Gość: Emperor IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.04, 14:07 Ludzie. Pomóżcie. W sobotę mam osiemnastkę u kumpla i ani trochę nie chce mi się iść. Pomóżcie wymyślić jakąś wymówkę, bo "na lekarza" to już nie działa. Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rita Re: Nie chce mi się iść na 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.04, 14:15 powiedz, że czekasz aż tramwaj podjedzie ;))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Nie chce mi się iść na 18 11.11.04, 15:15 Z wlasnego doswiadczenia wiem, ze najlepsze byly te imprezy, na ktore nie chcialo mi sie isc. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Nie chce mi się iść na 18 11.11.04, 22:25 lepiej nie idż jednak, jak wiem to na osiemnastce pije się , aż urywa sie film i to może być niebezpieczne Odpowiedz Link Zgłoś
bpkw Re: Nie chce mi się iść na 18 11.11.04, 22:33 rita100 napisała: lepiej nie idż jednak, jak wiem to na osiemnastce pije się , aż urywa sie film i to może być niebezpieczne A skad Ty Rita wiesz co sie dzieje na 18-stkach. No i jakim argumentem jest alkohol ?. Jesli mlodzian chce sie nawalic to zrobic to moze kazdego dnia. Idz na te imprezke i nie rob kumplowi zawodu. Odpowiedz Link Zgłoś
rita100 Re: Nie chce mi się iść na 18 11.11.04, 22:35 nie idż lepiej jak po imprezie pojdziesz leczyć kaca kumplowi - bardziej będziesz przydatny :) przyjaciela poznaje się w biedzie :) bpkw - może mlodzian nie chce się nawalic i specjalnie się buntuje takiej imprezie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emperor Re: Nie chce mi się iść na 18 IP: *.olsztyn.pl / *.vlo.olsztyn.pl 25.11.04, 11:51 Postanowilem iść...nawet prezent kupiłem, ale jak sie okazalo qmpel dostał jakiegoś wirusa i urodziny przeniesione. Jak widać czasami kłopoty rozwiązuje się same :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Nie chce mi się iść na 18 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 15:20 . Odpowiedz Link Zgłoś