Dodaj do ulubionych

Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublina!

02.08.12, 16:34
WOW!! Sharm el Sheikh!! Będzie można latać do Egiptu na lest minyt za 1499 ol inkluzyw!! ROTFL :D :D Już mogę rezerwować??? Mogę??? Mogę??? :D :D
Obserwuj wątek
    • Gość: polococtowiec Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 17:22
      zarezerwuj sobie miejsce w szpitalu dla idiotów.
    • kkk Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin 02.08.12, 18:12
      Nie, nie możesz! Ty polecisz prosto do Tworek, do zakładu zamkniętego
    • dociek Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublina.... 02.08.12, 18:15
      Dobry początek. Choć przydałby się i inne kierunki.
    • Gość: gość Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 18:17
      polecimy, ale ... nikt nie obiecuje, że wrócimy...
      • dociek Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin 02.08.12, 18:24
        Gość portalu: gość napisał(a):

> polecimy, ale ... nikt nie obiecuje, że wrócimy...

Cóż, mogą nawet podnieść ceny ze względu na wprowadzenie "dodatkowych atrakcji". Jednak, póki co nie widzę Itaki w gronie upadłych. Irytujące jest jednak trochę, że identyczną nazwę jak biuro podróży, nosi też stowarzyszenie poszukujące zaginionych osób...
        • Gość: gość Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin IP: *.dynamic.chello.pl 02.08.12, 20:44
          tak, to prawda, to niezwykle frustrujące... Jakby jakas sugestia co do zaginionych turystów z biletem w jedną stronę...
        • Gość: andrzej.filipowicz POzew zbiorowy IP: 89.167.0.* 03.08.12, 06:34
          dociek napisał:
          > Gość portalu: gość napisał(a):
          > > polecimy, ale ... nikt nie obiecuje, że wrócimy...
          >
          > Cóż, mogą nawet podnieść ceny ze względu na wprowadzenie "dodatkowych atrakcji"
          > . Jednak, póki co nie widzę Itaki w gronie upadłych. Irytujące jest jednak troc
          > hę, że identyczną nazwę jak biuro podróży, nosi też stowarzyszenie poszukujące
          > zaginionych osób...

Ty wierzyć w upadek nie musisz, bo wszak w komentowanym materialne ani słowa o pozwie zbiorowym 12 tysięcy klientów biura podróży Itaka...
          • Gość: leszeke Re: POzew zbiorowy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.12, 09:35
            Jedno jest pewne: prawnicy zawsze zarobią ...
    • Gość: leszeke Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.12, 23:52
      Brawo !
      Myślę, ze nie wszyscy zdają sobie sprawę ilu Polaków lata do Egiptu. Regularnie.
      A to wielka różnica polecieć i wrócić z/do swojego miasta.
      • Gość: leonss Re: Już w listopadzie polecimy do Egiptu z Lublin IP: *.icpnet.pl 03.08.12, 00:35
        Gratulacje z pyrlandii brawo Lublin powodzenia więcej dobrych wiadomości
    • kainel.kemezrp w listopadzie Egipt jest najpiekniejszy 03.08.12, 09:23
      obsypane liśćmi piramidy...
      etc. etc.
      ciekawym kiedy będzie można z Lublina wybrać się do Wrocławia albo Gdańska
      będzie można?
      • Gość: leszeke Re: w listopadzie Egipt jest najpiekniejszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.12, 09:33
        kainel.kemezrp napisał:
        > obsypane liśćmi piramidy...
        Egipt jest atrakcyjny przez cały rok. A piramidy to tylko jedna z atrakcji - którą wg mnie wystarczy raz zobaczyć i więcej do nich nie wracać ...
        Natomiast Morze Czerwone jest czymś, do czego można wracać dziesiątki i setki razy, nieporównywalne do niczego w Europie, a za cenę często niższą niż w Polsce.
        Więc ironia chyba zbędna ...
        • Gość: paula Super i to jest dobra informacja IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 10:21
          mam nadzieję, że niedługo będą inne połączenia. Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka