nabucco1954-54 15.11.12, 21:08 już wczoraj pisałem: fiut fiutowi fiuta nie wyfiuta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bosman ciekawi mnie samopoczucie... IP: *.centertel.pl 15.11.12, 21:09 pana vice marszałka, że o panu marszałku nie wspomnę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
microb66 Stracił stołek za "mocne trunki", ale posadę ut... 15.11.12, 21:11 A w redakcjach, to się pija tylko cienką herbatkę i wszystko jest z konkursu i przetargu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik z terenu Re: Stracił stołek za "mocne trunki", ale posadę IP: *.karnet.lublin.pl 15.11.12, 21:15 Zatrzymanie szkodnika w firmie będzie policzkiem dla marszałka i PSL . A kosekwncje poniesie pracownik który zaniósł zaproszenie do gazety ! Panie Marszałku nie tędy droga my nie chcemy takich ludzi on winien nie pracować od roku 2007 i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
karolsledczy Stracił stołek za "mocne trunki", ale posadę ut... 15.11.12, 21:19 Typowe, typowa zagrywka Pana Karola Śledczego, kolejny artykuł powielający to co było raz napisane dla "podtrzymania napięcia i sensacji". Żenada, niskolotne dziennikarstwo, szkalowanie. Otwórzcie oczy. I każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii, a da się zauważyć że niejacy obywatele zaczynający się na maxxx czy bossman uzurpują sobie prawo na wyłączność. Mości Panowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman ty karolu masz do powiedzenia tylko jedno... IP: *.centertel.pl 15.11.12, 21:25 plujesz na Adamaszka. Za co ty go tak nienawidzisz? Żonę ci "wyrwał"? Widocznie chciała. No i widać, że pasuje ci urzędnicza oligarchia - jesteś jednym z nich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paula Zieloni zawsze potrafili się bawić IP: *.dynamic.chello.pl 16.11.12, 10:46 czy to za swoje czy też nie burak panem jest i basta. Osobiście miałam okazję być na takim ,,przyjęciu '' no i wam powiem full wypas , małe weselisko. Dotrzymałam tylko do obiadu bo towarzystwo tak się popiło , że nie było z kim gadać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bosman normalka... IP: *.centertel.pl 16.11.12, 14:27 "wieś tańczy i śpiewa" - z państwowe. Ale marszałek i vice swojego elektoratu nie tkną. Odpowiedz Link Zgłoś
paella03 Re: normalka... 16.11.12, 23:49 A niby gdzie mają pracować dzieci działaczy PSL? W Irlandii, w Anglii? Nic dziwnego, że Solarski promuje rodzinne interesy. Może powinien reklamować obce firmy? Odpowiedz Link Zgłoś