Dodaj do ulubionych

Uszkodzone szynobusy

08.08.12, 09:42
Mówiłem nie uruchamiać tych pociągów? Mówiłem. Nie posłuchano mnie - to są efekty

www.rynek-kolejowy.pl/34618/Lubelskie_Dwa_szynobusy_uszkodzone_na_przejazdach.htm
Obserwuj wątek
    • sothink Re: Uszkodzone szynobusy 08.08.12, 15:49
      zabrać krus rolnikom to nie będą tyle chlać i potem takie numery.
      Kurcze, ale te szynobusy przy przerabianych dostawczakach to szczyt luksusu
    • Gość: leszeke Re: Uszkodzone szynobusy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.12, 16:19
      A co dalej ze sprawcami ? Czy ze szpitala zostali potem przewiezieni do aresztu ?
    • dociek Re: Uszkodzone szynobusy 08.08.12, 16:34
      aron2004 napisał:

> Mówiłem nie uruchamiać tych pociągów? Mówiłem. Nie posłuchano mnie - to są efek
      > ty
      >
      > www.rynek-kolejowy.pl/34618/Lubelskie_Dwa_szynobusy_uszkodzone_na_przejazdach.htm

Czy to wina szynobusów, że wieśniaki-buraki na własne życzenie wjeżdżają im na tory? Tak uważasz Aronku? Ty też busem tak na siłę wpychasz się na tory, wprost pod pociąg?
      • Gość: aron Re: Uszkodzone szynobusy IP: *.paradowski.pl 08.08.12, 19:51
        wina tego co uruchamia bezsensowne nierentowne pociągi nie powiadamiając o tym okolicznych mieszkańców

• dociek Re: Uszkodzone szynobusy 08.08.12, 20:12
          Przecudnie zabawny nonsens. Dzięki. To ci się szczególnie udało.
          • Gość: aron Re: Uszkodzone szynobusy IP: *.paradowski.pl 09.08.12, 04:58
            a tobie się doćku wydaje że na wsi ludzie latają co miesiąc sprawdzać rozkład jazdy pociągów na dworzec
            • dociek Re: Uszkodzone szynobusy 09.08.12, 06:33
              A wielu wieśniakom-burakom, jak i Tobie, wydaje się, że jak chwycą za kierownicę ciągnika, kombajnu albo zasiądą na motór czy welocyped, to cały świat przed nimi i ich. I mogą sobie pomykać bez ograniczeń na jednym, czy dwóch gazach w każdym kierunku, w pionie i poziomie i na poprzek. Bo są batmanami w bat-mobilu. czy bat-samolocie...
              • Gość: aron Re: Uszkodzone szynobusy IP: *.paradowski.pl 09.08.12, 06:55
                Doćku jezeli na wsi przez ileśtam lat żaden pociąg nie jeździł to chyba logiczne że ludzie się do tego przyzwyczaili, nie?

W ogóle nie rozumiesz mentalności wiejskiej, mimo że jesteś kryptopisowcem
                • Gość: bosman tak, tak osiołku... IP: *.centertel.pl 09.08.12, 15:21
                  szynobusy z nieba spadły i dlatego każdego kmiota mieszkającego do 10 km od torów należy powiadomić listem poleconym, że szynobusy zaczną jeździć. No bo przecież inne pociągi po tych torach nie jeżdżą. Jebnij się źróbku w pałę, najlepiej krucyfiksem. Oczywiście przejazdy nie są oznakowane? Ech ty bublu genetyczny z partaczewa...
                  • Gość: aron Re: tak, tak osiołku... IP: *.play-internet.pl 09.08.12, 16:50
                    oj tam listem poleconym wystarczyłoby żeby ksiądz z ambony ogłosił
    • Gość: bosman aaaaaronek dywersant i sabotażysta !!! IP: *.centertel.pl 09.08.12, 15:26
      stawiam Euro przeciw orzechom, że to aronek partaczewski najpierw spił chłopków roztropków a potem wysłał ich specjalnie na tory! Obydwa traktory na złom.
      Poczekaj aronku, gdy twoi pobratymcy wytrzeźwieją i zobaczą swój rozpieprzony dobytek, to ci takie wpierd(.....)l spuszczą, że cię w "musztardzie" nie poznają :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka