monika3554 04.05.10, 00:32 Co o nim sądzicie? Czy ktoś już u niego był? Czy potrafi doradzić? Jak jest z cenami? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krysta_pl Re: Grzegorz Król- fryzjer 04.05.10, 23:29 nie zawracaj sobie głowy-zarozumiały golibroda/k Odpowiedz Link Zgłoś
monika3554 Re: Grzegorz Król- fryzjer 06.05.10, 18:05 Słyszałam o nim od jednej pani, która była nim zachwycona. Mowiła, że potrafi dobrać fryzurę do twarzy i ogólnie była nim zachwycona. Czy faktycznie nie wyróżnia się niczym spośród mieleckich fryzjerów? Odpowiedz Link Zgłoś
mrlipowczan Re: Grzegorz Król- fryzjer 06.05.10, 21:37 arogancją, dyletanctwem i bezczelnością się wyróżnia, owszem. Odpowiedz Link Zgłoś
paulin-a7900 Re: Grzegorz Król- fryzjer 20.05.10, 19:31 Potwierdzam negatywne komentarze-polecam panią Ewę z zakładu fryzjerskiego.Zakład mieści się na ul.Rynek.Mielec. Koło salonu ery(niebieski budynek)CENTRUM STARÓWKI Tel 177730127.Niestety trzeba sie umawiać wcześniej.Ale warta polecenia.Po długich poszukiwaniach Fryzjera -fachowca=znalazłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotecek.3 Re: Grzegorz Król- fryzjer 07.12.10, 19:48 A ja myślę '' BABY'' że uważacie się za wielkie gwiazdy ( którym nikt nie może dogodzić) i nie wiecie co ze sobą zrobić dlatego siedzicie przed komputerem i wypisujecie po nocach różne głupoty na ludzi!!!!! Weżcie się w garść i zróbcie coś ze sobą!!! Odpowiedz Link Zgłoś