ko_stka 24.02.13, 13:56 Zapytam krótko: czy któraś forumowiczka ma męża/partnera czy kogokolwiek tam, kto jest policjantem, lub też sama w Policji pracuje? Bo mam pewne pytanie, a chce odpowiedzi od kogoś, kto wie, co pisze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guderianka Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 14:00 Ale to nie ma znaczenia! Ematki -wszystkie -świetnie znają się na pracy policji, na osobowości policjantów, ba-nawet na osobowości i zachowaniach żon policjantów. Wal śmialo! Odpowiedz Link Zgłoś
ko_stka Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 14:09 Nie, nie Chce mieć takie 100 % źródło, a we wszechwiedze nie wierzę , a sprawa jednak dla mnie istotna. Odpowiedz Link Zgłoś
guderianka Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 14:11 No to całkiem serio, pisz jak chcesz możesz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
ko_stka Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 14:13 Masz gazetowego emaila? Jeżeli tak, to jaki on jest, bo ja gazetowej nie mam, i musze pisać z poczty prywatnej Odpowiedz Link Zgłoś
ko_stka Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 14:16 To za pare minut napisze, dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
aquarianna Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 17:46 ko_stka napisał(a): > Nie, nie > Chce mieć takie 100 % źródło, a we wszechwiedze nie wierzę A na jakiej podstawie uwierzysz, gdy Ci jakaś anonimka napisze, że ona ma męża policjanta? Odpowiedz Link Zgłoś
ko_stka Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 14:48 Odpisałam, I jeszcze raz dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
kkalipso Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 16:37 Tak.Mój szwagier,chrzestny mojego dziecka jest policjantem,nawet więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
ko_stka Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 16:46 Czekam na odp od guderianki, zresztą to pytanie wyłącznie w prywatnej wiadomości. Odpowiedz Link Zgłoś
kk345 Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 22:24 > jest policjantem,nawet więcej. Jest policjantem i jednoczesnie żołnierzem na drugim etacie? Odpowiedz Link Zgłoś
sarling Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 18:06 ko_stka napisał(a): > Zapytam krótko: czy któraś forumowiczka ma męża/partnera czy kogokolwiek tam, k > to jest policjantem, lub też sama w Policji pracuje? Bo mam pewne pytanie, a chce odpowiedzi od kogoś, kto wie, co pisze. Uuuu, kochana, śmiało pisz pytanie! Dostaniesz w odpowiedzi wątek na 200 wpisów i to od unikalnych użytkowników Odpowiedz Link Zgłoś
ko_stka Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 18:07 Od osób, które odpowiedzi wezmą z księżyca.. Odpowiedz Link Zgłoś
czar_bajry Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 19:12 a tak fascynująco się zaczynało Odpowiedz Link Zgłoś
ko_stka Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 20:02 Nie potrzebuje głupich odpowiedzi, tylko konkretne. Więc nie ma co się na jakikolwiek ,,fascynujący'' wątek napalać. Odpowiedz Link Zgłoś
joxanna Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 22:16 To tylko daleki kuzyn, w dodatku nie mamy kontaktu, ale bardzo interesuje mnie Twoje pytanie - nie możesz go zadać tu na forum? Na pewno coś wykombinujemy, może to będzie nawet bardziej twórcze, niż wypowiedzi prawdziwych policjantów... A przy okazji przeprowadzimy Ci dogłębną psychoanalizę, wskażemy zalążki życiowych problemów i konkretne rady Odpowiedz Link Zgłoś
bi_scotti Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 22:19 joxanna napisała: > A przy okazji przeprowadzimy Ci dogłębną psychoanalizę, wskażemy zalążki życiow > ych problemów i konkretne rady Przede wszystkim zalecimy zabdanie tarczycy! Od tego nalezy zaczac rozwiazywanie wszystkich problemow. Potem ewentualnie mozesz sie zaczac rozgladac za najlepszym modelem bidetu. Odpowiedz Link Zgłoś
adwarp Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 22:25 > A przy okazji przeprowadzimy Ci dogłębną psychoanalizę, wskażemy zalążki życiowych problemów i konkretne rady > > Przede wszystkim zalecimy zabdanie tarczycy! Od tego nalezy zaczac rozwiazywani > e wszystkich problemow. Potem ewentualnie mozesz sie zaczac rozgladac za najlep > szym modelem bidetu. uzasadnione byłoby też wystawienie walizek mężowi za drzwi Odpowiedz Link Zgłoś
ko_stka Re: Czy któraś forumowiczka... 24.02.13, 22:39 Powiedzmy, że odpowiedź już uzyskałam, a o niektórych rzeczach nie pisze się ot tak na forum. Odpowiedz Link Zgłoś