Dodaj do ulubionych

Supergwiazda Hollywood ma korzenie w Biłgoraju?...

26.06.12, 10:28
A nie można było po prostu zadzwonić do Keitela?
Obserwuj wątek
    • Gość: bleee... autor!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.12, 12:07
      ...Keitel - kogo? - Keitla... bleee...
    • pczarnecki Supergwiazda Hollywood ma korzenie w Biłgoraju?... 28.08.12, 07:41
      Artur Bara pomimo długiego stażu w ormo i sb uwierzy w kążdą głupotę. Z tego co wiem Keitel nie bardzo kojarzy Biłgoraj. Dopiero kiedy dowiaduje się,że chodzi o miejsce urodzenia dziadka i ojca coś mu w głowie świta.Jego kuzyn w Izraelu to Shalom Kittal dziennikarz i doradca medialny Yehuda Baraka. Dziadek Harveya i Shaloma byli braćmi(do końca nie wiadomo czy rodzonymi czy stryjecznymi) ot takie pokrewieństwo i na oczy nigdy się nie widzieli. O składzie drewna mówił Shalom Kittal ale może zle zrozumiał pytanie-bo to jego rodzina na Przedmieściu Bojary w Biłgoraju miała skład drewna.
      Byłem w domu u Shaloma Kittala. PPokazywał mi stojące na honorowym miejscu zdjęcia z Ronaldem Reganem i Sharon Stone. Zdjęcia z Harveyem Keitelem tam nie było.
      Proponuję tow. porucznikowi Barze stworzenie alei sławnych ormowców i esbeków rodem z ziemii biłgorajskiej. Za to o czym nie ma pojęcia niech się nie bierze.
      • kainel.kemezrp Biłgoraj ;-) 28.08.12, 08:46
        byłem i prawdę mówiąc nawet A. Bara nie za bardzo obrzydza to miejsce:

dziś to chyba Singer zamiast Szatana w Goraju pisałby Myszygena w Biłgoraju
        byłoby coś do uśmiechu i do płaczu też ;-)
        • pczarnecki Re: Biłgoraj ;-) 28.08.12, 09:43
          Co do Singera to jego " ławeczka" stoi na skweku będącym niegdyś cmentarzem grekokatolickim, apotem prawosławnych(obok kościół pw św. Jerzego niegdyś cerkiew) lokalizacja idealna(A.Bary oczywiście).
          Tacy jak A.B są potomkami "czerwonego desnantu" jaki zgotowały nowe władze wielu miejscowościom.
          Największym nieszczęściem II wojny Światowej jest strata wielkiej części inteligencji(Katyń, Powstanie Warszawskie i inne tragedie, emigracja) zastąpił ich "czerwony desant" pazernych,gotowych na wszystko oszołomów,którzy uważali się za wielce pokrzywdzonych i oni poprzez ormo,ub,sb ,ppr ,pzpr ,zmw, zms, zsmp trafiali na salony. Ich potokowie robili to w ten sam sposób. Dlatego mamy dziś takich radnych, takich skarbników stowarzyszeń itp,itd. Zakompleksionych intrygantów,nie mających o niczym pojęcia, ale pozujących na wielce zorientowanych.
          A swoją drogą dlaczego esbek i ormowiec uzurpuje sobie aby jego otyła gęba była twarzą Polsko-Żydowskiego pojednania? ja stawiam veto.
          • kainel.kemezrp cóż tu mówić 28.08.12, 10:02
            kiedy się wodę zamąci to co wypływa na wierzch?
            przede wszystkim da się na tym zarobić
            prawda?
            a każdy się promuje jak umi
            • pczarnecki Re: cóż tu mówić 28.08.12, 13:00
              Z tym zarabianiem-to w moim przypadku mit. Wiele mitów towarzyszy kontaktom Polak_Żyd, a ten finansowy jest najbardziej rozpowszechniony.
              Podam taki przykład: znam grupę osób opiekujących się cmentarzami Żydowskimi na terenie kraju. W wielu przypadkach ziomkostwa z USA czy Izraela interesują się tym. Kupują kosiarki, zostawiają pieniądze na benzynę do nich. W wypadku Biłgoraja nic takiego nie ma. Są pretensje,że trawa nie skoszona czy brudno. Obok jest Tesco i menele przerzucaja przez płot butelki. Fundacja Ochrony Dziedzictwa Żydowskiego wiele razy tłumaczyła,że są to wolnotariusze i sami z własnej kieszeni dokładają na opiekę nad cmentarzem. Ot taki przykład.
              • kainel.kemezrp ja akurat o 28.08.12, 13:34
                terenach które Artur B. chce wycyganić myślałem ;-)
                ale cóż w L. tez jest kirkut i to stary i tak kości bieleją wśród chwastów i co
                ano nic
                bo cóż by miało być
                Hoenig zmarł
                a Pietrasiewicz woli o oknach swoich trąbić
                i jest jak jest
                • Gość: PO-tworek Re: ja akurat o IP: *.dynamic.chello.pl 28.08.12, 14:12
                  o widzę że to już kolejna gwiazda szklanego ekranu z biłgoraja.
                  • pczarnecki Re: ja akurat o 28.08.12, 14:21
                    Artur Bara dwa lata temu otrzymał Nagrodę im. braci mroczków za zdolności aktorskie.
                • pczarnecki Re: ja akurat o 28.08.12, 14:19
                  a co za tereny ten oro-esbek chce wyłudzić?
                  Nie nadążam już za nim.
                  Wykolegował wspólnika z Izraela (spółka Ben GSS), a tera pieprzy jakieś dyrdymały i nie płaci ludziom,księgowym-komu się da.
                  • kainel.kemezrp wykolegował? 28.08.12, 14:34
                    o to nie wiedziałem...
                    tamten przecie z okolic pochodził był...
                    ...
                    a tereny wiadomo te pod hipermarket dla niepoznaki zwane a to miasteczkiem sitarzy a to żydowskim sztetlem...
                    dobry teren wiadomo jest lokata kapitału lepszą od złota
    • pczarnecki Re: Supergwiazda Hollywood ma korzenie w Biłgoraj 28.08.12, 14:43
      Niestety Bara z Miasteczkiem Sitarzy ma tyle wspólnego co z baletem mongolskim. To nie jego bajka. To bajka Tadeusza Kuzmińskiego,a ich poza luzną znajomością nic nie łączy.Zresztą bara nie jest dla niego żadnym partnerem.
      W tym temacie jestem akurat niezle zorientowany. Poza tym już chyba dla dla kolejnego hipermarketu nie ma miejsca. Zbyt dużo ich, a jak sądzę nie inwestują po to aby tracić
      • kainel.kemezrp bajka bajką a interes interesem 28.08.12, 14:55
        market jest przysłowiowy ;-)
        lokata już nie
        moim zdaniem jak ktoś komu innemu w korzeniach grzebie niby androlog jaki to raczej nie bezinteresownie to czyni
        kto wie czy nie chce się grzebiąc przy korzeniu dobrać do portfela w tylnej kieszeni?
        na miejscu supergwiazdy zresztą to bym wolał żeby mi Artur B. korzenia nie tykał
        w końcu ani ten Artur B. atrakcyjny ani Kazimierz:
    • kainel.kemezrp Supergwiazda to i korzeń super ;-) 28.08.12, 14:46
      jak wieszcz powiadał im dąb starszy tym powiadaja korzeń jego twardszy
      a tu czytamy że i dłuzszy
      Panie winny drżeć przed takim dębem co ma pień w hameryce a korzonek w zamojskim
      supergwiazda w końcu już nie pierwszej młodości jest a zatem i organ nieco może mieć zdrewniały ;-)
      tak sobie puściłem wodze
      bo i pogoda ładna i lipa rośnie tak że znów można pod nią poleżeć i się zadumać na bytowaniem a czy się zboża wykłoszą a czy korzeń ...
      • pczarnecki Re: Supergwiazda to i korzeń super ;-) 28.08.12, 14:54
        najbardziej zabawny jest bara kiedy opowiada Żydom z Izraela i USA,że działa z mandatu społecznego.Zapomina dodać,że otrzymał 47 głosów i do RM wszedł ,gdyż Rosłan został burmistrzem. Ot,kulawość ordynacji.
        "A jego Imię Czterdzieści i Siedem"
          • kainel.kemezrp ależ jednakże i tudzież czyli o Kurach poprawniej 28.08.12, 15:08

w temacie bo Biłgorajskie te kury wszak
          • pczarnecki Re: jest tylu wyborców w mieście ;-) 28.08.12, 15:09
            wyborców-to rodzina i członkowie klubu weterana ormo i sb47
            • kainel.kemezrp wyborec to wyborec 28.08.12, 15:22
              może być i kulawy ważne że ma głos który oddaje gratis
              albo i za kieskę
              47 to jednak więcej niż kanapa ale też mniej niż liczba pracowników agencji Artura B.
              ergo cżłowiek sukcesu to on raczej nie bardzo jest
              honoru tez nie bo nie gienierał wszak
              może więc humoru chociaż?
              ale najpewniej rumoru
              • pczarnecki Re: wyborec to wyborec 28.08.12, 15:54
                [b]być może głosowali starający się o pracę w bako-a tu jeszcze taki fragmencik filmu,który dedykuję arturowi barze, który od pierwszego patrolu e ormo walczy o sprawiedliwośc na tym świecie:
                www.youtube.com/watch?v=XcXpU8IYs2Q
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka