Dodaj do ulubionych

Holowanie Lublin

27.08.12, 12:50
Właśnie kupiłam córce samochód. Jestem strasznie zdenerwowana faktem, że będzie jeździła sama. Chciałabym zapewnić jej 100% bezpieczeństwa i poszukuję firmy, która w razie czego (broń Boże) będzie mogła pomóc jej go holować. czy znacie kogoś, kto robi to całą dobę w Lublinie?
Obserwuj wątek
    • Gość: Arir Re: Holowanie Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.09.12, 14:24
      Kilka miesięcy temu korzystałem z usług firmy Auto-Bęc. Nie wiem jaki maja numer telefonu... miałem zapisany w starym telefonie. Na pewno znajdziesz na ich stronie www. bardzo szybko sie zjawili mimo, że był środek nocy.
      • mart-arz Re: Holowanie Lublin 24.09.12, 14:35
        A jaka tam strona www jest bo nie znalazłam?
        • Gość: piwe4324r Re: Holowanie Lublin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.12, 11:18
          Tu masz ich stronke www.auto-pomoc-lublin.pl Pozdrawiam
    • kiniukiniu2 Re: Holowanie Lublin 25.09.12, 08:40
      Myślę że z czystym sumieniem mogę polecić firmę Auto Bęc z Lublina spokojnie znajdziesz ją w Googlach. Bardzo rzetelny i solidny facet.
    • 2992eb Re: Holowanie Lublin 06.12.12, 13:00
      irena3217 napisał(a):

> tel 81 744 11 74 Ja korzystam z Ich usług już od Ponad 2 lat . Raz musiałam hol
      > ować auto i przyjechali bardzo szybko ponad 40km za miasto :) Polecam . Są 2 st
      > rony w google w razie potrzeby znajdziesz wszystkie dodatkowe inf w internecie
      > . Polecam
      dziękuję już skorzystałam z usług tej firmy i wierzcie mi warto mieć ich namiary.
      polecam
      • Gość: Radzio Re: Holowanie Lublin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.08.13, 00:55
        Całodobową pomoc drogową w Lublinie oferuje równie ta firma. Zobacz sobie na ich stronę, jest tam pełna oferta. Firma bardzo solidna - pracuje dla Mercedesa w Lublinie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka