polska_to_dziki_kraj 28.09.12, 13:29 Nowak strzeliłeś sobie w stopę - ty który zwalcza sekty jesteś przeciwko komuś kto wyznaje i promuje Ruch Rastafari, czyli ruch religijny który uznawany jest za odłam chrześcijaństwa ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: abc Re: "Każdy sodomita spalić się musi", Raper łamie IP: *.146.253.157.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.09.12, 14:24 Fajny chrześcianizm :) Ja myślałem, że chrześcianizm to miłość do blizniego, a tutaj się okazuje, że nawolywanie do zabijania... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp ot salto moralne ;-) 28.09.12, 14:49 koniec końców chyba można w GwL wygrać bilety na występ tej kapeli - czyli musi być koszer i cool znaczy posłuchajmy Bas Tajpan- Chwasty.wmv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxx Re: ot salto moralne IP: 173.233.208.* 28.09.12, 17:09 "Chwasty"? Czy chodzi tutaj o muzykantow grajacych w tej nedznej kapeli??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juderaus! Re: ot salto moralne ;-) IP: *.xdsl.centertel.pl 28.09.12, 21:07 www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=rIlbYLEdZVo Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp twój nick mi się nie podoba 28.09.12, 21:32 sflekowałbym cię bez mrugnięcia ale link słuszny choć widocznie ni umisz wklejać filmów cóż mózg mały i gładki wiele tłomaczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainelllort Re: twój nick mi się nie podoba IP: *.opera-mini.net 29.09.12, 10:25 Moim zdaniem właściwszy na forum jest drugi sposób wklejania filmów,zaś leniaczek nim coś szczeknie to"naómieć"się powinien pisać po polsku...blee... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp e tam a kto tu niby zna polski? 29.09.12, 10:27 a polskawy znamy wszyscy ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kainelllort Re: e tam a kto tu niby zna polski? IP: *.opera-mini.net 29.09.12, 15:43 Tak się składa że na tym forum jest kilka osób które posługują się piękną polszczyzną.Ty do nich nie należysz.Ciebie zaliczam do śmieciarzy-osób zaśmiecających ojczysty język.Coś tam myśląc nie potrafisz poprawnie tego wyrazić.Jak jakiś niezbytmądrownik. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp ha Sargas gore! ;-) 29.09.12, 20:23 taki urok rynku że nie każdy tu pisze literaturę i w pięknym języku można pisać bzdury hmm myślę tu o wisi dla przykładu cóż nie wszystko złoto co się świeci jak psu jajca po prostu pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juderaus Re: twój nick mi się nie podoba IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.12, 18:01 -"sflekowałbym cię bez mrugnięcia" ...w sumie czemu nie?uwielbiam takich co w siebie bezkrytycznie wierzą:-) jutro o 12tej będę siedział na samym końcu murku na Rusałce(naprzeciw boiska,od strony rowu odpływowego),poznasz mnie po tym że jestem łysy,ubrany na czarno,w ciemnych okularach.Ja Ciebie poznam ze zdjęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp no porszę - a rdzewiej sobie ;-) 29.09.12, 20:41 Grotowski Decyzja ( Dreptak).wmv ... wklej zdjęcie a ja cię już znajdę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: judenraus Re: no porszę - a rdzewiej sobie ;-) IP: *.xdsl.centertel.pl 29.09.12, 20:53 _-"no porszę - a rdzewiej sobie ;-) " ..."porosisz"o coś?ja tam będę i miło mi że widzę iż przeczytałeś powiadomienie.Będzie tam nawet kamera by sfilmować Twe bohaterstwo we flekowaniu:-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tchórzeraus! film ex post IP: *.amd.co.at 30.09.12, 14:37 bohaterek leniak flekuje bez mrugniecia okiem,jak to ma w zwyczaju: w551.wrzuta.pl/film/1xPTinAqOIb/leniakii w551.wrzuta.pl/film/1SvRb7LLCj1/leniak Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp no widzisz 30.09.12, 15:33 tak oto zostałeś potraktowany per noga ;-) sflekowany zwyczajnie sam chciałeś więc nie płacz Odpowiedz Link Zgłoś
essex2 Re: no widzisz 30.09.12, 15:51 ...:-) no i znowu okazuje się że leniak mocny tylko w gębie i nawet nie słyszał co to znaczy mieć jaja...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp owszem moc w gebie to rzecz dobra 30.09.12, 16:21 zawracać sobie kontrafałdę i drałować te 45 km po to by zobaczyć jednego kretyna? taniej i szybciej mocą z gęby go sflekować ale ale odwaga rzecz honoru proponowałem pokazanie tej odwagi wraz z paszą i co i jaj brak nawet i ci... jaja ma (więcej nioż ch... zreszta) a tu kastrat niestety kretyn i kastrat co zresztą jasne było od początku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
essex2 moc w gebie to rzecz dobra acz i jaja mieć należy 30.09.12, 19:50 w tym przypadku moim zdaniem tyżeś kastrat:-) ...w końcu to ty napaszczyłeś(boś znany paszczak) i okazałeś się niemężczyzną...takim nie wiadomo czym... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp myśl sobie co tam chcesz 30.09.12, 20:49 kiedyś się wszak spotkamy pokarzesz odwagę ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarosłaf Alikofil Re: "Każdy sodomita spalić się musi", Raper łamie IP: *.opera-mini.net 28.09.12, 20:39 nic nie pojmuję z tego zamętu terminologicznego...w naszym języku sodomita to przecież inne określenie zoofila a nie homosia...a chyba nikt nie chce by mu jakiś obcy facet wy...ił naszą suczkę podczas spaceru np.w wąwozie pomiędzy LSM a Czubami... Odpowiedz Link Zgłoś
kainel.kemezrp a swoją droga czy mój post wyleciał za 28.09.12, 21:35 cytowanie tekstu redakcji? czy za potwierdzenie koszerności występu na który redakcja serwowała bilety? Odpowiedz Link Zgłoś