Dodaj do ulubionych

"Każdy sodomita spalić się musi", Raper łamie p...

28.09.12, 13:29
Nowak strzeliłeś sobie w stopę - ty który zwalcza sekty jesteś przeciwko komuś kto wyznaje i promuje Ruch Rastafari, czyli ruch religijny który uznawany jest za odłam chrześcijaństwa ?
Obserwuj wątek
    • Gość: abc Re: "Każdy sodomita spalić się musi", Raper łamie IP: *.146.253.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.09.12, 14:24
      Fajny chrześcianizm :) Ja myślałem, że chrześcianizm to miłość do blizniego, a tutaj się okazuje, że nawolywanie do zabijania...
    • kainel.kemezrp ot salto moralne ;-) 28.09.12, 14:49
      koniec końców chyba można w GwL wygrać bilety na występ tej kapeli - czyli musi być koszer i cool
      znaczy posłuchajmy
      • Gość: Maxx Re: ot salto moralne IP: 173.233.208.* 28.09.12, 17:09
        "Chwasty"? Czy chodzi tutaj o muzykantow grajacych w tej nedznej kapeli???
      • Gość: juderaus! Re: ot salto moralne ;-) IP: *.xdsl.centertel.pl 28.09.12, 21:07
        www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rIlbYLEdZVo
        • kainel.kemezrp twój nick mi się nie podoba 28.09.12, 21:32
          sflekowałbym cię bez mrugnięcia
          ale link słuszny choć widocznie ni umisz wklejać filmów
          cóż mózg mały i gładki wiele tłomaczy
          • Gość: kainelllort Re: twój nick mi się nie podoba IP: *.opera-mini.net 29.09.12, 10:25
            Moim zdaniem właściwszy na forum jest drugi sposób wklejania filmów,zaś leniaczek nim coś szczeknie to"naómieć"się powinien pisać po polsku...blee...
            • kainel.kemezrp e tam a kto tu niby zna polski? 29.09.12, 10:27
              a polskawy znamy wszyscy ;-)
              • Gość: kainelllort Re: e tam a kto tu niby zna polski? IP: *.opera-mini.net 29.09.12, 15:43
                Tak się składa że na tym forum jest kilka osób które posługują się piękną polszczyzną.Ty do nich nie należysz.Ciebie zaliczam do śmieciarzy-osób zaśmiecających ojczysty język.Coś tam myśląc nie potrafisz poprawnie tego wyrazić.Jak jakiś niezbytmądrownik.
                • kainel.kemezrp ha Sargas gore! ;-) 29.09.12, 20:23
                  taki urok rynku że nie każdy tu pisze literaturę
                  i w pięknym języku można pisać bzdury
                  hmm myślę tu o wisi dla przykładu
                  cóż nie wszystko złoto co się świeci jak psu jajca po prostu
                  pzdr.
          • Gość: juderaus Re: twój nick mi się nie podoba IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.12, 18:01
            -"sflekowałbym cię bez mrugnięcia"
            ...w sumie czemu nie?uwielbiam takich co w siebie bezkrytycznie wierzą:-)
            jutro o 12tej będę siedział na samym końcu murku na Rusałce(naprzeciw boiska,od strony rowu odpływowego),poznasz mnie po tym że jestem łysy,ubrany na czarno,w ciemnych okularach.Ja Ciebie poznam ze zdjęcia.
            • kainel.kemezrp no porszę - a rdzewiej sobie ;-) 29.09.12, 20:41

...
              wklej zdjęcie a ja cię już znajdę ;-)
              • Gość: judenraus Re: no porszę - a rdzewiej sobie ;-) IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.12, 20:53
                _-"no porszę - a rdzewiej sobie ;-) "
                ..."porosisz"o coś?ja tam będę i miło mi że widzę iż przeczytałeś powiadomienie.Będzie tam nawet kamera by sfilmować Twe bohaterstwo we flekowaniu:-).
                • kainel.kemezrp wklej film ex post 29.09.12, 20:55
                  bohaterku
                  • Gość: tchórzeraus! film ex post IP: *.amd.co.at 30.09.12, 14:37
                    bohaterek leniak flekuje bez mrugniecia okiem,jak to ma w zwyczaju:
                    w551.wrzuta.pl/film/1xPTinAqOIb/leniakii
                    w551.wrzuta.pl/film/1SvRb7LLCj1/leniak
                    • kainel.kemezrp no widzisz 30.09.12, 15:33
                      tak oto zostałeś potraktowany per noga ;-)
                      sflekowany zwyczajnie
                      sam chciałeś więc nie płacz
                      • essex2 Re: no widzisz 30.09.12, 15:51
                        ...:-)
                        no i znowu okazuje się że leniak mocny tylko w gębie i nawet nie słyszał co to znaczy mieć jaja...:-)))
                        • kainel.kemezrp owszem moc w gebie to rzecz dobra 30.09.12, 16:21
                          zawracać sobie kontrafałdę i drałować te 45 km po to by zobaczyć jednego kretyna?
                          taniej i szybciej mocą z gęby go sflekować
                          ale ale odwaga rzecz honoru
                          proponowałem pokazanie tej odwagi wraz z paszą i co i jaj brak
                          nawet i ci... jaja ma (więcej nioż ch... zreszta)
                          a tu kastrat niestety
                          kretyn i kastrat
                          co zresztą jasne było od początku ;-)
                          • essex2 moc w gebie to rzecz dobra acz i jaja mieć należy 30.09.12, 19:50
                            w tym przypadku moim zdaniem tyżeś kastrat:-)
                            ...w końcu to ty napaszczyłeś(boś znany paszczak) i okazałeś się niemężczyzną...takim nie wiadomo czym...
                            • kainel.kemezrp myśl sobie co tam chcesz 30.09.12, 20:49
                              kiedyś się wszak spotkamy pokarzesz odwagę ;-)
    • Gość: Jarosłaf Alikofil Re: "Każdy sodomita spalić się musi", Raper łamie IP: *.opera-mini.net 28.09.12, 20:39
      nic nie pojmuję z tego zamętu terminologicznego...w naszym języku sodomita to przecież inne określenie zoofila a nie homosia...a chyba nikt nie chce by mu jakiś obcy facet wy...ił naszą suczkę podczas spaceru np.w wąwozie pomiędzy LSM a Czubami...
    • kainel.kemezrp a swoją droga czy mój post wyleciał za 28.09.12, 21:35
      cytowanie tekstu redakcji?
      czy za potwierdzenie koszerności występu na który redakcja serwowała bilety?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka