Dodaj do ulubionych

Kto zainwestuje w zwierzyniecki browar? Dwóch w...

03.09.12, 19:08
Mam nadzieję, że wygra Ciechan. Perła prze wiele lat administrowała tym browarem i doprowadziła w końcu do zaprzestania produkcji piwa w Zwierzyńcu. Moim zdaniem próbuje ponownie zdobyć ten browarek tylko po to aby nie weszła tam żadna konkurencja. Jak weźmie Zwierzyniec dalej tam nie będzie się działo nic.
Obserwuj wątek
    • Gość: bosman też dałbym szansę Ciechanowi IP: *.centertel.pl 04.09.12, 08:40
      Perła już raz się wypięła.
      • Gość: leonss Re: też dałbym szansę Ciechanowi IP: *.icpnet.pl 04.09.12, 10:38
        Dałbym szanse browarom Perły Lubelskie ,ponieważ tym sposobem pomnażamy fundusze regionu ,nie patrzmy na dziś że ktoś da 2000zł więcej patrzmy w kolejne lata perspektywy tak aby podatki zostały w regionie mądry, o tym myśli głupi ,aby się pozbyć, i dziś się cieszyć, ile to ja zarobiłem a po mnie spalona ziemia ruina patrz kino Kosmos ,jak firma z Mazowsza kupiła tyklko ady zarobić na ziemii [lokalizacji w centrum Lublina ]
        • Gość: bosman widzę leonsiu, że... IP: *.centertel.pl 04.09.12, 10:52
          nie tylko piszesz jak analfabeta ale i czytać ze zrozumieniem nie bardzo potrafisz. Tyle razy pisalem: pilnuj pyrlandii.
    • Gość: Szczery Piwosz Tylko Zygmunt Karczewski ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.12, 10:45
      Tylko ON !!!
      • Gość: bosman ten wieczny kandydat na kandydata? IP: *.centertel.pl 04.09.12, 10:54
        Jaja sobie robisz...
    • condor-2 Kto zainwestuje w zwierzyniecki browar? Dwóch w... 04.09.12, 15:56
      perła nie chce wpuścić konkurenta,przez 2 lata blokowała prztarg, niech wygra CIECHAN,perła nie mając konkurencji spada na psy.
      • Gość: leonss Re: Kto zainwestuje w zwierzyniecki browar? Dwóch IP: *.icpnet.pl 04.09.12, 21:03
        Szkoda że internauci którzy krytykują Perłe nie schodzą na psy.Bosman uświadamiaj swoją babcie a odemnie wara ja nie piszę bluzgóg jak ty a czy robie błędy przed tobą nie musze się tłumaczyć.
        • jan.urbaniak1 Re: Tylko Zygmunt Karczewski ! 05.09.12, 12:34
          To On uratował Perłę i buduje piekne drogi autostrady !!!
          Tylko On.
        • Gość: bosman nie da rady leonssiu... IP: *.centertel.pl 05.09.12, 12:50
          moje babcie nie żyją już od jakichś 40 latek. A ty najpierw płać podatki w Lublinie a potem udzielaj "cennych wskazowek". Bawisz si
          • Gość: bosman urwało... IP: *.centertel.pl 05.09.12, 12:51
            bawisz się w oszołoma sawę? Na to wychodzi.
            • Gość: leonss Re: urwało... IP: *.icpnet.pl 05.09.12, 13:22
              Dla ograniczonych sory [wąsko myślących ludzi ]nie ważne tak do końca kto płaci podatki ale ważne jak wspierasz miasto region ,uzasadniam to częsciowo np wspieram skromnie od kilku lat 1 procent na hospicjum małego księcia 2,Kupuje produkty z Lubelskiego ponad 20 lat ,Makarony ,Nałeczowianke ,Cisowianke ,Soki Herbapolu L.Piwo Perła,Masło konserwy -Łuków .- gdybym mógł kupić np sery ,kefiry z Krasnegostawo itd wspieram telewizje internetową Zdzitex .kupjąc bespośrednie transmisje meczów.Ponadto zabieram w odwiedziny mieszkanców P-N -celem turystycznym.Tak niewiele mogę Ci dać argumentów np p,internauto b...n
              • Gość: bosman a wspieraj, wspieraj... IP: *.centertel.pl 05.09.12, 13:25
                tylko przy tym nie nadymaj się zbytnio bo ci "obertelek" trzaśnie i błyśniesz goła rzycią :-)
                • Gość: leonss Re: a wspieraj, wspieraj... IP: *.icpnet.pl 05.09.12, 15:23
                  widzę że bosman czyta wpisy internauty ,ktory mieszka w Pń, ale widzisz ,ja piszę prawde , że mam moralne prawo pisać jako obserwator z miasta nad Wartą ,gdzie z przyczyń ekonomicznych zostałem w tm mieści a serce zostało w stronach rodzinnych siostry szwagrowie itd .Jesteś czlowiekiem inteligętnym ale niektóre wpisy [dupa żyć itd] naprawę Cię dyskryminują ito że piłki noznej nie lubisz ?motoru szcególnie kiboli ?obrażasz członków innej partii z wyjatkiem PO ,obrażasz księży itd .Życie jest krótkie należy sznowaćinnych choć nie musisz się z tym zgadzać.Żyj w zgodzie własnym sumieniem jakby każdy dzień był ostatnim dniem zycia .Zobazc jak panowie szybko umieraja po 60 roku życa odeszło wielu znanych meżczyzn
                  • Gość: bosman oj leonssiu, leonssiu... IP: *.centertel.pl 05.09.12, 19:05
                    maruda z ciebie straszny.
                    • Gość: leonss Re: oj leonssiu, leonssiu... IP: *.icpnet.pl 07.09.12, 17:08
                      Gratulacje dla Perły Lubelskiej za wygranie dzierżawy browaru Zwierzyniec .-brawo i dziękuje ze ludzie i burmistrz p.Skuiba powinni myśleć nie na dziś tlko za pare lat . Konkurent gościu [p. Mazurek ]z Ciechanowa niech dba o ludzi z Ciechanowa a nie udaje że chce być dobrym wujkiem dla mieszkanców tego miasta patrz Kino Lubelskie Kosmos ,czy w Biłej Podlasce -tam panom chodziło tylko o teren.Gratuluje i życze rozwagi -lepiej ze szwagrem przegrać niż z sąsiadem wygrać .
                      • andrzej.sawa Re: oj leonssiu, leonssiu... 07.09.12, 19:22
                        Zobaczymy co perełka zrobi,i czy będzie powód do radości.
                      • Gość: bosman oj leonssiu, leonssiu... IP: *.centertel.pl 07.09.12, 20:34
                        ale bredzisz...
                        Będziesz pił piwo ze Zwierzyńca tylko nie będziesz łykał.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka