Gość: BrOtHeR IP: *.vline.pl 08.04.04, 22:10 byłem na tym meczu i mowiac szczerze nie byłoby takich emocji gdyby nie ten klub opolu tez by sie takie cos przydało :P no ale ogolnie było fajnie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zbychooooooo Re: ASPS Opole - Start Łódź 1:3 IP: *.vline.pl / *.vline.pl 09.04.04, 10:45 no jasne brother ze bylo fajnie !!!!! co ty nie badz ciepla klucha w koncu wygrały dzieki nam !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bibus I ja tam byłem :-) 09.04.04, 12:48 Było suuuuper. Wielkie brawa dla siatkarek, za to że nie załamały się po pierwszym secie, i walczyły do samego końca,co zaowocowało wygranym meczem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radek Czas na zmiany !!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.04, 21:27 Myśle że czas na zmiany , jak wygląda klub pod wodzą pana Zagożdzona wszyscy widzimy . Apeluje do pana Adama aby odszedł z klubu , może ktoś inny spróbuje zbudować nowy zespół. Panie Adamie " kończ Waść wstydu oszczędz ..", licze ze naprawde zalezy Panu aby siatkówka kobieca w Opolu istniała . Jeżeli tak jest to licze na pana dymisje i to szybko , bo już teraz trzeba zacząć przygotowania do nowego sezonu .... Odpowiedz Link Zgłoś