tow.janwinnicki 02.08.12, 16:34 WOW!! Sharm el Sheikh!! Będzie można latać do Egiptu na lest minyt za 1499 ol inkluzyw!! ROTFL :D :D Już mogę rezerwować??? Mogę??? Mogę??? :D :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: polococtowiec Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 17:22 zarezerwuj sobie miejsce w szpitalu dla idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin 02.08.12, 18:12 Nie, nie możesz! Ty polecisz prosto do Tworek, do zakładu zamkniętego Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublina.... 02.08.12, 18:15 Dobry początek. Choć przydałby się i inne kierunki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 18:17 polecimy, ale ... nikt nie obiecuje, że wrócimy... Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin 02.08.12, 18:24 Gość portalu: gość napisał(a): > polecimy, ale ... nikt nie obiecuje, że wrócimy... Cóż, mogą nawet podnieść ceny ze względu na wprowadzenie "dodatkowych atrakcji". Jednak, póki co nie widzę Itaki w gronie upadłych. Irytujące jest jednak trochę, że identyczną nazwę jak biuro podróży, nosi też stowarzyszenie poszukujące zaginionych osób... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 20:44 tak, to prawda, to niezwykle frustrujące... Jakby jakas sugestia co do zaginionych turystów z biletem w jedną stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej.filipowicz POzew zbiorowy IP: 89.167.0.* 03.08.12, 06:34 dociek napisał: > Gość portalu: gość napisał(a): > > polecimy, ale ... nikt nie obiecuje, że wrócimy... > > Cóż, mogą nawet podnieść ceny ze względu na wprowadzenie "dodatkowych atrakcji" > . Jednak, póki co nie widzę Itaki w gronie upadłych. Irytujące jest jednak troc > hę, że identyczną nazwę jak biuro podróży, nosi też stowarzyszenie poszukujące > zaginionych osób... Ty wierzyć w upadek nie musisz, bo wszak w komentowanym materialne ani słowa o pozwie zbiorowym 12 tysięcy klientów biura podróży Itaka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszeke Re: POzew zbiorowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.12, 09:35 Jedno jest pewne: prawnicy zawsze zarobią ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszeke Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 23:52 Brawo ! Myślę, ze nie wszyscy zdają sobie sprawę ilu Polaków lata do Egiptu. Regularnie. A to wielka różnica polecieć i wrócić z/do swojego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin IP: *.icpnet.pl 03.08.12, 00:35 Gratulacje z pyrlandii brawo Lublin powodzenia więcej dobrych wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp w listopadzie Egipt jest najpiekniejszy 03.08.12, 09:23 obsypane liśćmi piramidy... etc. etc. ciekawym kiedy będzie można z Lublina wybrać się do Wrocławia albo Gdańska będzie można? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszeke Re: w listopadzie Egipt jest najpiekniejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.12, 09:33 kainel.kemezrp napisał: > obsypane liśćmi piramidy... Egipt jest atrakcyjny przez cały rok. A piramidy to tylko jedna z atrakcji - którą wg mnie wystarczy raz zobaczyć i więcej do nich nie wracać ... Natomiast Morze Czerwone jest czymś, do czego można wracać dziesiątki i setki razy, nieporównywalne do niczego w Europie, a za cenę często niższą niż w Polsce. Więc ironia chyba zbędna ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Super i to jest dobra informacja IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 10:21 mam nadzieję, że niedługo będą inne połączenia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś