aron2004 08.08.12, 09:42 Mówiłem nie uruchamiać tych pociągów? Mówiłem. Nie posłuchano mnie - to są efekty www.rynek-kolejowy.pl/34618/Lubelskie_Dwa_szynobusy_uszkodzone_na_przejazdach.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sothink Re: Uszkodzone szynobusy 08.08.12, 15:49 zabrać krus rolnikom to nie będą tyle chlać i potem takie numery. Kurcze, ale te szynobusy przy przerabianych dostawczakach to szczyt luksusu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszeke Re: Uszkodzone szynobusy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 16:19 A co dalej ze sprawcami ? Czy ze szpitala zostali potem przewiezieni do aresztu ? Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Uszkodzone szynobusy 08.08.12, 16:34 aron2004 napisał: > Mówiłem nie uruchamiać tych pociągów? Mówiłem. Nie posłuchano mnie - to są efek > ty > > www.rynek-kolejowy.pl/34618/Lubelskie_Dwa_szynobusy_uszkodzone_na_przejazdach.htm Czy to wina szynobusów, że wieśniaki-buraki na własne życzenie wjeżdżają im na tory? Tak uważasz Aronku? Ty też busem tak na siłę wpychasz się na tory, wprost pod pociąg? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Uszkodzone szynobusy IP: *.paradowski.pl 08.08.12, 19:51 wina tego co uruchamia bezsensowne nierentowne pociągi nie powiadamiając o tym okolicznych mieszkańców Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Uszkodzone szynobusy 08.08.12, 20:12 Przecudnie zabawny nonsens. Dzięki. To ci się szczególnie udało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Uszkodzone szynobusy IP: *.paradowski.pl 09.08.12, 04:58 a tobie się doćku wydaje że na wsi ludzie latają co miesiąc sprawdzać rozkład jazdy pociągów na dworzec Odpowiedz Link Zgłoś
dociek Re: Uszkodzone szynobusy 09.08.12, 06:33 A wielu wieśniakom-burakom, jak i Tobie, wydaje się, że jak chwycą za kierownicę ciągnika, kombajnu albo zasiądą na motór czy welocyped, to cały świat przed nimi i ich. I mogą sobie pomykać bez ograniczeń na jednym, czy dwóch gazach w każdym kierunku, w pionie i poziomie i na poprzek. Bo są batmanami w bat-mobilu. czy bat-samolocie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Uszkodzone szynobusy IP: *.paradowski.pl 09.08.12, 06:55 Doćku jezeli na wsi przez ileśtam lat żaden pociąg nie jeździł to chyba logiczne że ludzie się do tego przyzwyczaili, nie? W ogóle nie rozumiesz mentalności wiejskiej, mimo że jesteś kryptopisowcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman tak, tak osiołku... IP: *.centertel.pl 09.08.12, 15:21 szynobusy z nieba spadły i dlatego każdego kmiota mieszkającego do 10 km od torów należy powiadomić listem poleconym, że szynobusy zaczną jeździć. No bo przecież inne pociągi po tych torach nie jeżdżą. Jebnij się źróbku w pałę, najlepiej krucyfiksem. Oczywiście przejazdy nie są oznakowane? Ech ty bublu genetyczny z partaczewa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: tak, tak osiołku... IP: *.play-internet.pl 09.08.12, 16:50 oj tam listem poleconym wystarczyłoby żeby ksiądz z ambony ogłosił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman aaaaaronek dywersant i sabotażysta !!! IP: *.centertel.pl 09.08.12, 15:26 stawiam Euro przeciw orzechom, że to aronek partaczewski najpierw spił chłopków roztropków a potem wysłał ich specjalnie na tory! Obydwa traktory na złom. Poczekaj aronku, gdy twoi pobratymcy wytrzeźwieją i zobaczą swój rozpieprzony dobytek, to ci takie wpierd(.....)l spuszczą, że cię w "musztardzie" nie poznają :-) Odpowiedz Link Zgłoś