Dodaj do ulubionych

Jak wypuścić ciemnogród do promowania?

02.09.12, 18:41
Sok pomidorowy z Fortuny to zapewne "krew niewinnych chrześcijan"?

wpolityce.pl/dzienniki/dziennik-jerzego-wasiukiewicza/32828-czas-na-bojkot-produktow-agros-nova-promocja-napoju-demon-jest-promocja-satanizmu-producent-z-tym-sie-nie-kryje
www.rp.pl/artykul/928763.html

Jak podaje "Moje Miasto Lublin":

Parafia pod wezwaniem Bożego Miłosierdzia przyłączyła się w ten sposób do bojkotu produktów spożywczych firmy Agros-Nova. Powód? Firma wypuściła reklamowany przez Adama Darskiego napój energetyczny o nazwie Demon.

„Nie szukaj diabła w Demonie. Poszukaj Demona w sobie. Twój Demon jest blisko! Gdy robisz coś, co Cię jara, czujesz, jak Twój Demon działa!" - możemy przeczytać na stronie internetowej promującej produkt Agros-Nova. Wszystko to za sprawą kampanii reklamowej napoju "Demon Energy Drink".

Protest ma objąć marki: Garden, Krakus, Dr Witt, Kotlin, Fortuna, Pysio, Tarczyn, Łowicz, Włocławek i Demon.
Obserwuj wątek
    • ejno Re: Jak wypuścić ciemnogród do promowania? 02.09.12, 19:58
      Cha cha cha no setnie się ubawiłam:)
      • wampir-wampir Re: Jak wypuścić ciemnogród do promowania? 02.09.12, 20:02
        Ketchup Kotlin to dzieło szatana ;-)))
        • Gość: deirdre Re: Jak wypuścić ciemnogród do promowania? IP: *.dynamic.chello.pl 03.09.12, 10:24
          bo czerwony jak krew on jest ;)
    • Gość: bosman wniosek jest jeden... IP: *.centertel.pl 02.09.12, 20:27
      skoro kler nie odcina się od takich debilizmów, więcej - popiera je, to znaczy , że zdaje sobie sprawę ze swojej słabnącej pozycji, z utraty autorytetu, o traceniu kontroli na "rzędem dusz". I bardzo dobrze - skoro nie zdaje sobie sprawy, że takimi debilizmami powiększa grono apostatów.
    • Gość: Ursus Ale macie refleks...:) IP: *.nplay.net.pl 02.09.12, 20:50
      Jakieś dwa miesiące temu, zanim jeszcze w sprawie pojawił się Nergal, moja rodzina zrezygnowała z zakupu produktów Agros Nova ( w naszym wypadku był to soczek, ketchup i dżemik). Konkurencja w branży spożywczej jest na tyle duża, że nie sposób odczuć jakiejkolwiek zmiany. Jak już to tylko na lepsze...:)
      A w/w firma... Cóż...Mogą zapomnieć, że kiedykolwiek, świadomie zakupię jakikolwiek jej produkt :) A skala i zasięg potencjalnego bojkotu ma dla mnie znaczenie trzeciorzędne :)
      Pozdrawiam
      • Gość: bosman nigdy nie miałem watpliwości... IP: *.centertel.pl 02.09.12, 21:29
        co do stanu twojego umysłu. Ale że cała rodzina? - tylko współczuć.
        • _aaa_ Re: nigdy nie miałem watpliwości... 02.09.12, 21:32
          Gość portalu: bosman napisał(a):

> co do stanu twojego umysłu. Ale że cała rodzina? - tylko współczuć.

Nie rozumiem zaskoczenia bosmanie.
          Ursus pisał niejednokrotnie, że córkę kształtuje na swój wzór i podobieństwo.
          Nalezy tylko miec nadzieję, że nie ma chłopak brody:)))

ps. ciekawe czy zona nadal daje sie podpuszczać:)))
          • Gość: bosman no popatrz - nie czytałem tych... IP: *.centertel.pl 02.09.12, 21:43
            jego wynurzeń.
            Córka powiadasz? - podobna do tatusia tylko siusia jak mamusia.
    • andrzej.sawa Re: Jak wypuścić ciemnogród do promowania? 02.09.12, 21:26
      A jak promuje sie czerwonogród?
      • _aaa_ Re: Jak wypuścić ciemnogród do promowania? 02.09.12, 21:30
        andrzej.sawa napisał:

> A jak promuje sie czerwonogród?

A dokładnie kochanie to o jakie miasto ci chodzi?
        Znowu wieczorami zaczynasz mocno "niewyraźnie" pisać.
        Zmień to czego uzywasz:)))
      • Gość: bosman nie ma potrzeby jondruś :-) IP: *.centertel.pl 02.09.12, 21:30
        rozum promuje się sam.
        • andrzej.sawa Re: nie ma potrzeby jondruś :-) 02.09.12, 21:33
          No to ty nie masz szansy!
          • Gość: bosman twój bulgot jondruś... IP: *.centertel.pl 02.09.12, 21:41
            jest dowodem, że głęboko się mylisz źróbku. Nie muszę ci przypominać, że sprawia mi niewysłowioną przyjemność doprowadzać cię do bulgotu mentalny onanisto.
    • kainel.kemezrp ten Demon jest katolicko nie koszerny? 03.09.12, 08:49
      hi hi promocja nader udana - idzie w końcu o rozgłos ;-)
      medal się parafii należy od producenta ;-)
      • Gość: bosman leniaku - oni medal mają... IP: *.centertel.pl 03.09.12, 09:08
        w..... "głębokim poważaniu"! Tantiemy, tylko tantiemy się liczą.
        • kainel.kemezrp ale może wezmą wynagrodzenie w 03.09.12, 09:11
          keczupie?
          • Gość: bosman nie sądzę... IP: *.centertel.pl 03.09.12, 09:24
            prędzej w "Demonach" :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka