Dodaj do ulubionych

Urban bez poręczenia

IP: *.pronet.lublin.pl / *.pronet.lublin.pl 22.06.04, 23:28
Z wielkim zainteresowaniem śledze tą sprawę! Pewnie jak zwykle sprawa w
sądach rozejdzie się po kościach, będzie trwała długo, zakręci się tak mocno
z pomrocznścią... i będzie się kręcić tak, że nikt nie będzie wiedział o co
chodzi ...(jak zwykle chodzi o $)Pan U. pewnie za chwilę ciężko
zachoruje...,sprawa przycichnie, ludzie trochę zapomną, sprawa się
rozmydli... winny będzie Ś.P. i on dostanie wyrok...a sprawca wypadku
(oczywiście niewinny!)dalej będzie jeździł jeszcze lepszą bryką - stać go. W
szystko to jakoś tak "sprawiedliwie" się na tym świecie układa... Szkoda
tylko chłopaka - 20 lat był taki młody, całe życie było przed nim. Zapalam (*)
(*)(*)(*)(*)
Obserwuj wątek
    • Gość: Stach Re: Urban bez poręczenia IP: 81.219.64.* 23.06.04, 01:37
      Urban zawsze otaczał się szczelnie prawnikami wszelkiej maści. Oni doskonale
      znają wszelkie kruczki prawne które to pozwolą im utrzymac swego chlebodawcę na
      wolności, umyć zabrudzone rączki i oczyścić z niesławy jego nazwisko. Moim
      skromnym zdaniem tą sprawą winna się zająć prokuratura z innego i znacznie
      oddalonego miasta w kraju aby uniknąć posądzeń lubelskiego wymiaru
      sprawiedliwości o układy, protekcję, matactwo czy korupcję. Każdy wyrok wydany
      w tej sprawie w okręgu lubelskim będzie traktowany niestety jako stronniczy na
      korzyść Urbana.
      • Gość: xyz Re: Czy tylko jego to dotyczy????? IP: 62.233.192.* 23.06.04, 06:58
        Ciekaw jestem jeżeli taka sytuacja zdarzy się innej znanej osobistości
        lubelszczyzny kto z was tak zazdrośnie będzie się pastwił też nad tamtym
        człowiekiem.Wina jest obopólna jeden pijany a drugi przekroczył predkość.
        Przeglądając historię wypadków na lubelszczyźnie nawet samochodowych ciekawe
        można wyciągnąć wnioski, a szczególnie kiedy samochód był prowadzony po
        pijanemu ????
      • Gość: anima Re: Urban bez poręczenia IP: *.resetnet.pl 25.06.04, 20:21
        Ten gość ma sie bardzo dobrze. Wczoraj objeżdżał cały lublin swoim odkrytym
        cabrio, żeby wszyscy widzieli że sam nie prowadzi samochodu - miał jakiegoś
        karczycha za kierowce , a on sam rozdawał uśmiechy , prowadził jakieś wesołe
        rozmowy przez komórke, "szczęsliwy człowiek " jak zaobserwowałem. I tak to sie
        skończy. Bo przeciez winien jest chłopak ,który przechodził przez przejście i
        miał jakieś promile. To jak ludzie z promilami maja przechodzić na drugą stronę
        ulicy??Przydał by się Charls Bronson na takich ,albo dobry prawnik dla
        rodziców zabitego. Może jest ochotnik?
    • Gość: agapa Re: Urban bez poręczenia IP: *.zagiel.com.pl / *.zagiel.pl 23.06.04, 11:52
      Qrka wodna, wszyscy teraz wiedza co i jak. Urban be, przechodzień cacy...
      jestem kierowcą i wiem jak chodzą ludzie po wsiach i małych miasteczkach, po
      dużych zresztą też ... jak u siebie... nie zważajac na to co sie dzieje na
      ulicy... a co bo on jest hojrak i już... A czasmi to nie zła wola kierowcy czy
      brak jego umiejetnosci prowadzi do wypadku ... tylko zwykła głupota i brak
      wyobraźni pieszego ...
      • Gość: lolek ... kierowcy IP: *.resetnet.pl 23.06.04, 14:29
        Co Ty pieprzysz człowieku. Powidz mi gdzie kierowcy jadąc przez teren zabudowany
        jadą kodeksowe 50km/h ? Jeżeli znajdzie się taki to inni się w głowę pukają,
        wyzywają od palantów i siedzą na tyłku aby tylko wyprzedzić "frajera". Potem
        dziwi się taki i ma pretensję jadąc 100 i więcej, że ktoś mu wyszedł czy
        wyjechał, a na terenach zabudowanych różne rzeczy się mogą dziać. Bez przesady
        można przyjąć, że kierowcy to w większości bezmózgowa masa.
        • Gość: kierownica Re: ... kierowcy IP: *.it / 62.233.189.* 23.06.04, 14:47
          lolek ma rację. Dzś wyprzedzający mnie palant na moich oczach omal nie
          rozjechał jadącego z przeciwka rowerzysty. moje dojazdy do pracy (24 km) to
          codzienny surwiwal. większość kierowców na tej trasie to skurwiele i palanty.
          • Gość: agapa Re: ... kierowcy IP: *.zagiel.com.pl / *.zagiel.com.pl 25.06.04, 15:15
            pewnie jeździsz jak typowa BABA za kierownicą .... albo PAN w KAPELUSZU ;-)))
            nic dziwnego że wszyscy kierowcy dla Ciebie to palanty ...
            • Gość: kola Re: ... kierowcy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.04, 20:33
              Mam wrażenie, że w Polsce niepotrzebne są sądy, policja i prokuratura.
              Najważniejsze są media. A do k.. nędzy skąd wiemy ile Urban jechał i czy
              ptrącił na przejściu? Ano wiemy to, co media naskrobały.
              A co będzie jak się okaże, że to było poza przejściem? a co będzie, jak
              biegłystwierdzi, że jechał 60 km/h?
              Ja raz potrąciłem pijanego poza przejściem. nie życzę nikomu takich przeżyć. Do
              dzisiaj mam przed o0czami ten widok. Dajcie sobie spokój z waszymi wyrokami. Z
              jednej strony chcecie żyć w praworządnym państwie, a zdrugiej chcecie linczu.
              To jest bez sensu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka