomentowałem twój bełkot. Źródeł twojego oszołomstwa szukać nie zamierzam. Wis > i mi to, jedyny problem to to, że zaśmiecasz każdy wątek wartymi funta kłaków p > roroctwami :P Mimo wszystko współczuję, współczuję najbliższej Tobie kobiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleee... Re: Co ma wisieć nie utonie IP: *.lodz.mtl.pl 10.05.12, 17:37 > Mimo wszystko współczuję, współczuję najbliższej Tobie kobiecie. ...dlaczego?... bleee... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Co ma wisieć nie utonie 10.05.12, 19:04 Nieodgadnione są meandry rozumowania tego świra, take it easy ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz Bo jak wisi, to nie stoi... IP: 89.167.0.* 10.05.12, 20:15 wampir-wampir napisał: > Nieodgadnione są meandry rozumowania tego świra, take it easy ;-))) Ubogo, a zarazem monotonnie - świr, nawiedzony, oszołom... Mimo wszystko nadal współczuję - oczywiście kobiecie Tobie najbliższej, bo poza ubogością słowną jeszcze ciągły stan zwisu... Odpowiedz Link Zgłoś
wampir-wampir Re: Bo jak wisi, to nie stoi... 10.05.12, 20:24 Hmm, napisałem że Ty mi wisisz, filipowicz oraz powody twojego matołectwa. Czy twoja odpowiedź oznacza, że uważasz się za fiuta? No cóż, pierwszy raz muszę sie z tobą zgodzić :P Odpowiedz Link Zgłoś