08.05.12, 23:00
nic więcej nie powiem link
gdzie jest dobra prasa?
przygniotła ją statuetka czy co?
Obserwuj wątek
    • kainel.kemezrp 3mam kciuki za inicjatywę 08.05.12, 23:08
      Nieśpiała, Pokory i Bołobowicza...
      i to nawet mimo tego że Nieśpiał nie lubi słuchac mnie ;-)
    • kainel.kemezrp albo to... 08.05.12, 23:20
      kto jest szkodnikiem w Lublinie link
      i cóż wiedza moi drodzy a nie balablologia
      no i dziennikarstwo jest
    • Gość: andrzej.filipowicz Re: wow IP: 89.167.0.* 09.05.12, 06:42
      kainel.kemezrp napisał:
      > nic więcej nie powiem link
      > gdzie jest dobra prasa?
      > przygniotła ją statuetka czy co?

To tylko wierzchołek góry ale dobrze, że ktoś na nią wlazł, bo od samego początku chodziło o uwłaszczenie na publicznym, za publiczne i osób publicznych.
      • Gość: folkatka Re: wow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.12, 13:40
        No, no....

Jestem mile zaskoczona, nie znałam tej witryny, dzienx
        • andrzej.filipowicz Łał, to tylko po dgórze 09.05.12, 20:07
          Gość portalu: folkatka napisał(a):
          > No, no....
          >
          > Jestem mile zaskoczona, nie znałam tej witryny, dzienx

Cała nieprzyjemność z jej zawartości po mojej stronie, a przyjemność, że tak to widzisz - cho to nadal tylko wierzchołek nomenklaturowej góry.
          Wszystko co jest zawarte w tamtej publikacji jest tylko częścią większej całości, bo reszta jest jeszcze w weryfikacji rzetelności.
          Zapisane tam zostały fakty oparte o twarde dokumenty, a wypadałoby jeszcze dodać egzekwowanie przez MSWiA udostępnienia i publikacji w BiP przez urząd wojewódzki decyzji wojewody o zgodzie na budowę, która zresztą wkrótce została zmieniona...

Są jeszcze inne fakty, które muszą zostać zweryfikowane, bo nigdy nie upowszechniam niczego czego uprzednio nie sprawdzimy pod kątem 100% wiarygodności.
          Kłopot polega na tym, że PO zablokowało dostęp do szeregu informacji więc nawet legitymacja prasowa i biuro prasowe MSWiA nie pomaga:(

Pod koniec maja odbędzie się w Warszawie Kongres Stowarzyszenia "Niepokonani 2012" i jak dobrze pójdzie to ujawnimy potwierdzone już fakty, które spowodują takie trzęsienie ziemi, że susły zwiększą swoją kolonię pod Świdnikiem o wszystkich lokalnych polityków i... nie tylko ;)
          • wampir-wampir Re: Łał, to tylko po dgórze 09.05.12, 20:36
            A koniec tych obwieszczeń będzie równie żałosny jak zapowiadany tu hucznie dzień gniewu. Bleee, że zacytuję kolegę forumowicza ;-)))
            • Gość: andrzej.filipowicz Mogą być i doliny IP: 89.167.0.* 09.05.12, 23:30
              wampir-wampir napisał:
              > A koniec tych obwieszczeń będzie równie żałosny jak zapowiadany tu hucznie dzie
              > ń gniewu. Bleee, że zacytuję kolegę forumowicza ;-)))

Zobacz co komentujesz, a później poszukaj źródeł...
              Efekty są ważniejsze niż medialne czyny...
              • wampir-wampir Re: Mogą być i doliny 10.05.12, 12:11
                Skomentowałem twój bełkot. Źródeł twojego oszołomstwa szukać nie zamierzam. Wisi mi to, jedyny problem to to, że zaśmiecasz każdy wątek wartymi funta kłaków proroctwami :P
                • Gość: andrzej.filipowicz Co ma wisieć nie utonie IP: 89.167.0.* 10.05.12, 17:30
                  wampir-wampir napisał:
                  > Skomentowałem twój bełkot. Źródeł twojego oszołomstwa szukać nie zamierzam. Wis
                  > i mi to, jedyny problem to to, że zaśmiecasz każdy wątek wartymi funta kłaków p
                  > roroctwami :P

Mimo wszystko współczuję, współczuję najbliższej Tobie kobiecie.
                  • Gość: bleee... Re: Co ma wisieć nie utonie IP: *.lodz.mtl.pl 10.05.12, 17:37
                    > Mimo wszystko współczuję, współczuję najbliższej Tobie kobiecie.

...dlaczego?... bleee...
                    • wampir-wampir Re: Co ma wisieć nie utonie 10.05.12, 19:04
                      Nieodgadnione są meandry rozumowania tego świra, take it easy ;-)))
                      • Gość: andrzej.filipowicz Bo jak wisi, to nie stoi... IP: 89.167.0.* 10.05.12, 20:15
                        wampir-wampir napisał:
                        > Nieodgadnione są meandry rozumowania tego świra, take it easy ;-)))

Ubogo, a zarazem monotonnie - świr, nawiedzony, oszołom...
                        Mimo wszystko nadal współczuję - oczywiście kobiecie Tobie najbliższej, bo poza ubogością słowną jeszcze ciągły stan zwisu...
                        • wampir-wampir Re: Bo jak wisi, to nie stoi... 10.05.12, 20:24
                          Hmm, napisałem że Ty mi wisisz, filipowicz oraz powody twojego matołectwa. Czy twoja odpowiedź oznacza, że uważasz się za fiuta? No cóż, pierwszy raz muszę sie z tobą zgodzić :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka