Dodaj do ulubionych

Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr...

• spider78 Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 17:39
      Ja tam mogę za wszystko płacić, drogi, naukę, leczenie, tylko niech te chooye nie zabierają mi 70% pensji w różnej maści podatkach, to mi na wszystko starczy.
    • mirus58 Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 17:40
      ej takich pomysłów PANY z PO a będziecie płakać przy urnach. Ja już na Was nie zagłosuję
      zmarnowaliście tyle lat a teraz durne pomysły tylko wam do głowy przychodzą.
    • iremus Sqrwysyny muszą odejść 19.01.13, 17:40
      Jeszcze jedna kadencja i sqrwysyny zmuszą człowieka do płacenia 10 różnych podatków : za korzystanie z ulicy, za korzystanie z chodników, za korzystanie z krawężników, za korzystanie z gulików, za oświetlenie chodników, za oświetlenie jezdni, za odprowadzenie deszczówki, za korzystanie z powietrza przynależnego kościołowi i Platformie Obywatelskiej, ni ch.uj wie jeszcze za co. Od tego są działacze PO żeby wymyślić i rządzić wspólnie z PiSem i PSLem tym głupim narodem przez najbliższe millenium.
      TO JEST SYF A NIE PAŃSTWO
    • mirus58 Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 17:41
      wiecej takich pomysłów PANY z PO a będziecie płakać przy urnach. Ja już na Was nie zagłosuję
      zmarnowaliście tyle lat a teraz durne pomysły tylko wam do głowy przychodzą.
      • Gość: wiecejwiecej Re: Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami IP: *.bredband.comhem.se 19.01.13, 18:15
        Wiecej? To jeszcze za malo?
    • pandzik qrwa 19.01.13, 17:41
      mam nadzieje ze ten ciul sie juz wiecej w sejmie nie znajdzie moi drodzy wyborcy...
      • iremus Re: qrwa 19.01.13, 17:46
        Obserwując ten skretyniały naród wątpię. Tym bardziej, że kto ma jeszcze resztki oleju w głowie wypierd.ala stąd jak najdalej.
    • silwer22 Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 17:41
      Co się nie robi aby zaistnieć w polityce. Jakie koszty należy ponieść aby zmusić P. posła do ogicznego i sensownego myślenia?
    • rabin_szechter Jest tylko jeden problem 19.01.13, 17:42
      Ponad 30% niedorozwojów umysłowych NADAL popiera oszustów takich jak Tusk,
      "- Naczelną zasadą polityki finansowej mojego rządu będzie, w związku z tym, stopniowe obniżanie podatków i innych danin publicznych. (...) chcę, aby był to MARSZ ZAWSZE W JEDNYM KIERUNKU, ZAWSZE W KIERUNKU NIŻSZYCH PODATKÓW i zawsze w kierunku rezygnacji z nadmiernych, często zbędnych danin publicznych, jakie obywatel płaci na rzecz administracji - mówił sobie w roku 2007 Donald Tusk."

Kreatywnych cwaniaków księgowych takich jak Vincent Rothfeld i ich klakierów takich jak Żmijan.

Normalność Jest w Zasięgu Ręki - Nowa Prawica
      www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FSyxe1f81-U#!

• iremus Jak można było na taką buraczaną mordę 19.01.13, 17:42
      głosować?
    • hydrograf Podatek od życia. 19.01.13, 17:43
      Każdy powinien płacić za to, że żyje.
      Kto nie zapłaci - pod mur!
      Czekamy na nowe, światłe pomysły PO.

Nigdy tego nie robiłem, ale chyba zacznę - to są POpie...ni ludzie!
    • leslaw28 Poseł PO powinien zrezygnowac z diety poselskiej 19.01.13, 17:43
      a najlepiej zobowiazac sie do placenia za wszystko, chodzenie po chodniku, uzywanie toalety w Sejmie, dotykanie poreczy, korzystanie z zadaszen kiedy pada deszcz itd. Jaka twarz, takie pomysly.
    • piesnaburaki Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 17:45
      Za debilne gadanie o tak drażniących sprawach płaci się w wyborach. I dobrze, bowiem wszyscy debile w ten sposób właśnie powinni być eliminowani z polityki...
    • refio Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 17:46
      A ile razy do k.wy nędzy mamy płacić za to samo. Podatek drogowy jest w paliwie. Nie wspomnę już o wysokiej akcyzy od której płaci się VAT czyli podatek od podatku. Złodzieje żyją z pieniędzy podatników nie płacąc za nic (poselska dieta to tylko niewielki składnik zarobków tych pasożytów) i chcą grabić na lewo i na prawo.
    • wawa34gadu 6.10.2007r. Tusk kpił z fotoradarów, a teraz??? 19.01.13, 17:46
      Panie Żmijan, mam dla Pana jeszcze jeden pomysł. Dokup Pan jeszcze z 2.000 fotoradarów i zamontuj na POlskich drogach. Aha, tylko przed fotoradarem znaki postaw ograniczające prędkość do 20 km/h. Będę POrządne żniwa dla Platformy.
      A Tusk kpiący 6 października 2007 roku z fotoradarów (za rządów PiS) jest najlepszym wytłumaczeniem obecnej POlityki radarowej - tylko o kasę chodzi, a nie o bezpieczeństwo!
    • saliwan02 podatek od powietrza 19.01.13, 17:48

• szpon Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 17:49
      Całkowicie się zgadzam. (P)osły powinni płacić za możliwość jeżdżenia po drogach. Powiem więcej. Powinni też płacić za możliwość poruszania się po naszych chodnikach.
    • 31337b Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 17:53
      Dobrze, ale wszelkie opłaty dokładane do paliwa niech idą także na drogi.
    • ergosumek Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 17:56
      Poseł Platformy Obywatelskiej ma rację, trzeba płacić za wszystko, za chodzenie PO chodniku, za oddychanie, za ru...ie, oczywiście za wyjatkiem POsłów.
    • zbikol Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 17:57
      Wyborcy powinni płacić za głupotę wybranych przez siebie posłów, np. dychę od kilograma...
    • no_nam3 Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 17:58
      A może odciążyć budżet ograniczając wydatki na posłów? Ja myślałem że po to płacimy podatki żeby pokryły właśnie wspólne dobra Polaków, a nie bandę darmozjadów siedzącą na ul. Wiejskiej (te patałachy niczyim dobrem nie są). Jak PO będzie dalej rzucała takimi pomysłami to na przekór zagłosuję na znienawidzoną przeze mnie partię opozycyjną. Obecnie rządzący znaleźli sobie chyba źródło pieniędzy bez dna... czyli nas. A sami jaki mają wkład w społeczeństwo tylko takie genialne pomysły... to jest służenie ogółowi? I to my Polacy ich utrzymujemy!
    • lina555 Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 17:58
      Pan Poseł był uprzejmy zapomnieć, że budżet państwa to pieniądze z podatków bezpośrednich i pośrednich, a nie prywatne fundusze posłów. Za te właśnie podatki obywatele życzą sobie dobrych, właściwie utrzymanych dróg. A wyborcom pana posła polecam przemyślenie decyzji, bo to nie jest właściwy człowiek na właściwym miejscu.
      PS. Czy posłowie mają wg projektu tego Jegomościa być zwolnieni z opłat?
      • Gość: wiecejwiecej Re: Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami IP: *.bredband.comhem.se 19.01.13, 18:22
        A dlaczego nie? Tak jak z fotoradarow.
    • atr8 Poseł PO: Powinniśmy płacić za jazdę drogami kr... 19.01.13, 18:07
      PO wyraźnie znudziła się rządzeniem, a jej posłowie robią wszystko, żeby przegrać wybory.
    • ronin.pl Skąd ten Tusk bierze tych id***ów ? 19.01.13, 18:10
      1) Kto jak kto ale ten Pan, który spasł się do tych ogromnych rozmiarów na naszych podatkach powinien wiedzieć, że podatek za przejazd drogami krajowymi już płacimy - w cenie benzyny i to jeden z wyższych w Europie. Problem w tym, ze nie jest on przeznaczany na budowę nowych dróg tylko na michę dla posłów, chyba po to aby takie spaślaki wymyślały potem takie kretynizmy.
      2) Może czas opodatkować chodniki, lasy, jeziora - wszystko dla miłościwie panującego nam króla Tuska i jego magnatów oraz szlachciców?.
      3) A może od razu dać sobie spokój z jakimikolwiek "wersalami" i mianować imć Tuska, na miłościwie nam panującego króla? Natomiast jego magnatom (senatorom) i jego szlachcie (osłom) rozdać Polskę ?
      4) A może czas rozp***ć ten cały polityczny biznes w tym kraju i wysłać go w niebyt (PO, PIS i Palikota przy okazji)
    • kibic_rudego za chodzenie, oddychanie tez trzeba płacić Tuskowi 19.01.13, 18:12
      no cóż KOR, S i krk w akcji rozpieprzenia Polski
    • Gość: Podatnik Przecież już płacimy! W podatku od paliwa IP: *.adsl.inetia.pl 19.01.13, 18:13
      Niegdysiejszy podatek drogowy został zastąpiony kolejnym podatkiem od paliwa. Paliwo jest po alkoholu najbardziej opodatkowanym towarem.
      A pan poaseł albo jest głupi i tego nie wie, albo zwyczajnie perfidny i liczy na to, że nikt już o tym nie pamięta. Co gorsze?

Swoją drogą, te apetyty, żeby wprowadzić płatne autostrady ...bez autostrad, ot same opłaty.

• j_p_salomonczyk Poseł PO Stanisław Żmijan ustawia się jako kolejny 19.01.13, 18:20
      Poseł PO Stanisław Żmijan ustawia się jako kolejny bandyta do łupienia kierowców. Do jego niezbyt sprawnego jak widać i słychać móżdżku nie dociera to, że kierowcy już płacą tyle, iż gdyby wszystkie haracze pobierane od nich przez Państwo były przeznaczone na budowę dróg i inne kwestie związane z infrastrukturą i bezpieczeństwem drogowym to w Polsce nie byłoby prawdopodobnie innych dróg niż autostrady. Policzmy te wszystkie akcyzy, Vaty, mandaty, podatek drogowy kiedyś włączony do ceny paliwa i wyjdą nam grube, grube miliardy prawem bandyty ściągane przez nasze łupieżcze państwo, które potem je wydaje na swą biurwokrację, bandycką policję (ostatnio stosowane są na co najmniej jednym komisariacie tortury polegające na biciu pałą w stopy - policja godnym następcą siepaczy z ZOMO) i tzw. polityków czyli nację, która brzydzi zdecydowaną większość społeczeństwa a do której obywatel Stanisław Żmijan się zalicza. Walczy więc obywatel Żmijan o kasę dla siebie. Bo przecież nie o drogi. Na drogi pieniądze kierowcy już wpłacili!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka