Gość: majkel IP: 192.168.1.* 18.03.02, 14:08 gdzie można zjeść dobrą zapiekankę??? wiem że w rotundzie pod galerią centrum ale są jeszcze jakieś fajne miejsca gdzie można pod gołym niebem skonsumować zapiekankę......proszę o odpowiedz? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaska Re: ale ten lublin fajny IP: *.devs.futuro.pl 18.03.02, 14:17 Najlepsze zapiekanki to były kiedyś w miejscu, gdzie teraz jest sklep z oświetleniem na Krakowskim Przedmieściu po schodkach w dól (pods dawną szkołą muzyczną). A teraz najlepsze niewiele dalej w budce obok banku, bodajże Lukas Bank ma tam swoją siedzibę. A najlepsze szaszłyki w budce obok Ogrodu Botanicznego. Zjeżdża się tam chyba cały Lublin. Palce lizać!;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: ale ten lublin fajny 18.03.02, 14:24 A gdzie tam jest jakaś budka? Zaraz przy ogrodzie? Chętnie bym spróbowała sławnego na całe miasto szaszłyka :o) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaska Re: ale ten lublin fajny IP: *.devs.futuro.pl 18.03.02, 14:26 freon napisał(a): > A gdzie tam jest jakaś budka? Zaraz przy ogrodzie? Chętnie bym spróbowała > sławnego na całe miasto szaszłyka :o) Budka jest, taka biała przyczepa kempingowqa chyba. Stoi na prawo od wejścia;-) Jak urlopik Freon? Odpowiedz Link Zgłoś
freon Re: ale ten lublin fajny 18.03.02, 14:38 I w białej przyczepie campingowej robią dobre szaszłyki? Bo dla mnie szaszłyki muszą pachnieć dymem. Wydawało mi się, że taki efekt daje tylko grill, albo ognisko. O urlopiku zaraz opowiem w nowym wątku. Tym bardziej, że przeczytałam wątek tego nowego krytykanta, który skarżył się na notoryczne zbaczanie z tematu. Nie chcę narazić się na krytykę zaraz po powrocie, a ponieważ autor tego wątku nie pytał o szaszłyki tylko o zapiekanki - odpowiadam: nie mam zielonego pojęcia gdzie można zjeść zapiekankę, bo zapiekanek nie lubię i nie jadam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: ale ten lublin fajny IP: *.ipt.aol.com 23.03.02, 03:46 Tam ponoc ze zdechłych kotow sa te szaszłyki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ???????? Re: ale ten lublin fajny IP: *.proxy.aol.com 23.03.02, 16:02 Gość portalu: Magda napisał(a): > Tam ponoc ze zdechłych kotow sa te szaszłyki... Paul; to znow ty? ??????? Odpowiedz Link Zgłoś